slm kizlar biz geldikkkkk:79::79::79:
nasilsinizzzzzzzzzzzzzzzzz:79::79:
tabiki kadın doğumcuydu ama ben iki ay sonra onu beğenmedim bıraktım ben o zamanlar 35 günde bir regli oluyordum onu sormadı bile 14. gün çağırdı beni yumurtaların gelişmiyor dedi yahu benim yumurtalar 21, gün gelişmesi lazım o zaman bakılcak tabi o zamanlar bilmiyordum ben bunu iki ay içtim durdum birde içiyorum 5 tane falan yumurtam oluyor kocaman falan ama tutmadı o yüzden güvenim gitti kadına bir daha ona gitmedim
Hoşgeldiniz canım...:79::80:
İyilik senden naber?
zaten gören öyle diyor tek bebege bile benzemiyormus karnim
30 kilo aldim diyen arkadaslar var aman alsamda veririm zaten
bebisler iyi olsunda varsin kilo olsun ne yapalim bende dizileri takip edemiyorum ne cok dizi var
Benim gittiğim kadın doğumcu ( bi de özel hastaneye gittim yani ) yumurta takibini tüp bebek merkezleri yapıyor ben nasıl yapayım dedi...
Zaten ilk ve son gidişim oldu,daha önce anlatmıştım ya....
Ben de şaşırdım yani her kadın doğumcu yapabiliyor diye biliyordum ondan sordum canım....
İşte bunlar da doktor yani....
hosbulduk canim.
iyiyiz cok sukur,muhtessem yuzyili izledik ve bakinalim bir dedik...
nasil gidiyor senin maraton basladi okullarin acilmasiyla...
Evet canım aynen ben de az önce yazmıştım muhteşem yüzyılı izledim bitince bi bakayım dedim herkesler burda muhabbete başladık işte biz de.....
Evet canım ya maratonum başladı....
Bu sene daha çok dersim var yoğunum....
Hayırlısı olsun napiyim....
Arada bi girip bakıyorum işte buraya,geçen seneki gibi çok giremiyorum.....
Senin de az kaldı sayılır canım doğuma , hazırlıkların ne alemde ?
selam herkese nasılsınız bakalım bugünnn.Ben çok iyiyim bu aralar 5 yıldır ilk defa böyle moralle yazıyorum şükürler olsun.Hayatımda değişen birşey yok ama anı yaşarken mutlu olmak gerektiğinin kanısına vardım...
canim rabbim yardimcin olsun....
hazirliklari tamam sayilir tezesi...
hic sorma yaaa az kaldikca heyecan bir yandan korku bir yandan...
yaaa birde daha bir hareketlendi bebegim artik ayaklarimi kollarimi tam cikaramiyomdaaayanlarima batmaya basliyor...
esimde yaa bu ne zaman dogucak sevelim biran onceeee
canim yaa rabbim en kisa zamanda sana ve diger arkadaslara da bu duyguyu yasatir inssssssssssssss....
Selam canım hoşgeldin....:79::80:
İyi olmana sevindim canım....
Evet çok haklısın aslında....
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnbirde eşimin ailesinde çok ikiz var kayınvalidem ikiz çocuk aldırmış annanesi ikiz çocuk doğurmuş ama ölmüşler falan dayısının oğlunda ikiz var
ay sağlıklı olsunda Rabbim versinde ben teke de razıyım tek tek gelsinler iki tane istiyorum zaten tabi olursa
Hayirlisi olsun canim bizimde öyle anne tarafimda da var baba tarafimdada demekki oluyor bi sekilde
insallah sende istegine kavusursun
Selam nissam sende pek gelmez oldun ama iyisiniz sükür kendine ve bebise iyi bakslm kizlar biz geldikkkkk:79::79::79:
nasilsinizzzzzzzzzzzzzzzzz:79::79:
InsaALLAH cnm... ruyalarima giriyor artik bir an evvel cuma gelse keske...
InsaALLAH cok umutluyum ama kesin gozuyle bakmak istemiyorum, kendimi kaptirmamak icin...
Sen nasilsin son gunlerin zor geciyordur?
Hayirlisi olsun canim cok takilma her iki durumada hazirla kendini insallah bebisin seninledir
benim günlerim biraz zor geciyor dogru ama herseye deger diyorum ben yinede ALLAH sizede olmayan herkesede nasip etsin insallahh
selam herkese nasılsınız bakalım bugünnn.Ben çok iyiyim bu aralar 5 yıldır ilk defa böyle moralle yazıyorum şükürler olsun.Hayatımda değişen birşey yok ama anı yaşarken mutlu olmak gerektiğinin kanısına vardım...
Hep böyle ol canim her zaman en önemli sey moral kafanida cok yorma
tedavinde insallah cok iyi gidecek merak etme yakinda sende müjdeli haberler vericeksin bize
Hayirlisi olsun canim bizimde öyle anne tarafimda da var baba tarafimdada demekki oluyor bi sekilde
insallah sende istegine kavusursun
Amin cnmcım inşallah...
Selam kizlar dün yazamadim size ne olduysa bi türlü cevap gitmedi ya sorun benim netimdeydi yada kk da bilemiyorum
sinir oldum resmen:95::95:
neyse yine kimse yok zaten herkesinmi isi var:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?