Canım senin yorgun olman çok normal artık yani....
Kolay değil iki bebek taşıyorsun ve doğum yaklaştı artık....
Allah bi avaz da sağlıkla sıhhatle kurtarsın inşaallah canım....
Sağlıkla sıhhatle al kucağına bebeklerini....
Sagol canim duan icin amin insallah darisi basina canim
ALLAH sanada hamile kalmayi ANNE olmayi nasip etsin insallahh
6 haftalik hAmileyim dun kanamam oldu doktor altan bakdi gece rahimde acilma filan yok dedi ultrason a da ta cuma bakicaklar normalmi yardim edin belimde agriyo dusecelmi sizce
Kizlar aranizda hamileliginde kanama geciren ve sebebini bilen varmi bende sidde kanama var bilginz varmi
4 haftalık hamileyim çok mutluyuuummmmmmm=)
herkese iyi geceler umarım tüm arkadaşlarım iyidir. ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN İŞLER ÇOK YOĞUN İNANIN EVE GİRERKEN BİLE ÇOK KÖTÜ OLUYORUM BU ARALAR HİÇ HALİM YOK YOKSA SİZLERLE SOHBETİ ÇOK ÖZLEDİM.
merhaba kızlar;
benim bu hafta kontrolüm vardı. dr.um izinliymiş. haftaya gitmeye karar verdik. heralde bi sorun oluşturmaz. bu hafta ayrıntılı ultrasonografi yapcaktı. o da 19-23. hafta arası yapılıyomuş. haftaya gidince 23. haftanın sonu olcak. sizce bi sorun olur mu acaba?
Tamamdir kesinnnnnnnnnnnnnn ASIFIRARI dogum yapti demiiiiiiiiii????
Kac gundur kimse girmiyor kesin birseyler oldu.
Bebisim1 nerdesin??
Canım Allah yardımcın olsun insallah
iyi akşamlar arkadaşlar çoktandır girmiyorum nasılsnz ne yapıyorsunuz size müjdeli bi haberim var HAMİLEYİMM
Yok esracik daha dogurmadim buradayim persembe günü hayirlsiyla yarin gidip saatini felan görüscez iste
bakalim bugün cok halsizim ben
iyi akşamlar arkadaşlar çoktandır girmiyorum nasılsnz ne yapıyorsunuz size müjdeli bi haberim var HAMİLEYİMM
Canimm benimm ALLAH insaALLAH hayirlisiyla bebislerine kavustursun seni...
Bizleri haberdar etmen iyi oluyor cunku merak ediyorum ama son gunler cok zor geciyordur o yuzden herseyden once saglik.
Once bebisler... Hayirli haberini bekliyoruz.
Yok esracik daha dogurmadim buradayim persembe günü hayirlsiyla yarin gidip saatini felan görüscez iste
bakalim bugün cok halsizim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?