evet canım haklısın sizi çok seviyorum valla
canlarım öpüyorum sizi Allaha emanet olun iyi geceler çalışmalara tam gaz devam yılmak yok zafer bizim olacak inşaallah
canlarım öpüyorum sizi Allaha emanet olun iyi geceler çalışmalara tam gaz devam yılmak yok zafer bizim olacak inşaallah
kızlar bi liste yapalım ya artık diğer topiklerin var özendim çokkk
DOGRU SÖYLÜYOSUN CANIM BIZIM NEDEN OLMASIN LISTEMIZ diger topiklerin var bizimde olsunn
nasıl yapıyolar bilmiyorum ama hani birbirimizden alıntı yapıyoruzya herkes gününü yazsın alıntı böylece tam listeye dönüşür olurmu öyle
önc e alintilari toplariz dedigin gibi sonra liste halinde düzenler yayimlariz sorun olan suki ben o listede nasil olacagim benim her hangi bi tarihim yok
sanada tarih yazmayız beklemede yazarız sadece olmazmı
bana uyar hakikatende öyleyim cünkü öyle yazalim biz
Canım sen kistten kendin mi şüphelendin,yoksa doktorda mı öğrenin?[/QUOTEt]
Pardon canım anlayamadım Kist ? :26:
valla canim sanirim 70 varim ama 9 ay igne kullandim ben ozaman da 55 falandim iste
kızlar bi liste yapalım ya artık diğer topiklerin var özendim çokkk
e bizim kızlardan hiç ses çıkmadı cnm baksana kızlar istemiyosanız söleyin yapmayız ya o kadar önemli değil sesiniz soluğunuz çıkmıyo noldu yav
önc e alintilari toplariz dedigin gibi sonra liste halinde düzenler yayimlariz sorun olan suki ben o listede nasil olacagim benim her hangi bi tarihim yok
Canım seni Aslı81' le karıştırmışım ya...
Sen ne zamandır istiyosun canım?
Evet bu ilaçlar yapıyor bence....
Ben liste yapmak isemedim canım ya,diğer topiklerden farklı olsun dedim,hamile olamayan arkadaşlar listede kendilerini görüpte üzülmesin diye....
Hamile olan arkadaşlar teker teker müjdeli haberlerini verirler İnşaallah....Hatta o yüzden bi ay adı da koymadım topiğe....Hamile kalmak isteyen ve bizimle başlayıp hamile olan tüm arkadaşlarımıza açık yani....topik değiştirmesin kimse diye ve site yönetiminin dediği gibi her türlü muhabbetimiz böylece başlığa uygun olsun diye....
Canım seni Aslı81' le karıştırmışım ya...
Sen ne zamandır istiyosun canım?
Ben 7 aylık evlıyım ılk ay dogm kntrol hapı kullandm ama cok pısman oldum.. Bıraktm. Hala hamıle kalamıorum.. :2: Beklemedeyız bakalm
Mesela seninki gibi durumda olan arkadaşlarımız içinde canım....Müjdeli haberi ne zamana denk gelirse verebilsinler diye....
gercekten belki ugurumuz olur bu liste bende istisna olarak aranizda olurum kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?