Hoşgeldin canım....
Yerleşebildin mi artık?
Kız ne kadar az öğrencin var senin.....
Canım en son gül verdi bizlere müjdeli haberi listeden de görmüşündür....
Bu arada senin tarihi söyle de güncelliyeyim listede canım....
canım benim yerleştim şükür sayı çok değil ama anasınıfı olunca yorulmamak elde değil eve kendimi zor atıyorum sorma 5 ekim güzelim yazmışsın zaten yaaa bizde müjdeli haber alalım artık gerçi ramazandı ev taşımaydı falan derken baya ara verdim bu ay inş devam etcem
Kizlarrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
teebrikleeeeeeeeeeeeeeeer
İyi iyi yerleştiysen tamam artık....
Yeni eve bebiş gelsin artık İnşaallah....
Evet canım düzenledim listeyi işte 28 günde bir olarak herkesi....
Kizlarrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Selam aysucum nasilsin canim esra hamileymis cok sevindim
Darisi senin basina insallah su mübarek gecede ALLAH kalbine gönlüne göre versin insallah
Selam canım....
Evet canım ben yine bol bol kutladım canım,bi önceki sayfada görmüşündür....
Çok sevindim yaaa......
Amin canım İnşaallah bana ve tüm isteyenlere hepimize İnşaallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar.....
Hatta seni de anmıştım deminki mesajımda sanki içine doğmuş gibi geldin....
gördüm canim insallah diyelim RABBIM büyük insallah senin bebisinde gelecek
esimi bekliyordum girmek istedim varmis bi sebebi bak
Dün uğramamışsın topiğe ben de acaba doğum mu yaptınki dediydim....
İyi iyi azıcık daha beklesin bebişler günlerini....
Arkadaşlar merhaba. Bugünden itibaren ovulasyondayım 7. ay denememiz bu. Tavsiye edeceğiniz birşeyler varmı?Ne olur bu ay çift çizgiyi göreyim ve sağlıklı bi hamişlik sonucu kucağıma alayım sağlıklı bi minnak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?