herkeze iyi geceler:93: kızlar benım esımde sprem hareket düşüklüğü var klomen kullndı ve 1 tane olumsuz aşılamam oldudoktor bıze hıcbı vıtamın destegı ılac falan vermedi..bende buradan arastrgıma göre çinko ve evicap ıyı gelıyomus harekete..fikri olan varmı acaba o ilaçları alamyı dusnurmda:2:bide domatesi duydum oda harekete ıyı glymus
iyim canım. nolsun. hamilelik iyi çok şükür hiç bi sıkıntısı yok maaşallah..:)
biraz öncede yazdım. şimdi tekmelerini hissettik eşimle birlikte..
darısı senin ve isteyenlerin başına inşallah canım.
sen neler yapıyorsun?
kizlar ben cikiyorum sonra görüsürüz
kendinize iyi bakin iyi geceler :79::79::79:
hb canıminş.bizde faydasını goruruz 3 ay snra kontrolumuz var en azından ılac takvıyesı yapalım dedık.hiçbişey yapmamaktan ıyıdır..1 ayı boş gecrdgm zmn kendımı suçlu hıssdyrm mutlaka bısıler olmalı dıyrm eger deger gene dusukse direk tüpe gecıcem gıbı gozkuyr ..
Tsk ederim bende iyiyim cok sukur, her an adet olacam korkusunu saymazsak tabii
Kiz yazdim sana cevap ben sen gecmisi okumuyorsun sanirim bu ücüncü yazisim gecmise bakarsan görürsün
sorun ikiz olmasindan cok sancim oluyor daha hastaneden yeni ciktim ikincisi rahim agzi kisalmis ücüncüsü ise bebeklerin kafasi biri asagida biri yukarida
dedi doktor suan 2 haftamiz var 37+1de olacak dogum doktor en uygun bu secim dedi bekliyoruz bakallim insallah hayirlisi olur dayanirlar 2 hafta daha
zaten hastaneye yattigimda ciger gelistirme ignesi felan yapildi cocouklarin durumuda iyi cokta yormuyorum suan kendimi ALLAH herkese saglikli hamilelik versin
bana ve hamile olan arkadaslarimada hayirli dogumlar göstersin
Iste kizlar ikizlerimin odasi
Eki Görüntüle 263462 Eki Görüntüle 263463 Eki Görüntüle 263477 Eki Görüntüle 263474 Eki Görüntüle 263475 Eki Görüntüle 263478 Eki Görüntüle 263479
üzerine tiklayinca büyük oluyor arkadaslar
yok canım varıkosel degılde hareket az%37lerde falandı en son..
okuyorum gecmisi ama sayfalar cok gorememisim kusura bakma canim
sabrin icinde tesekkurler
Anladim durumunu , Allah hayirli dogum nasip etsin saglikla kucagina alirsin insaallah
hemde biri kiz biri oglanmis sanirim Cok sanslisin. darisi basimiza ins.
Kizlar ya ben normalde 16 eylulde adet olmaliydim ama benim adet 14 unde geldi 4 gun surdu
sonra ben adetin 6. 9. ve 11. gunu iliskiye girdim 12. gunu yani dun bende kahverengi akinnti geldi cok az
leke gibi birde 2-3 damla bisey. daha once olmamisti. acaba yumurtladigimimi gosteriyor
yerlesme kanamasi olamaz dimi cok erken. ne zaman yurtluyorum onuda tam kestiremedim cunku adet once geldi
boyle akinti yasayan hamisler varmi aranizda? ben yine umutlandim ya
Ins,
Bebeklerin gobek kordonunu belki esin keser (duala kesmek gerekiyormus fatiha vs.)
Gerci o sirada erkekler genelde kendilerinde olmuyorlar karmasik bir duygu yasiyorlarmis
Her zamanki gibi yaniiii
Bu arada etrafimda bir kac hamile arkadasim var ve onlar bebekleri dogar dogmaz bir damla zemzem suyu vereceklerini soyluyorlardi sanirim cok hayirliymis... Haa bide azicik hurma sureceklermis... Bilmiyorum etrafindan boyle birseyler duydun mu?
cok guzel odalari Allah agiz tadiyla buyutmek nasip etsin.
isim olarak birsey dusundun mu??
tesekkür ederim canim AMIN insallah isim esim düsündü kizimin adi narin olacak
oglumun adi yusuf can ki babasinin adidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?