Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

SON 10 SAATIN.

Inanmiyorum yaaaa heycandan 8'ye kadar dogum sancin tutmazsa iyi.

Evet seninde dedigin gibi tuhaf bir duygudur kesin simdiye kadar hep icindelerdi yarin kucaginda olucaklar insaALLAH saglikla.

InsaALLAH bizlerde yasariz bu guzel duygulari... Yigenlerimi opersin artik bol bol benim icinde...

Dinlen canim sen, her ne kadar senden haber geldiginde sevinsemde sen bol bol dinlen.

Bu son saatlerinin tadini cikar... Dualarim seninle.

hadi hayırlı olsun asicimm
sanırım şu saat itibariyle yavruların kucağında :))
umarım herşey yolundadırr..
gözün aydın ..
darısı başımıza inşallahhh :))

Ayyy canım yaaa bunu dün yazmışsın demekki bugün doğum yaptın.....

Allah analı babalı büyütsün canım....

Adlarıyla yaşasınlar....

Kendine ve bebişlerine çok iyi bak canım görüşürüz....

Tamamdir kesinnnnnnnnnnnnnn ASIFIRARI dogum yapti demiiiiiiiiii????

Kac gundur kimse girmiyor kesin birseyler oldu.

Bebisim1 nerdesin??

Canım geçmişi okuduysan siteye çok kızdım.... ( listemizi bile sildiler yani....)

Zaten bu sene çok dersim var yoğunum da....

O yüzden bi kaç gün de bir anca giriyorum bundan sonra belki de haftada bir girebilirim o da sizlerden haber almak için....

Sen nasılsın?Nasıl gidiyor hamilelik?

Kolay gelsin canım sana....

Az kaldı canım senin de kendini çok yorma canım....

Asi umarım sağlıklı sıhatli bbebişlerini almıştır kucağına....

Allah yardımcısı olsun inşallah....

Ben de yarın kontrole gitcem bakalım. Ayrıntılı ultrason var. Sağlıklı görürüz inşallah...

Asifirar'inda haber alan yok mu arkadaslar?

Cok merak ediyorum insaALLAH hayirlisiyla almistir bebislerini kucagina. InsaALLAH hersey yolunda gitmistir...

Saglikli sihhatli bereketle bir omur gecirirsiniz insaALLAH... ALLAH anali babali buyutsun kuzularini :)

Isimleri ne acaba? Dogum esnasinda ne oldu? neler hissetti?

Dogumdan sonra neler yasandi? ilk anlariii cok merak ediyorum tarifsizdir kesin ama merak iste

En kisa zamanda hayirli haberler aliriz insaALLAH. Yoklugu nasilda belli oluyor

Evet gormustum kizdigini ve sonuna kadar haklisin... Eskiden beyeni butonu vardi kaldirildi, smiles'ler yari yariya azalmis, listeleri siliyorlar vs.

Ben dusunemiyorum daha otesini??? artik yorumda yapamiyacaz galiba??

Canim benim zaman buldukca gir insaALLAH habersiz birakma bizi boyle nadiren girince kotu oluyor alismistimm her gece senle asifirarini gormeye...

SIMDI NE SEN VARSIN NEDE O

Birsey olunca hemen online olarak sizlere danisiyordum soruyordum simdi o kadar issizki! hic tadi tuzu kalmadi

Hamilelik iyi gidiyor cok sukur cok ayakta durmamaya ozen gosteriyorum her ne kadar meslegim izin vermesede cunku sonra cok kassik agrilarim oluyor batmalar oluyor. Ve gecmiste yasadigim acilari tekrardan yasamak istelmiyorum...

Onun disinda cok sukur halime :)

18 ekimde ilk utrasyonum var cok heycanliyim kalbini filan atcakmis o zamana kadar insaALLAH hersey yolundadir...

Ultrasyondan sonra yazarim buraya hatta ilk ultrasyon resmimide eklerim ins ama nasil oldugunu bir turlu cozemedim :26:

Ins en kisa zamanda seninde hayirli haberlerini alirim, esin nasil oldu? iyilesme donemindeydi ameliyat olmustu en son. insaALLAH hersey yolundadir ALLAH sifasini versin. Opuyorum

slm kizlar nasilsiniz...

uzun bir zamandir giremiyorum rahatsiz oldugumdan dolayi..

simdi bile hastanede yatiyorum,vucudum komple iltihap baglamis...

allahtan bebegimin birseyi yok cok sukur,tedaviye devam yani...

kendinize iyi bakin gorusmek uzeree

Bildiğin gibi canım...

Çok geçmiş olsun canım,Allah şifa versin....

Bizleri habersiz bırakma,kendine iyi bak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…