Canım tüp bebeğe başlamıcaktık biz,sanırım sen karıştırdın...
Evet işte eşim iyileşme sürecinde....
İnşaallah canım ya ben de çok vermek isterim müjdeli haber sizlere...
Zaten Gülşahla ben kaldık eskilerden hala hamile olmayan...
Bizlere bol bol dua edin olur mu....
Sen de kendine ve bebişine iyi bak....
kızlar özlemişim bendesizleri rahat rahat girmeyi bakmayı hersey degısmıs valla doğanlar olmuş Allah analı babalı buyutsun saglıkla ve huzurla ve benım gıbı bekleyenlere ALLAHTAN sabır ve saglık dılıyorum bende 24 haftalık oldum anca rahatladım cınsıyetımızde bellı bır oğlumuz olucak nasıpse .............
sanirim herkes cok mesgul hani dogum yapanlari ve calisanlari anliyorumda ya otekiler kizlar eski gunleri cok ozledim arwencim insallah sagsaglim alirsin bebisini kucagina kimseden haber yok nasilsiniz iyimisiniz bebisim sen gittin herkes gitti nerdesin canim yaaaa ozledim asicim bebislerin nasil
slm kizlar artik kimsecikler ugramaz oldu topige...
evacigim nasilsin,asya nasilll..
Arwencigim hayirli olsun...
Kayyumcugum nerelerdesin canim,dogurdunmuuuu:26:
Sağlıkla sıhatle kucağna alırsın inşallah cnm ne mutlu sana..
slm kizlar artik kimsecikler ugramaz oldu topige...
evacigim nasilsin,asya nasilll..
Arwencigim hayirli olsun...
Kayyumcugum nerelerdesin canim,dogurdunmuuuu:26:
mrb arkadaslar ben aranıza yenikatıldım 4yıllk evliyım 3defatüp bebek yaptıktutmadı
sanirim herkes cok mesgul hani dogum yapanlari ve calisanlari anliyorumda ya otekiler kizlar eski gunleri cok ozledim arwencim insallah sagsaglim alirsin bebisini kucagina kimseden haber yok nasilsiniz iyimisiniz bebisim sen gittin herkes gitti nerdesin canim yaaaa ozledim asicim bebislerin nasil
Canım çok geçmiş olsun,şimdi iyisindir İnşaallah.....
Sagol tatlim iyiyim sukur s'en kizim bir aylik iken fitik ameliyati gecirdim uc gun hastanede kaldik kucuk oldugu icin ozamnlar cok kotuydu kabus bile iyi kalirdi yaninda sukurler olSun ameliyatdan sonra hem kilo almaya basladi hémde sancilari bitti subatin yedisinde uc aylik olack insallh hersey yolunda sukur ataltdik Zor gunleri
Arwen cim allh dugununude gostersin sizlere sorun vardi sanirim genelde sorun oldugu zamn erkenden yapiyorlar s'en nasilsin bebisinin uyku duzeni varmi bnmki huysuz bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?