Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

kızlar özlemişim bendesizleri rahat rahat girmeyi bakmayı hersey degısmıs valla doğanlar olmuş Allah analı babalı buyutsun saglıkla ve huzurla ve benım gıbı bekleyenlere ALLAHTAN sabır ve saglık dılıyorum bende 24 haftalık oldum anca rahatladım cınsıyetımızde bellı bır oğlumuz olucak nasıpse .............

evet canım haklısın az kaldı Allahın izniyle ikimizde alıcaz bebeklerimizi kucağımıza gönülden inanıyorum ben Allah büyüktürrr

Sağlıkla sıhatle kucağna alırsın inşallah cnm ne mutlu sana..

Canlarımmm yaa kimse uğramıyoo buralaraaa bu arada meleğimeee az kaldııııııııııı 2 haftacıkkkkkkkkkk haberiniz olaaaaaaaaaaaaa

mutlu yıllar kızlarrr herşey gönlünüzce olsunnnnn meleğine kavuşamayanlar bu yıl uğurlu yılımız olsun kucaklarımız bebişlerle dolsunnnn

slm kizlar..

yeni yilin herkese saglik,huzur,mutluluk,basari getirmesini diliyorum...

mutlu yillarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Merhaba kızlar, ben Bayadir ugrayamiyordum. Kimse uğraşmamamış. Ben de artık bugünlerde dogumu bekliyorum. Aslında 26 ocaktaydi. Ama kontrole geldiğimizde 3 cm aciklik vardı. Dr dogum başlamış dedi. Yarın kontrolum var bakalım ne olcak? Dün de Nisan deniliyor galiba pembemsi akıntı geldi.
Dogum yapanlara hayırlı olsun, yapacaklara Allah kolaylık versin, hamile kalmak isteyenlerin Allah gönlüne gor versin....

sanirim herkes cok mesgul hani dogum yapanlari ve calisanlari anliyorumda ya otekiler kizlar eski gunleri cok ozledim arwencim insallah sagsaglim alirsin bebisini kucagina kimseden haber yok nasilsiniz iyimisiniz bebisim sen gittin herkes gitti nerdesin canim yaaaa ozledim asicim bebislerin nasil

Teşekkür ederim canım. Cok şükür sag sağlım aldım oğlumu elime, sunnet de yaptırdık. Her şey yolunda cok şükür. Sen neler yaptın?

slm kizlar artik kimsecikler ugramaz oldu topige...

evacigim nasilsin,asya nasilll..

Arwencigim hayirli olsun...

Kayyumcugum nerelerdesin canim,dogurdunmuuuu:26:

Sağlıkla sıhatle kucağna alırsın inşallah cnm ne mutlu sana..

canım merhaba yanılmıyorsam sen karkim k8 kullanıyordun sonuç ne oldu gebe kaldınmı ve sen neden kullanıyordun senin sorunun neydi cevap verirsen sevinirim çok merak ediyorum :26:

slm kizlar artik kimsecikler ugramaz oldu topige...

evacigim nasilsin,asya nasilll..

Arwencigim hayirli olsun...

Kayyumcugum nerelerdesin canim,dogurdunmuuuu:26:

Sagol tatlim iyiyim sukur s'en kizim bir aylik iken fitik ameliyati gecirdim uc gun hastanede kaldik kucuk oldugu icin ozamnlar cok kotuydu kabus bile iyi kalirdi yaninda sukurler olSun ameliyatdan sonra hem kilo almaya basladi hémde sancilari bitti subatin yedisinde uc aylik olack insallh hersey yolunda sukur ataltdik Zor gunleri

Arwen cim allh dugununude gostersin sizlere sorun vardi sanirim genelde sorun oldugu zamn erkenden yapiyorlar s'en nasilsin bebisinin uyku duzeni varmi bnmki huysuz bu konuda

Merhabalar canım....

Ben hala bildiğiniz gibi....

Sen napıyorsun büyüttün mü biraz bebişi?

Canım çok geçmiş olsun,şimdi iyisindir İnşaallah.....

Sukurler olSun simdi iyiyz on yedisinde uc aylik olacaz insallh bitti artik o kotu gunler cok kotuydu hem kizim hm bn

S'en nasilsin iymisin okudum devm sanirim hala neden asilamaya gecmiyorsun bnce dene cok kisi Sonuc aldi

Amin canim insallah. Canım cok gecmis olsun size de.
Oğlumun bı sorunu yoktu canım. Kendimiz istedik. Erken yaptırmanın avantajlarının fazla olması sebebiyle yaptırdık.
Uyku düzeni Gunduz güzel uyuyor ama geceleri gaz problemi oluyo. 2 saatte bı uyanıyor. 1 saatte anca uykuya daliyo. Bakalım 40 i geçince belki biraz düzene girer. Cok şükür ağlaması yok ama. Ikiniyo sürekli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…