Hayirli sohbetler herkeze,
Nasilsiniz bugun?
Kan testine son iki gun kaldi heycanla bekliyorum
Selam kizlar nasilsiniz tam cikiyordum sizi gördüm selam vermek istedim
Selam canim iyi diyelim iyi olalim iste benim minikler bu ara daha yaramaz sanirim artik gelmek istiyorlar
onun disinda günlerimizi bekliyoruz iste
insallah senin icin hayirli olur hersey temiz cikar sonuclarin ALLAH gönlüne göre versin
Ayy yerim ben o minikleri. Ben bekarken hep derdim keşke ikiz doğursam bir erkek bir kız çok şanlısın sana verilen bu güzel şans için hergün şükret Rabbim emeklerinin karşılığını vermiş sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin
inşallah bakalım bende çok merak ediyorum sonuçları hsg için yanıp tutuşuyordum temiz çıktı şimdi sıra hormon testinde
Tamam canım düzeniyorum listede hemen....
çok saol tatlım inşallah son kez beklemede olanlardan olurum bir dahaki listeye hamişlerin yanında olurum aminnnnn
Hayirli sohbetler herkeze,
Nasilsiniz bugun?
Kan testine son iki gun kaldi heycanla bekliyorum
Selam canım....
Nasılsın bakalım?
inşallah bakalım bende çok merak ediyorum sonuçları hsg için yanıp tutuşuyordum temiz çıktı şimdi sıra hormon testinde
çok saol tatlım inşallah son kez beklemede olanlardan olurum bir dahaki listeye hamişlerin yanında olurum aminnnnn
Hsg rahim filmi demekti dimi canım?
Temiz çıkmasına sevindim....
İnşaallah hormonların da iyi çıkar....
Burda bi kaç kişi yazmış okumuştum rahim filminden sonra hamile kalanları.....
İnşaallah sen de onlardan olursun canım....
Hsg rahim filmi demekti dimi canım?
Temiz çıkmasına sevindim....
İnşaallah hormonların da iyi çıkar....
Burda bi kaç kişi yazmış okumuştum rahim filminden sonra hamile kalanları.....
İnşaallah sen de onlardan olursun canım....
evet hayatım rahim filmi ama ben çektireli 3 ay falan oluyor
banada dediler rahim filminden sonra kalırsın büyük ihtimal ama üç ay geçti hala tık yok :44:
ne olsun aysucum aynen devam iste agzim bos durmuyor hicsuana kadar aldigim kilo tam 13 kilo ben degil bebislerim
aliyor cok sükür 2 kiloyu gectiler sanirim umarim daha alirlar cok minikler
sen nasilsin canim?
evet hayatım rahim filmi ama ben çektireli 3 ay falan oluyor
banada dediler rahim filminden sonra kalırsın büyük ihtimal ama üç ay geçti hala tık yok :44:
Ayy yerim ben o minikleri. Ben bekarken hep derdim keşke ikiz doğursam bir erkek bir kız çok şanlısın sana verilen bu güzel şans için hergün şükret Rabbim emeklerinin karşılığını vermiş sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin
Sagol teyzesi
insallah ALLAH sanada ikiz nasip etsin
belli olmaz canim inancini kaybetme hic ben herzaman dua ediyorum agrim olsada sükür ediyorum darisi herkesin basina insallah
insallah diger testlerinde iyi cikar korkma ALLAH gönlüne göre versin
İnşaallah artık bu ay olur....
Yumurta takibi yaptırdın mı canım hiç sen?
Sagol teyzesi
insallah ALLAH sanada ikiz nasip etsin
belli olmaz canim inancini kaybetme hic ben herzaman dua ediyorum agrim olsada sükür ediyorum darisi herkesin basina insallah
insallah diger testlerinde iyi cikar korkma ALLAH gönlüne göre versin
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnbirde eşimin ailesinde çok ikiz var kayınvalidem ikiz çocuk aldırmış annanesi ikiz çocuk doğurmuş ama ölmüşler falan dayısının oğlunda ikiz var
ay sağlıklı olsunda Rabbim versinde ben teke de razıyım tek tek gelsinler iki tane istiyorum zaten tabi olursa
iki ay yaptım klomen kullandım cnm ama birşey olmadı yeniden doktora başlıyınca belki bir kaç ay daha kullanrım ama hiç sevmiyorum o hapı kocaman göbek yapıyor valla
İyilik canım nolsun....
Ayyy hadi İnşaallah.....
Müjdeli haberle gel İnşaallah....
iyi haberlerini aliriz canim
Normal kadın doğumcu mu yapıyor canım yumurta takibini?
slm kizlar biz geldikkkkk:79::79::79:
nasilsinizzzzzzzzzzzzzzzzz:79::79:
Olsun olsun ye sen besle bebişleri....
Millet tek bebekte alıyor o kadar kiloyu hatta bazıları daha fazla....
Sen az bile almışın bebişleri iyice doyur besle....
Maaşallah bebişlere.....
Bildiğin gibi işte nolsun...
Muhteşem yüzyılı izledim bitti, buraya bi bakayım dedim işte....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?