Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

inş canlarım ya acaba kan testi için erken olabilir mi ? beklesem mi acaip kararsızımmmmmm

Insallah yarina guzel haberlerini aliriz

inşallah bende güzel haber veririm ya acaip heyecanlıyım uyuyamıyorum yüzüm kıpkırmızı oldu heyecandan kafam desen bi acaip boş gibi bişe üzülmek istemiyorum
gerçi ilk deneme ama nebiliyim ya ufffff bebeiş olsun istiyorum sanki hamileymişim gibi hissediyorum 10. günde de çıkarmıki içim kıpır kıpır

benim tam 28 günde oluyo canım. 10. günde 14 ve 16. günde oldu

ilkinde yasadığım aynı belirtileri yaasıyorum ama işte korkyorum tekrar kaybetmekten

benim tam 28 günde oluyo canım. 10. günde 14 ve 16. günde oldu

ilkinde yasadığım aynı belirtileri yaasıyorum ama işte korkyorum tekrar kaybetmekten

korkma canım allah korusun sen olumlu düşün hamileysende böle düşünüp sitres yaparsam olumsuz olur tabi aman aman kucağımıza almayı nasip etsin allah.
ya benim adet bu günle yani yarınıda sayarsak 4 gün gecikiyo fakat ben zaten adete bir hafta kala oldu ilişki ilişkiden bu yana 10. günüm yani ya sağlık ocakları yapıyomu bir bilgin varmı bu kan testini

Tatlım ben zaten bu topiğe yazmadan hepsini okumuştum ve hem ağladım hem mutlu oldum o yüzden yazdığım zaten topiğe sizi kendime yakın gördüğüm için hemde kendim için bir umut aradım durdum sayfalarda bu site sayesinde zaten bir çok şeyi anladım bir çok şeye göğüs gerdim benim gibi bir sürü insan varmış meğer dedim ve başladım savaşmaya inşallah süprizimiz çok yakınlarda olur benim göbek adım narin ama inan bana hiç narin değilim yani merak etme bebeğini nasıl yetiştirirsen öyle atılır hayata hem narinlik kötü bir şey değil kaba saba olmasında

Selam herkese sohbetler olmus dün biz olmadan
herkese iyidir insallah yeni arkadaslar gelmis topige haogelmisler
insallah herkes istedigi sonucu alir

Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım....

Ayyyy arabaları da alınmış bebişlerin.....Güle güle gezsinler.....

Odalarında oyuncaklarıyla sağlıkla sıhhatle oynasınlar İnşaallah....

Selam aysucum cok sükür yolunda canim halen dogurmadim
bekliyoruz iste ama yalanci sancilar oluyor sonra geciyor iste sen nasilsin?20lik disime dolgu yaptirdiydim
düsmüs acaip agri yapiyor doktora gidecegim simdi heralde cok fircaladim ondan oldu yoksa daha 3 ay anca oldu yaptirali
neyse canim cikmam lazim simdi anca giderim biliyosun yürüyemiyorum hizligörüsmek üzere:78::78::78:

Seni cok iyi anliyorum canim insallah ALLAH seninde gönlüne göre verir sabir et ve hic yilma sen
hic bisey kolay olmuyorki hayatta biliyosun ALLAH cok bekletmez insallah demekki herkeste farkli oluyor isim olsun canim narin olsun
dedigin gibi biraz narinlik olur tabi bekletti ya bizi normal oda neyse canim benim disciye gitmem gerek simdi sonra görüsürüz kendine iyi bak:79::79::79:

haklısın tatlım sabredicez Rabbimden istiycez ben zaten istedğim herşeye zor ulaştım çok dua ederek ve çok isteyerek buda böyle olsun imtihanımız böyleymiş Rabbim sonunu hayır etsin
bunlar hem narin hemde nazlı güzel bir isim adı gibi kendide kaderide güzel olur inşallah cnm
geçmiş olsun hayatım bu arada sende kendine ve bebişlere iyi bak

Kizlar 6 haftaluk hamileyim kanam cokdu ultrasonda bugun bakildi ve kese gozukmuyo dusmus olabilir dedi doktor kan alindi yarin sonucu soyleyecekler cok korkuyorum bugun birde ufak bir parca geldi goturdum bebek deyil dediler kan pitisi mis ama buyukdu ve siyahimsi mor biseydi bilginiz varmi nedir sizce

Iyi aksamlar herkezee nerelerdesiniz?

Asifirarindan haber var mi? sanki birseyler olmus gibi

Canimm yuregini ferah tut... Her zaman herseyin hayirlisi olsun, insaALLAH hersey gonlunce olur.

Sonucu ne olursa olsun guclu ol.

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 36 haftalık(Kız)(Erkek)
Bahar1212 hamile 35 haftalık(erkek)
Nissam hamile 34 haftalık (kız)
Evanur hamile 32 haftalık (kız)
Fsane21 Doğum yaptı Batuhan bebek
Tugbanur2008 hamile 32 haftalık (erkek)
Tuanafunda hamile 28 haftalık
Rojda0819 hamile 28 haftalık
Epsilonsigma hamile 27 haftalık (kız)
Beklemede hamile 25 haftalık
Kayyum hamile 25 haftalık (kız)
AdaESILA hamile 23 haftalık
Arwen83 Hamile 23 haftalık (erkek)
Nurdansalim Hamile 20 haftalık
Saribuyu Hamile 20 haftalık (erkek)
Sewimli54 Hamile 13 haftalık
Mukumukumuk Hamile 12 haftalik
Paristebirgece Hamile 12 haftalık
Zilan84 Hamile 9 haftalık
Laleee Hamile 9 haftalık
Gul1182 Hamile 6 haftalık
Mavusbebek 25 Eylül. Beklemede
Es_Ra_ Hamile 4 haftalık
Haskena ....Eylül. Beklemede
Sarıbeybi ....Eylül. Beklemede
Byzg 4 Ekim. Beklemede
Hakem 5 Ekim. Beklemede
Sislicamm 7 Ekim. Beklemede
MrsPink35 8 Ekim. Beklemede
Zahide_30 8 Ekim. Beklemede
Yesim83 12 Ekim. Beklemede
Makinist 13 Ekim. Beklemede
Sevser 16 Ekim. Beklemede
Bianka 17 Ekim. Beklemede
Sub 17 Ekim. Beklemede
Edsaz 21 Ekim. Beklemede
Zseda 24 Ekim. Beklemede
Gyaman 28 Ekim. Beklemede
Alew2187 1 Kasım. Beklemede

Geçmiş olsun canım....

Neyse dişini de çıkar aradan doğum yapmadan canım...

Görüşürüz....

Kendine ve bebişlere iyi bak....

Iyi aksamlar herkezee nerelerdesiniz?

Asifirarindan haber var mi? sanki birseyler olmus gibi

İyi akşamlar canım hoşgeldin....:79::80:

Ben de yeni geldim....

Canım Asifirarinin dişinin dolgusu düşmüş onu yaptıracaktı....

Daha doğurmadı yani...

Senden ne var ne yok bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…