selam kızlar bende bı topiş sahibi olsam die cabalıorum bakalım nezamn olucak buarada bende kahve içirilmesini duydum
spermleri yeniliomuş. bende denemedım daha ama neden benmde olmuo anlamıs deılım yaaaa:84:
Heyecanlı olmaz mı kız, tabiki de sen nasılsan o da öyledir işte....
Ananas suyunu ilk senden duydum canım....
merhaba kızlar bugün doktora gittim ve ilk defa adam akıllı bir doktor çıktı karşımaa.40 dakikasını ayırdı resmen ve herşeyi anlattı.Yazdı çizdii hormonların nasıl salgılandığını herşeyi A'dan z'ye anlattı.benim adet düzensizliğim var 7 haftadır adet görmüyordum bana farlutal verdi ve 3 ay kullanmam için de CYCLO-PROGYNOVA diye bir ilaç verdi tabi bu arada hormon takibi ve yumurta takibi yapacak dosya açtı ve takibimi dosyadan takip edecekmiş.Benim içimi rahatlattı çünkü herşeyi verdiği ilaçları neden verdiğini neden bu tedaviyi yaptığını ve sonraki süreçleri bile anlattı hiç bu kadar iyi bir doktora rastlamamıştım şimdiye kadar.Çıktığımda öbür hastalar söyleniyordu ne konuştularsa bu kadar diyee.Ama moralim iyiydi arkamı bile dönmedim.5 senedir böyle doktor bulmuşum bırakırmıyım hiç :)).Rabbim herkese nasip etsin inşallah ...İnanıyorum birgün çok güzel bir bebeğim olacak belkide ikiz amaa inşallah olacak :) Rabbim hepmize tüm olmayanlara nasip etsin inşallah :)
bende de var canim bi o kadar yemek yapiyodum yazdigini yeni gördüm
esim isten gelecekte masayi hazirliycam simdi
AMIN canim insallah tedavin hayirli ugurlu olsun seninde insallah yakinda gelir bebisin
ki senin durumunda bunu gösteriyor cok beklemissin ama zorlu sürec bakarsin hemen gelivermis bebisin bende 2 sene ugrastim
ALLAH büyük ol deyince oluyor sen böyle devam et insallah müjdeli haberler yazarsin topige herseyin caresi var iyi hekim bulmussun
sen insallah hayirlisi olur hakkinda
Hoşgeldin canım aramıza.....:79::80:
Bence de çok iyi bi doktor bulmuşsun bırakma canım....
Ben 1 defa gittim hem hormon tahlili yaptırayım hem de bişeyler sorayım yani neler yapılabilir diye....
Eşimde varikosel olduğunu söyler söylemez bana ne gerek var hormon baktıracaksın ki direk git aşılama ya da tüp bebek dene dedi....
Başka hiç bişey de ne sordu ne baktı yani....
Amin canım İnşaallah....
Allah dualarımızı kabul etsin canım.....
İlk gittiğimde böyle bişey yaşadığım için de bi daha gitmedim....
Kolay gelsin canım sana....
Eşin de bu günleri arar bak , bebekler olunca belki de hemen sofrayı hazır bulamayacak tadını çıkarın az daha....
Bi de bu yönden bakmak lazım di mi....
Amiin canımmm moral veriyorsun bana çok teşekkür ederim inşallah gelecek bebişim ben artık çok inanıyorumm.Doktora hep suratım asık giderdim şimdi herşey çok daha farklı artık elimden geleni yapacağım.Rabbim ol derse olacaktır inşallah tıpkı senin gibii..:)
Canım benim hoşbulduk umarım hep birlikte güzel haberler verir güzel haberler alırız.Hakkımızda hayırlısı.Rabbim seninde şifanı versin bende kaç doktora gittiysem ya surat asık hiç bişey yapmazdı yada klomen yazıpp gönderirdi dinleyen ve hastasının hastalığını bilen doktor çok önemli gitmekten vazgeçme iyi bir hekim bulursun inşallah.Ben o doktorların yüzünden nerdeyse 2 sene ara vermiştim ama elimden geleni yapmaya karar verdim artık iyi bir doktor bulduktan sonra bir süre devam edeceğim tedavime.Sende inşallahh iyi bir hekim bulacaksın ama mutlaka araştır...
haklisin canim belkide yemek bile olmayacak evde
pizza söyleriz artik disardan
neyse canim sonra görüsürüz kendine iyi bak
Allah hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin inşaallah canım....
Sen ne zamandır istiyorsun bebek canım?
amin canım bu benim 5. yılım ama kararlı bir şekilde tedaviye yeni başladım ....
Anladım canım....
İnşaallah en kısa zamanda bizlere müjdeli haberi verirsin canım....
Selam gülsah nasilsin görünmüyosun hic iyisindir insallahhh
Selam canım....
Nasılsın ne var ne yok bakalım?
Selam kızlar iyiyim valla napıyım koşturmaca bugün regli oldum malesef cuma günü hormon testlerimi yaptırmaya gidiyorum 30. günümde geldi kırmızılar bebişim 28 Ekim diye değiştirirsen sevinirim
ee bebekler nasıl annelerini üzmüyorlardır sanırım
Selam gülsah nasilsin görünmüyosun hic iyisindir insallahhh
Selam kızlar iyiyim valla napıyım koşturmaca bugün regli oldum malesef cuma günü hormon testlerimi yaptırmaya gidiyorum 30. günümde geldi kırmızılar bebişim 28 Ekim diye değiştirirsen sevinirim
ee bebekler nasıl annelerini üzmüyorlardır sanırım
Selam canim iyi diyelim iyi olalim iste benim minikler bu ara daha yaramaz sanirim artik gelmek istiyorlar
onun disinda günlerimizi bekliyoruz iste
insallah senin icin hayirli olur hersey temiz cikar sonuclarin ALLAH gönlüne göre versin
benide eklermisiniz listeye ne heyecanlı yaaa bnmde 8 ekimde regl tarihim inşallah olmam=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?