Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

selem kizlar ben geldim ama kimsecikler yok umarim herkes iyidir

aysucum bebeklerin 40 i cikti canim cok sükür iyiler

nissam bebisin Anali babali büyüsün insallah bizde durumlar ayni cok yogun geciyor hala yatmadilar suan bile zorla emige alistiriyorum
bas edemiyorum ikisiyle cok or gercekten dogum yapacak arkadaslara ALLAH yardim etsin

simdilik benden bu kadar yaramazlarim durmuyor kendinize iyi bakin görüsürüz

Herkese merhabalar 17.11.11de 02:31de kizim Asya mi kucagima aldim bugun 15.gunumuz bebegim tersdi normlde sezeryan demisti dr 5aealikda sezeryan olacktim ama kizim RTL Den dunyaya gelmk Istedim 2kilo695grm45bucuk olarak dunyaya geldi biraz kucik dogduk suyum patladi apartopar sezeryna alindim yine donmemisti dort sntm acikliklikla sezeryan oldum ama hic agrim olmadi diyecek kadar azdi local anestezi ile gule eglene bebegimi aldim darisi suzlerede insallh asil annelik duygusu simdiymis

Nissancim allh anali babali buyutsun asicimmm bitanem Gozun aydin kirkini atlattin Bnm daha var birtaneyle zorlaniyorken s'en ne yapiyorsun allh Yardimcin olSun optim kocmn

Canım Allah analı babalı büyütsün,adıyla yaşasın İnşaallah....

Kolay gelsin ,görüşürüz....

Ayyy Maaşallah büyüyor bebişler....

Kolay gelsin canım,görüşürüz....

gözün aydın canım.darısı başıma.geri sayım başladı

ALLAH anali babali buyutsun cnm

Bebisinede masaALLAH. Sizlere omur boyu mutluluklar dilerim.

Darisi basimiza.

Asicimm uzun zamandir merak ediyordum seni. Iyi haberlerini paylastigin icin tsk ederim.

Bebislerinin 40 cikmis cok sukur masaALLAH bebelere

Onlari benim icin opersen sevinirim... ALLAH'a emanet olun.

Bebisim1

Cnm senide cok merak ediyorum. Esin ameliyat olmustu en son...

Tup bebege basliyacaktiniz ne oldu? insaALLAH hayirli haberler alirim senden.

En kisa zamanda mucde vermen dilegiyle. Kendine cok iyi bak cnm, ALLAH'a emanet ol.

ne mutlu sizlere çok sevindim valla adınıza Allah yardımcınız olsun
Rabbim inşallah bizlerede nasip etsin bu güzel mutluluğu

Canım Allah analı babalı büyütsün....

Adıyla yaşasın inşaallah....

Sana çok kolay gelsin canım....

Ben hala bildiğin gibi...

Görüşürüz....

amin cok tsk.ederim canim....

darisi basina canim...

hayırlı olsun bebişin canım.bende beklemedeyim hala.1 aydan daha az bir zaman kaldı.ağırlaştım iyice.o yüzden zor geçiyor son günler.sancılar da ara ara yokluyor.darısı benim başıma artık

tsk.ederim canim...

rabbim senide bir sancida kurtarir ins...

oyle olur bebegini kucagina alinca herseyi unutursun canim,bir hayal gibi gelir gecer...

ayyyy 40 nida cikardin,darisi basimiza canim...
valla ben bir tanesiyle zor ugrasiyorum senin isin daha zor canim,rabbim kolaylik versin...
kendine be bebislere iyi bak gorusuruz...

hayirli olsun canim,rabbim saglikla buyutmeyi nasip eder ins...

nasilsin canim,asya`miz nasil canim....

Bebisim1

Cnm senide cok merak ediyorum. Esin ameliyat olmustu en son...

Tup bebege basliyacaktiniz ne oldu? insaALLAH hayirli haberler alirim senden.

En kisa zamanda mucde vermen dilegiyle. Kendine cok iyi bak cnm, ALLAH'a emanet ol.

Canım tüp bebeğe başlamıcaktık biz,sanırım sen karıştırdın...

Evet işte eşim iyileşme sürecinde....

İnşaallah canım ya ben de çok vermek isterim müjdeli haber sizlere...

Zaten Gülşahla ben kaldık eskilerden hala hamile olmayan...

Bizlere bol bol dua edin olur mu....

Sen de kendine ve bebişine iyi bak....

Cok tesekkur ederim guzel sozleriniz icin insaallh darisi olmayanlarin basina cok Isterim su analik duygusunu butun canlilarin tatmasini hamilelikse cok guzel ama kokusu ona anobli kelimler yok bu sevgiyi Askim anlatmaya once allah sonra yavrum dyorsun insallh darisi olmayanlarada nasip olur hayirli saglikli evlatlar

Amin canım İnşaallah....

Dua et bana da bol bol....

Bebişine ve kendine iyi bak....

Görüşürüz....

Amin arkadaşım....

Fatiha'yı da okudum....

Biz de yaklaşık 2 yıldır bebek istiyoruz,Allah'ım İnşaallah bir an önce hayırlısıyla hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin.....

Güzel arkadaşlarımııııı buldummmmm. Canlarım nasılsınızzz. Bebişler doğmuşşş allah analı babalı büyütsün inşallah. Cnmm bebişimede üzel haberlerrrrrrrrrrrr.

Güzel arkadaşlarımııııı buldummmmm. Canlarım nasılsınızzz. Bebişler doğmuşşş allah analı babalı büyütsün inşallah. Cnmm bebişimede üzel haberlerrrrrrrrrrrr.

İyilik canım nolsun bildiğin gibi....

Sen nasılsın,bebiş nasıl?

Senin de az kalmış doğuma,ağırlaşmışındır artık di mi?

iyilik canım nolsun bildiğin gibi....

Sen nasılsın,bebiş nasıl?

Senin de az kalmış doğuma,ağırlaşmışındır artık di mi?

ayyyyyyyyyyyyyyyy cnmm bebişimmm kavuştuk arkadaşım yaaaaa.

Bak diyorumkiiii sende benim tarihlerimde hamiş kalacaksın . Bak görr eşinde iyileşme sürecinde imiş okudum haydi hayırlısı .evet cnmm artık ağırlaştımm birazz ama okula dedvam daha izne başlamadım bennn.

Ne kadar güzel dua etmişsiniz Allah bizide cümlesiyle ana baba olmaya layık kılsın kucağımıza hayırlısından evlat versin aminnn...

Sagol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ayyy Maaşallah büyüyor bebişler....

Kolay gelsin canım,görüşürüz....
Simdi bile vaktim yok inanın yinede dua ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin anne olmayı görüşürüz
Asicimm uzun zamandir merak ediyordum seni. Iyi haberlerini paylastigin icin tsk ederim.

Bebislerinin 40 cikmis cok sukur masaALLAH bebelere

Onlari benim icin opersen sevinirim... ALLAH'a emanet olun.

ne mutlu sizlere çok sevindim valla adınıza Allah yardımcınız olsun
Rabbim inşallah bizlerede nasip etsin bu güzel mutluluğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…