Amin canim insallah. Canım cok gecmis olsun size de.
Oğlumun bı sorunu yoktu canım. Kendimiz istedik. Erken yaptırmanın avantajlarının fazla olması sebebiyle yaptırdık.
Uyku düzeni Gunduz güzel uyuyor ama geceleri gaz problemi oluyo. 2 saatte bı uyanıyor. 1 saatte anca uykuya daliyo. Bakalım 40 i geçince belki biraz düzene girer. Cok şükür ağlaması yok ama. Ikiniyo sürekli...
iyi ozaman rabbim dugunlerinide gosterir insallah.....o sorun bnm kizimda da var 3 aylik olduk ama hala ikiniyoruz surekli gaz sorunlarimiz var koligiz....ama buyudukce daha aza iniyor vee kriz saatleri oluyor mesela oglen 1bucukdan 4de kadar kriz saatlerimiz sonra kesiliyor aksam saat 7den 10bucuga kadar yine sonra bitiyor ikinmilara devam buyudukce kaka zamanlari yemek zamanlari belirleniyor uyku duzenimiz bir turlu olmadi duzene giremiyoruz uyutayim diyorum sakinlesiyor tam yatacak ikinci acikma saati geliyor evde hortlak gibi dolsaiyorum
merhaba arkadaşlar uzun zaman sonra burdayım hepinizi çok özledim nasılsınız bebişler nasıl çalşmalar nasıl gidiyor
Merhabalar canım....
Ben hala bildiğin gibi....
Senin nasıl gidiyor hamilelik?
Cinsiyeti belli olmuştur,kız mı erkek mi?
Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.....
iyi olmaya çalışıyorum canım çok zor bir hamilelik geçiriyorum bulantılar kusmalar çok kötüydü sürekli hastanelerde serum yedim tam geçti derken safra kesemde taş çıktı süreki ağrılarım oluyor.doktor acil ameliyat diyor ama malum gebelik var beklemedeyiz bebek yaşayabilecek hataya gelene kadar dayanmam lazım bebeğin cinsiyeti erkek bu arada herşeye rağmen çok güzel bir duygu Allah sana da en kısa zamanda nasip etsin inşaallah.
Çok geçmiş olsun canım....
Allah yardımcın olsun....
Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.....
Amin canım tüm isteyenlere de İnşaallah....
OKadar cok istiyorm ki buraya hamilyim diye yazmani dualar ediyorum olSun diye biliyorum banal bir laf ama sabir rabbim hic beklemedigin bir anda olack Bnm ikin ci asilamdn hic umudm yoktu ama oldu sukur oyle bir an gelecekki artik boslayacksin ve o anda annecim ne. Burdayim diyecek sana insalllhhhhhhhhhhhhhhhh cok iyi bilirim o sikintilari ama sabir
Sagol tatlim iyiyim sukur s'en kizim bir aylik iken fitik ameliyati gecirdim uc gun hastanede kaldik kucuk oldugu icin ozamnlar cok kotuydu kabus bile iyi kalirdi yaninda sukurler olSun ameliyatdan sonra hem kilo almaya basladi hémde sancilari bitti subatin yedisinde uc aylik olack insallh hersey yolunda sukur ataltdik Zor gunleri
Arwen cim allh dugununude gostersin sizlere sorun vardi sanirim genelde sorun oldugu zamn erkenden yapiyorlar s'en nasilsin bebisinin uyku duzeni varmi bnmki huysuz bu konuda
merhaba arkadaşlar uzun zaman sonra burdayım hepinizi çok özledim nasılsınız bebişler nasıl çalşmalar nasıl gidiyor
slm canlar nasılsınız?
hamişi diyebilmek buraya yazmak çok istiyorum. ama değilim puff. dun ateş öçme yöntemi diye bişey okudum. ve busabah başladaım ateşimi ölçmeye ama tam manasıyla anlamadım yumurta çatlarken ateş yukselirmi düşermi ? bilgi olan varmı ? inş hamiş oluruz kızlar ....
iim bende şükür canım. bebiş konusu bu ara sıklıkla devam ediyor bende.slm canim,iyiyiz tsk.ederiz sen nasilsin..
rabbim isteyen herkese bu guzel duyguyu yasatir ins....
slm kizlar nasilsiniz,ne var ne yok...
slm canlar nasılsınız?
hamişi diyebilmek buraya yazmak çok istiyorum. ama değilim puff. dun ateş öçme yöntemi diye bişey okudum. ve busabah başladaım ateşimi ölçmeye ama tam manasıyla anlamadım yumurta çatlarken ateş yukselirmi düşermi ? bilgi olan varmı ? inş hamiş oluruz kızlar ....
canım merhaba yanılmıyorsam sen karkim k8 kullanıyordun sonuç ne oldu gebe kaldınmı ve sen neden kullanıyordun senin sorunun neydi cevap verirsen sevinirim çok merak ediyorum :26:
selam kizlar acil yardima ihtiyacim var
bugun adetimin 8.günü
doktorum ultrasyonla bakti 8.gün sol yumurtam (Ilacsiz) 18mm olmus ve catlatma ignesi vurdu :/ sizcede cok erken degilmi ?? kalitesi iyimidirki ?
zaten sag tüpüm kapali sagda yumurta olmamis buay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?