Insallah yarina guzel haberlerini aliriz
inş canlarım ya acaba kan testi için erken olabilir mi ? beklesem mi acaip kararsızımmmmmm
benim tam 28 günde oluyo canım. 10. günde 14 ve 16. günde oldu
ilkinde yasadığım aynı belirtileri yaasıyorum ama işte korkyorum tekrar kaybetmekten
Kizlar aranizda hamileliginde kanama geciren ve sebebini bilen varmi bende sidde kanama var bilginz varmi
Ahh gülsahim sabir edecen burdaki herkes ne kadar ugrastik bi bilsen sayfayi bastan asagi oku aglarsin yani
sabirli olmalisin biliyorum sende elinden geleni yapiyosun tabiki ama RABBIM OL deyince oluyor
ben inaniyorumki sende diger arkadaslarda bize süpriz yapacaksiniz hemde beklemediginiz andakoyacagim canim resimlerini
hee bi dogsunlar saglika adi gibi narin olur diye cok korkuyorum adi üstünde narin yani
Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım....
Ayyyy arabaları da alınmış bebişlerin.....Güle güle gezsinler.....
Odalarında oyuncaklarıyla sağlıkla sıhhatle oynasınlar İnşaallah....
Tatlım ben zaten bu topiğe yazmadan hepsini okumuştum ve hem ağladım hem mutlu oldum o yüzden yazdığım zaten topiğe sizi kendime yakın gördüğüm için hemde kendim için bir umut aradım durdum sayfalarda bu site sayesinde zaten bir çok şeyi anladım bir çok şeye göğüs gerdim benim gibi bir sürü insan varmış meğer dedim ve başladım savaşmaya inşallah süprizimiz çok yakınlarda olur benim göbek adım narin ama inan bana hiç narin değilim yanimerak etme bebeğini nasıl yetiştirirsen öyle atılır hayata hem narinlik kötü bir şey değil kaba saba olmasında
Seni cok iyi anliyorum canim insallah ALLAH seninde gönlüne göre verir sabir et ve hic yilma sen
hic bisey kolay olmuyorki hayatta biliyosun ALLAH cok bekletmez insallahdemekki herkeste farkli oluyor isim olsun canim narin olsun
dedigin gibibiraz narinlik olur tabi bekletti ya bizi normal oda neyse canim benim disciye gitmem gerek simdi sonra görüsürüz kendine iyi bak:79::79::79:
Kizlar 6 haftaluk hamileyim kanam cokdu ultrasonda bugun bakildi ve kese gozukmuyo dusmus olabilir dedi doktor kan alindi yarin sonucu soyleyecekler cok korkuyorum bugun birde ufak bir parca geldi goturdum bebek deyil dediler kan pitisi mis ama buyukdu ve siyahimsi mor biseydi bilginiz varmi nedir sizce
Selam aysucum cok sükür yolunda canim halen dogurmadim
bekliyoruz iste ama yalanci sancilar oluyor sonra geciyor iste sen nasilsin?20lik disime dolgu yaptirdiydim
düsmüs acaip agri yapiyor doktora gidecegim simdi heralde cok fircaladim ondan oldu yoksa daha 3 ay anca oldu yaptirali
neyse canim cikmam lazim simdi anca giderim biliyosun yürüyemiyorum hizligörüsmek üzere:78::78::78:
Iyi aksamlar herkezee nerelerdesiniz?
Asifirarindan haber var mi? sanki birseyler olmus gibi
sanada hayırlı geceler ay inşallah hamişsindir.benimde 10. günüm bende yarın gidicem kan testi yaptırmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?