Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Selam herkese kisa bi aradan sonra ANNE olarak araniza geldim
nasilsiniz arkadaslar ???beni sorarsaniz yorgunum topige giremedim cünkü bebekler biraz huysuz bide ikizler biliyosunuz ama hersey yolunda tahmin ediyorum merak ediyosunuz simdilik foto koyamiyorum üzgünüm babamiz izin vermiyor bizecok sükür sagliklari yerinde kizim babasina oglum bana benziyordogumu soracak olursaniz biraz korkulu gecti benim icin ama bebeklerim dünyaya gelinceye kadar
cok güzel bi duygu ALLAH herkese nasip etsin cok aglamisim esim söylüyor ben farkinda degildim mutluluktan sanirim herseye deger diyorum suan agrilarim devam ediyor tam iyilesmek icin zaten erken esim yardimci oluyor simdilik böyle iste arada girmeye calisacagim umarim sizlerde iyisinizdir simdi cikiyorum kendinize cok iyi bakin ALLAH sizinde gönlünüze göre versin insallah

ayyyy canim yaaaa cok guzel yaaaa iyi oldugunuzu senden duymak rabbim saglikli hayirli uzun omurlu yillar versin bebislerine insallah bnde sabirsizlikla bekliyorum dogum cantami yaptim bir yandan korkuyorum diger yandan da bir an once kucagimda istiyorum artik oyle yada boyle olacak bir seyler....ama gercekden de cok sevindim iyi oldugunu duydum ya super bebeklerinde saglikli sihatli ohhhh elhamdulillah......geliyorum arkandan bende asiiiiiiiiii

ayyyyyyyy aman Allahımm ne güzel çok sevindim canım adına mutluluğun daim olsun evlatların hayırlı sağlıklı olsun inşallah canım benim güzel anne inan senden haber bekledik hepimiz iyi olmana sevindik neyse ara ara yazda haber alalım senden bebişleride kokla bizim için

vandaki kardeslerimize allah boyle bir aciyi yasatmaz insallah,merhumlara allah rahmet eylesin,kalanlara sabir diliyorum bu aralar guzel,canim turkiyemden
guzel haberler alamiyoruz allah sonumuzu hayir etsin beterlerinden korusun bizleri

Asiiiiiiiii coooooooooooook sevindim iyi olmaniza :)

ALLAH nazarlardan korusun

Esinin resim koymana izin vermemesini cok iyi anliyorum o simdi kendi gozunden sakinirken cok korkardir nazardan...

ALLAH'im bizlerede nasip eder insaALLAH saglikla sihhatle bebegimizi kucagimiza almayi...

Senden haber almak cok iyi geldi... Cok merak ediyordum...

bebislerini benim icin op olur mu? mis gibi kokarlardir simdi onlar... Onlarin kokularini icine bol bol cek

Kendine ve bebislerine cok cok cok cok iyi bak, arada bizlere haber var olur mu? opuyorummmmmmmm

cnmmmmmmmmmmmmmmmmm GÖZÜN AYDIN ASİMMMM. ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN DARISI BANA CNMMM.

kizlar hamileyim :) gec dollenme oldu ancak kesinlesti Allah herkese nasip etsin

allah sağlıklı sihatlı kucağına almak nasip etsin canım inşallah....

naber nasilsin iyimisin

canım geç oldu ama iyiyim sen nasılsın?

asicim çok sevindim. allah hayırlı evlatlar olmasını nasip etsin. allah kolaylık versin :)

slm canlar geri geldim uzun zamandan sonra:) ya bisey sora bilirmiyim? bugun adet donemim ama daha adetim gelmedi aksam oldu insallah rabbim cocuk nasip eder umitleniyorum ama fazla umidede kapilmak istemiyorum cunku cok hayal kirikligina ugradim aceba yarin olurmuyum adet test aldim bugun yapmak istemedim yarin yapsam belli olur

merhabalar aranıza yeni katılıyorum.. diğer topiklerdeki arkadaşlarım gibi sizin de bana manevi olarak yardım edebileceğinizi ve dualarınızı benden esirgemeyeceğinizi umut ediyorum...

geçen ay son doğum kontrol hapımın bitmesine 7 ilaç kala doktoruma gittim ve artık bebek düşündüğümüzü ve bunun için gerekli kan ve idrar tahlillerini yaptırmak istedim. gayet keyifli başlayan sohbetimiz ultrasyon ile kontrol aşamasına kadar güzeldi.. ultrasyonda sağ yumurtalığımda bir over kist olduğunu söyledi doktorum.. bir kutu daha hap kullanmammı söyledi. şu an son 10 hapımı içiyorum. umarım kistim düşmüştür ve bende artık meleğimin gelebilmesini bekleyebilirim. korkuyorum ve endişeleniyorum.

canim zaten buralar cok issizlasdi iannki gelmeyenler okadar cok varki...

tatlim bugun demissin adet olmam gerekiyordu diye yanlis okumadiysam tabii...test icin cok ama cok erken taaa haftaya sali yaparsan mutlaka cikar cok erken test icin asilama sonrasinda bile bu kadar erken bakilmiyor kesinlikle beklemelisin biliyorum cok zor beklemek ama sabir isde ne yapacan

hosgeldin tatlim,bnde evelendikden sonra polikistik over hastasi oldugumu ogrendim.klomen kullndim olmadi sonra prengly ve catlama igneleri kullanrak ikinci asilamada hamile kaldim elhamdulillah...

