Arkadaslar bayramınız kutlu olsun. Daha nice bayramlara bebislerinizle girmek nasip etsin Allah.
iyi bayramlar herkese
Sana da canım....
Nasılsın bakalım ne var ne yok?
İyiyim cnm nasıl olayım annemlerdeyim bayram ziyareti işte değişen birşey yok
sen nasılsın canım
Biz bayramı dün bitirdik işte canım bugün iş başı yaptık....
Benden de aynı canım ya nolsun....
Var mı yeni denediğin bişeyler?
canım ben beş altı gün önce soğan kürüne başladım aynı zamanda yumurtalarımı geliştirmek için metformin içeren şeker hapı kullanıyorum birde işte ateş ölçme yöntemine başladım iki aydır
sen yapıyormusun birşeyler sende sorun yoktu dimi eşindeydi
Canım bende sorun var mı yokmu bilmiyorum ( İnşaallah yoktur...)anlatmıştım daha önce ya eşimde varikosel olduğunu söyleyince kadın doğumcu ilgilenmedi benimle diye.....
Eşim ameliyat olmuştu canım evet....
Ben soğan kürünü geçen sene yapmıştım canım adetim 10 gün sürmüştü kürden sonra....
Geçen yine gittim başka bi doktora , yumurta takibi yapsanız dedim o da eşimin durumuna göre zaten doğal yolla olması zor aşılama deneyin dedi....
peki eşine bitkisel şeyler denedin mi mesela keçiboynuzu kürü eşine bunu yaptır sende reglinin ikinci günü başla bal çörek otu tarçın ve polen karıştırıp on gün iç bu şekilde hamile kalan çok biliyorsun
Denedik canım ya,yaptım keçiboynuzu kürü,çakşır kökü suyu,keçi boynuzu pekmezi,gingseng hapı....
Başka değişik bişeyler varsa artık onları da denemek istiyorum....
Napalım biz elimizden geleni yapalım da İnşaallah Allah'ım nasip etsin en kısa zamanda hayırlısıyla bizlere de anneliği....
tabiki canım Allahtan herşey bir zamanı var onu bekliyoruz bizde işte ama o bilinmemezlik en kötüsü
peki son soru :) rahım filmi çektirdin mi sen
Çektirmedim canım....
Diyorum ya doktorlar hep eşimin durumunu öğrenince direk aşılama ya da tüp bebek diyorlar....
Aşılamaya karar verirsem o zaman çektircem mecbur....
Sen çektirmiştin di mi?
evet canım çektirdim ben o yüzden içim rahat boşu boşuna tedavi görmek istemedim yeniden doktora başlıycam o yüzden çektirdim hemde hormon tstlerimi yaptırdım bir tek eşimin ki kaldı onuda giderken yaptırıcam
Canım hayıt tohumu suyu hormonlar açısından problem varsa iyi geliyormuş....
Acaba problem olsa da olmasa da içsek bi zararı olmaz heralde....
Aktardan alsam mı ki diye düşünüyorum....
Senin eşin spermiyogram yaptırmış mıydı?
adet düzensizliği gibi sorunların varmı saç dökülmesi kıllanma gibi şeyler ben hayıt tohumu içtim hormonları dengeliyor reglini düzene sokuyor ben senin yerinde olsam eğer sorunumu bilmiyorsam yada sorunum yoksa bal çörek otu demin demiştim onu kullanırdım yumurtalarını büyütmeye yarıyor çok daha etkili ama illa denemek istiyorum diyorsan kullanabilirsin bence en azından bir ay dene
eşim daha kendine baktırmadı benden önce 3 kere çocuk aldırtmış biri ilk eşinden ikisi sevgililerinden ama doktor yinede istedi doktora başlarken onada hemen yaptırıcaz
Tadı nasıl hayıt tohumu suyunun kolay içilebiliyor mu?
valla bana bakma ben su gibi içebiliyorum alıştım tadına ilk başta kötü geliyor herkes su katıp içiyor ama ben çay bardağının üçte biri kadar koyup bir dikişte içiyorum ama sen içine su katıp içebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?