Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

nasıl yapıyolar bilmiyorum ama hani birbirimizden alıntı yapıyoruzya herkes gününü yazsın alıntı böylece tam listeye dönüşür olurmu öyle

önc e alintilari toplariz dedigin gibi sonra liste halinde düzenler yayimlariz sorun olan suki ben o listede nasil olacagim benim her hangi bi tarihim yok

Canım sen kistten kendin mi şüphelendin,yoksa doktorda mı öğrenin?[/QUOTEt]

Pardon canım anlayamadım Kist ? :26:

Canım seni Aslı81' le karıştırmışım ya...

Sen ne zamandır istiyosun canım?

valla canim sanirim 70 varim ama 9 ay igne kullandim ben ozaman da 55 falandim iste

Evet bu ilaçlar yapıyor bence....

kızlar bi liste yapalım ya artık diğer topiklerin var özendim çokkk

Ben liste yapmak isemedim canım ya,diğer topiklerden farklı olsun dedim,hamile olamayan arkadaşlar listede kendilerini görüpte üzülmesin diye....

Hamile olan arkadaşlar teker teker müjdeli haberlerini verirler İnşaallah....Hatta o yüzden bi ay adı da koymadım topiğe....Hamile kalmak isteyen ve bizimle başlayıp hamile olan tüm arkadaşlarımıza açık yani....topik değiştirmesin kimse diye ve site yönetiminin dediği gibi her türlü muhabbetimiz böylece başlığa uygun olsun diye....

anladım cnm söylediğin mantıklı ama ne bilim işte hamişleri gördükçe moralimiz düzelir diye düşündüm bende ne bilim farklı açıdan bakmışız ama sen de haklısın moral bozucuda olabilir sizbilirsiniz özendim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…