sanirim senin polikistik over hakkinda bir bilgin yok ben dr.yucel karamanin hastasiyim ondan iyi bu isleri bileni asla tanimam uzun uzun konusmusduk nedir bu hastalik neden olusdu gidermi falan asla ama asla polikistik olan hastalarda o kistler yok olmaz sadece azlatiliyor okadar ama gitmiyorlar bu kadar da stres yapma bnce sebebi bilinmeyen bir hastaligimiz yok sebepsiz yere kisirlik bnce dahada kotu hic yokdan hastaligin bir adi var ve tedavisi cok basit ilac igne asilama en son care tup bebek pco olupda normal yollarla okadar cok gordum ki hamile kalanlari arti pco olupda omur boyu hamile kalmayini gormedim buzamana kadar er yada gec oluyor kafanin ici cok onemli inanmak ve guclu olmak en dogrusu birde dr.unu cok iyi secmelisin sonra bosuna ilaclar kullandirip bu sefer normal kistlere sebep oluyorlar cok arastir dr.unu oyle giimcin olsun strese yer yok

evanur'cum çok sağol yazdıkların beni çok rahatlattı... ben izmir de yaşıyorum Dr. kahraman kolday benim de doktorum. bilgisi ve yaklaşımı benim için çok önemli... dr'umda bana senin dediğin gibi içimi ve aklımı rahat tutmamı söylüyor sürekli... bakalım başladım bir yolculuğa.. sizin dualarınızla beraber bütün gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyorum...

ne demek canim bnm elimden geldigi bildiklerimi soylerim...ya insan tabikki yikildigin zamanlar olacak ama muhum olan toparlanman sen saglikli bir beyine sahip olmalisinki annelige bedeninde ruhunda hazir olsun sadece sabir ve asama asama gidilecek hep kafana takma dr.un sana ilac verecek isde diyecek sonra su gunlerde iliskiye girin falan o insana zorunluluk oluyor zaten iliski aninda da sonrasinda da oncesindede acaba olacakmi diye dusunuluyor ben hep boyle yaptim sonra asilamaya gectik ilk asilamada okadar cok emindimki kesin hamileyim dedim sonra husran ama arkasindan hemen ikinci asilamami oldum dusun asilama aninda bile ister olsun ister olmasin dedim cunku cok ama cok bunalmistim sonrasindada dinlenmedim asilamadan sonra hatda iliskiye bile girmistik ertesi gun anlayacagin beynim takmadi ve oldu rabbim sanada nasip etsin insallah daha yolun cok basindasin insallah cok uzun surmeden kavusursun yavruna

canim ben 1 haftadaha nasil bekliycem ya bide karnim agriyor midem yaniyor sence bir umit ola bilirmi her ay duzenli adetim olurdu allahim insallah cocuk nasip eder ben tek beklerim ama simdiden cok merak ediyorum aciklaman icin cok tsk ederim dualariniz bizler icinde olsun optum...

inanki temennim herkesin anne olmasi allahin izniyle oda olur ama sabir isde keske elden bir sey gelse......

dedigim gibi cok erken daha belirtilerin icin ki zamana birak biliyorum cok zor zaman ama yapacak daha baska bir sey yok insallah adetinin gecikmesi bebkdendir ama sabir...daha cok erken cunku...bende mesela gebelikle ilgili hic bir belirti olamamisdi sana diyememki belirtilerin odur diye her insan da farkli belirtiler oluyor oyuzden belirtilerede fazla aldanma belki psikilojikde olabilir insallah hamileyim diye yazarsin buraya

ben bundan 7 ay oncede hamileydim.ama mecbur aldirmak zorunda kaldim kurtaj oldum ama normal kurtaj deyil hapla hamilelik sonlandirildi yurtdisindayim. aradan 7 ay gecti cocuk sahibi olmak istiyoruz suan esimle ama olmuyor sizce bir zarari olmusmudur..

insallah canim aminnnn..

Merhaba kızlar bende sizin aranıza yeni katıldım. 14 aylık evliyim ve 5 aydır korunmuoruz. bu ay 5. ay ve ben beklemekten çok yoruldum.. sonunda doktora gittim bir tane yumurtam varmış oda güzel büyümüş:)) ama bir tane yumurta ile hamile kalmak gerçekten çok zor. doktor bana da size verdiği gibi KLOMEN verdi. eğer adet olursam 3. gün başlayacağım sonra da tekrar gidecekmişim.hamile kalmayı o kadar isterken nasıl olamıyoruz ? olmak istemeyipte çocuk sahibi olan kadınlar nasıl kürtaj oluyorlar anlayabilmiş değilim.hepinizin en kısa zamanda bebek sahibi olmanızı dilerim...

Canım Allah analı babalı büyütsün....

Sağlıkla sıhhatle büyüsünler inşaallah....

Amin canım....

Sen de kendine ve bebişlerine iyi bak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…