merhaba kızlar nasılsnız hayırlı geceler :)
kızlar sanırım hamileyim :)
benim normalde 28 günde gelirdi bugun geciken 2. günüm 2 gün daha bekleyip test yaptırayım diyorum ne dersiniz :)
herhangi bir kıpırtı yok cünkü :) cok heyecanlıyım
Kızlar site kafayı yemiş yaaa....
Bizim listeyi silmiş nazarlar kalmış bi tek....
korkma canım allah korusun sen olumlu düşün hamileysende böle düşünüp sitres yaparsam olumsuz olur tabi aman aman kucağımıza almayı nasip etsin allah.
ya benim adet bu günle yani yarınıda sayarsak 4 gün gecikiyo fakat ben zaten adete bir hafta kala oldu ilişki ilişkiden bu yana 10. günüm yani ya sağlık ocakları yapıyomu bir bilgin varmı bu kan testini
Selam aysucum nasilsin?daha dogurmadim canim ama agrilarim olmuyoir degil gece hic yatamadim esimde öyle tabi
sabah ise gec kaldi adam icime dokundubende dün doktora gitim iste zaten cekilecek olan disimi cekti dolgu gecici olarak yapilmisti zaten
doktorun eli cok hafifmis yani 2 dakika sürmedi sonradanda hic agrim olmadi o kadar yani kurtulmus oldum simdi cok rahatim son 6 gün diyoruz
artik esimle dayan diyor biraz daha zaten dün daldim sabaha karsi rüyamda gördüm bebeklerimin dogdugunu miniciklerdi emzirmeye calisiyodum
cok degisik duygulardi ALLAH sanada nasip etsin aysucum tüm isteyen arkaslarada insallah diger kizlardan haber yok gül geldi gitti evanur yok sikayerleri
vardi umarim iyidir doktora gitcekti nissam yok en azindan iyi olduklarini bilelim demi
Site ye biseyler olmus gercekten aysucum bazen yazdiklarim bile gitmiyor anlamadim
kızlar maalesef ki regl 3 gün gecikmeyle basladı... stres yapmayın sakın baslamıo etmiyo die bir de sakın kimseyle bebek arayısındaysanız bekliosanız kimseyle kavga etmeyin o bile bebeğinizi kaybetmenize neden... karsınızda en acık örnek...
İyilik canım....Nolsun bildiğin gibi işte...
geçmiş olsun canım....Kurtulmuşun işte....
Amin canım İnşaallah....
Evet ya dün konuştuğumuz 1 sayfa silinmiş bi de....
4 haftalık hamileyim çok mutluyuuummmmmmm=)
4 haftalık hamileyim çok mutluyuuummmmmmm=)
Sevindim iyi olmana canim evet ya kurtuldum cok sükür
anlamiyorum sitede her zaman biseyler oluyor kizlarda yok ne zamandir millet koptu iyice
Artik bi listemiz bile yok sadece nazar boncuklarimiz kalmis ne ayip ama
Sende haklisin aysucum iyice zivanadan cikti biliyorum senin pek vaktin yok zaten
iki arada bi derede giriyosun
hem calisma hem ev yorar insani bende bazen pc ye kiziyom ama dedigin gibi ne sucu var demi ama
iki laf edemiyoruz gercekten
bu siteye ilk üye olduğumda çok iyiydi ya...
Yazma paneli bile sayfanın altındaydı biliyo musun....
Mesela şu anda ben yazarken diğer yazılanları göremiyorum ya....
yazıp yolladıkça ekranda çıkıyordu hemen yani anında yazılanları görüyordun,sayfa yenileye bile basmak gerekmiyordu....
Her geçen gün kendini bozdu bu site....
Herseyin bozuldugu gibi sitede bozdu kendini aysucum ne yapalim
ya hic girmiycez yada katlancaz yani ben dikkat etmemistim ilk zmanlara nedense :44::44:
sanirim aklim hep bebek ve tedavideydi
Canım ben bu konuyu açmadan 3 ay önce üye olmuştum o zamanlar öyleydi...
Bizim konumuz açılmadan sanırım 1 ay önce falan bu halini almıştı....
zaten ben bu topigi okuyup üye olmustum canim görmemem hatirlamam normal o zaman
icim bunladi bugün yagmurluydu hava yattim hep uykudan bi hal oldum yani :97:
bi yorgunluktur gidiyor hayirlisi:85::85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?