Ben çıkıyorum,iyi geceler....
Görüşürüz....
Merhaba arkadaslar nasilsiniz? Bayadir kimse yoktu ama yeniden canlanıyor tipik galiba....
selam kızlar aranıza gelebılırmıyım 15 aylık evlıyım 9-10 aydır bebıs ıcın ugrasıyoruz benım esımdede varıkosel var persembe gunu amelıyat olucakcok streslıyım benımde pko var gecen ay asılama denendı ama tutmadı esı varıkosel amelıyatı olupta degerlerı yukselen varmı buaraada esıme kecıboynuzu suyu ıcırdım 3 ay sımdde havuc suyuna basladık baska onerısı olan varmı.allah herkese hayrlısını nasıp etsın saglıkla gelsın bebıslrıımız ınsallah
İyilik canım bildiğin gibi,senden ne var ne yok?
selam kizlar ben geldim ama kimse yok yine umarim herkes iyidir
beni sorarsaniz yemek yiyck zamanim yok cocuklardan zamanim hep onlarla ilgilenmekle geciyor hr günümüz yogun böyle biri yatiyor öbürü kalkiyor yada ikisi birden iste yine kizim agliyor
görüsürüz
beni sorarsaniz yemek yiyck zamanim yok cocuklardan zamanim hep onlarla ilgilenmekle geciyor hr günümüz yogun böyle biri yatiyor öbürü kalkiyor yada ikisi birden iste yine kizim agliyor
görüsürüz
Selam gülsah nasilsin görünmüyosun hic iyisindir insallahhh
selam canim normal yani ev tasimak yetiyor zaten eski arkadaslardan var canim hamis olan darisi basina insallah
Insallah seninde olur canim hayirlisi olsun sabir lazim bu islerde hemde cok kahvede iyi geliyor dogru canlandiriyormus spermleri
sabah olacak ama o islem insallah ise yarar ama ben cok icirdim esimeonuda belirteyim Sabirli ol ALLAH yardimcin olsun
görüsürüz
kızlarrrrrr kan testi yaptırdım 10.14 cıktı ıkı gun gecıkti hamile miyim yaniiiii? acıl yrdımmmm
evet işe gidemediğim için kan testi yaptıramıorum pazartesiye kadar beklemek zorundayım ama heyecandan ölücem inanamıorum sankı deılmısım kötü bişiolucakmıs gb gelıo uzulcem dıye korkuyorumCanım benim bildiğim kadarıyla 5 'ten sonrasına hamilelik var diyorlar...
2 günde bir de değerlerin 2 'ye katlanması gerekiyormuş....
görüsürüz
slm kizlar uzunce bir zamandan sonra araniza dogum yapmis olarak dondum...
15.11.11 , saat 13 19 da hayatimin ikinci anlami Ecem Su``yumuz dunyaya geldi...
cok zor oldu ama kucaga alininca ilk temsata herseyi unutuveriyor insan....
suanda hala yataktayim kizimiz bizi cok yoruyor teyzoslari....
bu arada sizler nasilsiniz...
hayirli cumalar....
gorusmek uzereeee
15.11.11 , saat 13 19 da hayatimin ikinci anlami Ecem Su``yumuz dunyaya geldi...
hayirli cumalar....
gorusmek uzereeee
hayirli cumalar....
gorusmek uzereeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?