ya kızlar bende bi bir haftadır deli gibi yemek yiyorum 42 kiloyum normalde bende iştah miştah fıss kilomdanda anlaşıldğı gibi :)) ama bir haftadır o iştahsız insan gitti yerine açlığına hiç dayanamayan saat başı yemek yemek isteyen ve hatta yiyen biri geldi kızlar bu folik asitler iştah açıyormu gerçekten eşim popon büyüdü dedi tabi ben çok seviniyorum kilo aldığıma
INSAN DAYANAMIYOR ISTE YA O KADAR BUNALIYORKI INSAN YABIDE BU AKSAM BURNUMA SARIMSAK KOKUSU GELDI ARDINDA MAKARNA SÖYLEMESI AYIP KALKTIM YAPTIM YANI NE OLUYO BANA YA
Dediğin gbı her testten sonra bıdaha yapmıcam herseyı oluruna bırakıcam dıyorum bıdahakı ay yıne..Eşim artık dalga gecıo Ben sankı bu anı bı yerden hatırlıyorum dıyee..
hayatım al bendende o kadar ama sana kılo lazımmıs ama bana degıl yumurta gelıstırıcı ıgne kullandım ben asırı kılo yaptı bana:84:
hayatım al bendende o kadar ama sana kılo lazımmıs ama bana degıl yumurta gelıstırıcı ıgne kullandım ben asırı kılo yaptı bana:84:
Ayyy bunlar aşerme gibi kız.... Hadi inşaallah .....:81:
Canım sen kistten kendin mi şüphelendin,yoksa doktorda mı öğrenin?
hmm demekki cnm bu tarz ilaçlar kilo aldırıyor bize ben seviniyorum tabi bişeye benzedim diye ama kilosu normalin üstünde olanlar çok dikkat etmeli ama açta kalmamalı tabi
boşver cnm bu dönemde kilo o kadar önemli değil yani dikkat etmenin zamanı değil dengeli beslenmeliyiz sonuçta bebişler olsun sonra verilir kilolarbu gidisle kalmam canim ben aldim basimi gidiyorum yaa:18:
oooo ben çıktım sohbet koyulaşmış alacağın olsun bebişim1 hergece çıkıyırdun bu gece hala burdasın küstümvalla
boşver cnm bu dönemde kilo o kadar önemli değil yani dikkat etmenin zamanı değil dengeli beslenmeliyiz sonuçta bebişler olsun sonra verilir kilolar
oooo ben çıktım sohbet koyulaşmış alacağın olsun bebişim1 hergece çıkıyırdun bu gece hala burdasın küstümvalla
aaa kiskanmak yok sende canimizsin hosgeldin :79::79:
gülüm hoşgeldin hayatım nbr sonunda buluştuk bu akşam
hoşbulduk canım ama çıkacam valla sizden ayrılmak zor tatilde 3-4 de kadar kalıyırdum şimdi ben kalamıyırum aklım kalıyor
ask olsun biz hep burdayiz azda olsa görüsüyoruz üzülme sen herzaman burdasinnn
ya kızlar bende bi bir haftadır deli gibi yemek yiyorum 42 kiloyum normalde bende iştah miştah fıss kilomdanda anlaşıldğı gibi :)) ama bir haftadır o iştahsız insan gitti yerine açlığına hiç dayanamayan saat başı yemek yemek isteyen ve hatta yiyen biri geldi kızlar bu folik asitler iştah açıyormu gerçekten eşim popon büyüdü dedi tabi ben çok seviniyorum kilo aldığıma
bu gidisle kalmam canim ben aldim basimi gidiyorum yaa:18:
iyilik canım senden naber bebiş falan
valla canim sanirim 70 varim ama 9 ay igne kullandim ben ozaman da 55 falandim isteBence folik asit açıyor,ben onu kullandıkça aldım bu kiloları....
Napayım siz çıktınız tam ,bi 10 dk.daha durayım dedim kızlar geldi,hala çıkamadım muhabbete dalınca işte....Yarın başım ağrıyacak yine uykusuzluktan ya ,aklımda burda kalıyor işte....
Küsme kızbak sen de geri gelmişin işteeee....
Sen kaç kilosun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?