Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Sagol canim duan icin amin insallah darisi basina canim
ALLAH sanada hamile kalmayi ANNE olmayi nasip etsin insallahh

6 haftalik hAmileyim dun kanamam oldu doktor altan bakdi gece rahimde acilma filan yok dedi ultrason a da ta cuma bakicaklar normalmi yardim edin belimde agriyo dusecelmi sizce

Kizlar aranizda hamileliginde kanama geciren ve sebebini bilen varmi bende sidde kanama var bilginz varmi

4 haftalık hamileyim çok mutluyuuummmmmmm=)

Canım ilk zamanlarda benimde hafif kanamalarım oldu kahverengi renkteydi . Dr bana ilac verdi verapor verdi. Dinlendim sonra çok bı sorun yasamadım. Umarım sende atlatirsin. Gecmis olsun

herkese iyi geceler umarım tüm arkadaşlarım iyidir. ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN İŞLER ÇOK YOĞUN İNANIN EVE GİRERKEN BİLE ÇOK KÖTÜ OLUYORUM BU ARALAR HİÇ HALİM YOK YOKSA SİZLERLE SOHBETİ ÇOK ÖZLEDİM.

merhaba kızlar;

benim bu hafta kontrolüm vardı. dr.um izinliymiş. haftaya gitmeye karar verdik. heralde bi sorun oluşturmaz. bu hafta ayrıntılı ultrasonografi yapcaktı. o da 19-23. hafta arası yapılıyomuş. haftaya gidince 23. haftanın sonu olcak. sizce bi sorun olur mu acaba?

Selam arkadaslar nasilsiniz biz iyi sayiliriz iste bildiginiz gibi topik bos ama ben yaziyorum yinede
belki sonradan vaktim olmaz ne bileyim hala evdeyim ve son 4 günümüz hayirlisiyla geceler zor geciyor o kadar
umarim sizlerde iyisinizdir:44:

selam canim iyi olmana sevindim normal canim bu kadar calisma hamilelik kolaymi sen kendini yormamaya calis ve iyi bak

selam canim sorun olacagini sanmam ama yinede baska bi doktora danisabilirsin insallah bi sorun cikmaz canim

Tamamdir kesinnnnnnnnnnnnnn ASIFIRARI dogum yapti demiiiiiiiiii????

Kac gundur kimse girmiyor kesin birseyler oldu.

Bebisim1 nerdesin??

Tamamdir kesinnnnnnnnnnnnnn ASIFIRARI dogum yapti demiiiiiiiiii????

Kac gundur kimse girmiyor kesin birseyler oldu.

Bebisim1 nerdesin??

Yok esracik daha dogurmadim buradayim persembe günü hayirlsiyla yarin gidip saatini felan görüscez iste
bakalim bugün cok halsizim ben

Canım Allah yardımcın olsun insallah

ALLAh razi olsun aewenim AMIN insallah ALLAH hepimize yardim etsin

iyi akşamlar arkadaşlar çoktandır girmiyorum nasılsnz ne yapıyorsunuz size müjdeli bi haberim var HAMİLEYİMM

selam hatirladim ben seni evet ya coook oldu girmyeli haklisin tebrik ederim ALLAH saglikla kucagina almayida nasip etsin insalah

Yok esracik daha dogurmadim buradayim persembe günü hayirlsiyla yarin gidip saatini felan görüscez iste
bakalim bugün cok halsizim ben

Canimm benimm ALLAH insaALLAH hayirlisiyla bebislerine kavustursun seni...

Bizleri haberdar etmen iyi oluyor cunku merak ediyorum ama son gunler cok zor geciyordur o yuzden herseyden once saglik.

Once bebisler... Hayirli haberini bekliyoruz.

merhaba kizlar benim adet cok duzenlidir
bu ayda 10 yada 12 sibde olucaktim.
Ama simdi gun bitti nerdeyse ne gelen var ne giden ayin 10 unda cok sancim oldu ama birsey olmadi anlamadim bu isi?? 10 da test yaptim negatif cikti

Canimm benimm ALLAH insaALLAH hayirlisiyla bebislerine kavustursun seni...

Bizleri haberdar etmen iyi oluyor cunku merak ediyorum ama son gunler cok zor geciyordur o yuzden herseyden once saglik.

Once bebisler... Hayirli haberini bekliyoruz.

Sagol esracim dualarin icin
saatimiz belli oldu yarin 8de epidural sezeryanla bebislerim dünyaya gelecek
ALLAH hepinize bu duyguyu yasatsin insallah
cok heyecanliiym nasil olacak diyorum bu kadar zamandir benimle icimdeydi bebeklerim yarin ise anne olacagim
ALLAH isteyen herkese yasatsin
ALLAH yardimcimiz olsun

selam kizlar nezamandan beri giremiyorum kosusturma icerisindeyim halsizligimde cabasi tamamen start verdim hazirliklara eve geldigim zamanda pestilim cikiyor tabiki hergun cikmiyorum birseyler almaya ama cok halsizim geceleri hic uykum yok evde ruh gibi dolasiyorum su anda biraz iyiyken yazayim dedim sizlere

asicim tatlim allahim yardimcin olsun okudum yazdiklarini insallah hersey gonlunce olur rabbim bebeislerinle esinle saglikli huzurlu bir yasam verir insallah sizlere.....gorusemezsek kendine cok iyi bak allaha emnet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…