yok bebisim 24,de test yapicam insallah hayirli olur sende hosgeldin baharrr
bu sıtede yenıyım bu yorucu ve uzun sureci sizlerle paylasmak ıstedım
hoşbulduk cnm senle aynı günlerde öğrencez desene sonuçlarımızı bende 24-25 i gibi test yapmayı düşünüyorum
evet canim ayni olacak sanirim daha gelen giden yok banacuma doktora gittim test yapti negatif ne bilim belki erkendi insallah hayirli haberler aliriz canim bekleyelim
hoş geldin cnm iyiki katıldın aramıza :79:
bır senelık evlıyım bır düşügüüm oldum oldu yaklasık 8aydır tedavı goruyorum olmuyo bu ay asılma yapacaktı doktorum kıst olusmumus bakalım onumuzdekı ay yapılacak
yok bebisim 24,de test yapicam insallah hayirli olur sende hosgeldin baharrr
bu sıtede yenıyım bu yorucu ve uzun sureci sizlerle paylasmak ıstedım
iyi be bebişim beklemedeyiz işte biliosun herkes sonuçlarını öğrendi bi ben kaldım biliosun ben geç adet oluyorum ya bu yüzdende uzun süre bekliyorum 2 defa test yaptım negatif çıtı ama çok erkendi heralde ondan negatif çıkmışta olabilir offf bilemiyorum ama bidaha günüm geçmeden yapmicam
yaa arkadaslar bnm adetıme 4gun var daha.ben bugun kan testı yaptrdm negatf cktı sızce erken mı ? yanlıs ckma olasılıgı varmı ? bıde her ay 2gun gecıkıo yanı adetıme 6 gun var denılebılır..
HERKESE ALLAH NASIP EDER INSALLAH BU DUYGUYU..
cnm doktordan öğrendiğime göre kan testi için doğru zaman yumurtlama gününden on gün sonra imiş.yani yumurtlama gününü biliorsan üzerine on gün say eğer bu on günden önce test yaptırdıysan kanda bile çıkmazmış idrar testi ise regl gününden bir hafta geçmişse doğru sonuç verirmiş anca o zaman idrara geçermiş bchg hormonu daha erken yapılırsa ya negatif yada hani diyolarya silik bi çizgi daha belirdi diye o türden olurmuş o yüzden bende bi daha adetimi bir hafta geçmeden yapmıcam diyorum ama 25i adet günüm o zaman yapsam silik milik belki belli olur yapim diyorum bakcaz artık sabırsızın tekiyiz biz yaaaa
ay sayfa koptu bi anda uzak kaldim acikcasi canim ben normalde adet olamiyorum hapsiz bu yüzden doktor bana hap verdi hem adet söktürücü hemde bebis olursa tutunmasini sagliyomus gecenki ignede 9,günde olmustum bu defa bekliyorum hapi 14 gün al dedi gecenki gibi sonra adet olmassan test yap dedi ona göre yazdim ben bide hafif agrim var hala karnimda sis 3 aylik gibicnm doktordan öğrendiğime göre kan testi için doğru zaman yumurtlama gününden on gün sonra imiş.yani yumurtlama gününü biliorsan üzerine on gün say eğer bu on günden önce test yaptırdıysan kanda bile çıkmazmış idrar testi ise regl gününden bir hafta geçmişse doğru sonuç verirmiş anca o zaman idrara geçermiş bchg hormonu daha erken yapılırsa ya negatif yada hani diyolarya silik bi çizgi daha belirdi diye o türden olurmuş o yüzden bende bi daha adetimi bir hafta geçmeden yapmıcam diyorum ama 25i adet günüm o zaman yapsam silik milik belki belli olur yapim diyorum bakcaz artık sabırsızın tekiyiz biz yaaaa
Evet aslında yaa biz dayanamayıp yapıoruz hemen testlerı sonra moralımız bozuluyo en ıyısı dedgın gbı sonuna kadar bekleyıp ole yapmak test..=)) bıde ınsan her ay psıkolojıkmen hamılelık moduna gırıyo hep bı belırtı arıyosunn..
Hayırlısıyla Hamıle Kalırız Hepımız Insallah..=)
Evet canım aynen öyle,uzun zamandır beklediğimiz için artık,bir an önce varsa bişey öğrenmek istiyoruz da ondan....Geçen ay günüm geçmeden yapmıcam dedim,bu ay dayanamadım yine günümde yaptım....[/QUOTE INSAN DAYANAMIYOR ISTE YA O KADAR BUNALIYORKI INSAN YABIDE BU AKSAM BURNUMA SARIMSAK KOKUSU GELDI ARDINDA MAKARNA SÖYLEMESI AYIP KALKTIM YAPTIM YANI NE OLUYO BANA YA
ay sayfa koptu bi anda uzak kaldim acikcasi canim ben normalde adet olamiyorum hapsiz bu yüzden doktor bana hap verdi hem adet söktürücü hemde bebis olursa tutunmasini sagliyomus gecenki ignede 9,günde olmustum bu defa bekliyorum hapi 14 gün al dedi gecenki gibi sonra adet olmassan test yap dedi ona göre yazdim ben bide hafif agrim var hala karnimda sis 3 aylik gibisenin agrin varmi
Evet canım aynen öyle,uzun zamandır beklediğimiz için artık,bir an önce varsa bişey öğrenmek istiyoruz da ondan....Geçen ay günüm geçmeden yapmıcam dedim,bu ay dayanamadım yine günümde yaptım....
anladım cnm senin durumun daha farklıymış ,ya canım bi hafta öncesine kadar benimde sol kasığımda çok batma vardı ama şimdi bişey kalmadı
en ıyısı bız "$;de yapalım bu testı ne olacaksa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?