Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

hayatım al bendende o kadar ama sana kılo lazımmıs ama bana degıl yumurta gelıstırıcı ıgne kullandım ben asırı kılo yaptı bana:84:

INSAN DAYANAMIYOR ISTE YA O KADAR BUNALIYORKI INSAN YABIDE BU AKSAM BURNUMA SARIMSAK KOKUSU GELDI ARDINDA MAKARNA SÖYLEMESI AYIP KALKTIM YAPTIM YANI NE OLUYO BANA YA

Ayyy bunlar aşerme gibi kız.... Hadi inşaallah .....:81:

Dediğin gbı her testten sonra bıdaha yapmıcam herseyı oluruna bırakıcam dıyorum bıdahakı ay yıne..Eşim artık dalga gecıo Ben sankı bu anı bı yerden hatırlıyorum dıyee..

Canım sen kistten kendin mi şüphelendin,yoksa doktorda mı öğrenin?

hayatım al bendende o kadar ama sana kılo lazımmıs ama bana degıl yumurta gelıstırıcı ıgne kullandım ben asırı kılo yaptı bana:84:

hmm demekki cnm bu tarz ilaçlar kilo aldırıyor bize ben seviniyorum tabi bişeye benzedim diye ama kilosu normalin üstünde olanlar çok dikkat etmeli ama açta kalmamalı tabi

Ayyy bunlar aşerme gibi kız.... Hadi inşaallah .....:81:

Canım sen kistten kendin mi şüphelendin,yoksa doktorda mı öğrenin?

insallah bebisim ya adette olmayinca dedim heralde psikolojik ama normalde eksiye taktim ve bazen ekmege biber salcasi sürüp yiyorum aslinda sansimi az görüyodum buay cünkü sevis yaptik ama esimin testi icin perhiz yapmistik yine tutmustur diye dua ediyorum

Canım sen kistten kendin mi şüphelendin,yoksa doktorda mı öğrenin?[/QUOTEt]

Pardon canım anlayamadım Kist ? :26:

Bence folik asit açıyor,ben onu kullandıkça aldım bu kiloları....

oooo ben çıktım sohbet koyulaşmış alacağın olsun bebişim1 hergece çıkıyırdun bu gece hala burdasın küstüm valla

Napayım siz çıktınız tam ,bi 10 dk.daha durayım dedim kızlar geldi,hala çıkamadım muhabbete dalınca işte....Yarın başım ağrıyacak yine uykusuzluktan ya ,aklımda burda kalıyor işte....
Küsme kız bak sen de geri gelmişin işteeee....

bu gidisle kalmam canim ben aldim basimi gidiyorum yaa:18:

Sen kaç kilosun canım?

iyilik canım senden naber bebiş falan

bilmiyorum cnm daha erken erken test yaptım negatif çıktı ayın sonunu beklicem bakalım bu arada görümcem hamileymiş onun haerini aldım menepoz başlangıcı demişlerdi bide ona anlamadım ne ara tedavi olmuşta hamile kalmış ama hemşire kendisi bizden daha bilgili ister istemez olmuş ya allahım nolur bizede nasip et yarabbim

valla canim sanirim 70 varim ama 9 ay igne kullandim ben ozaman da 55 falandim iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…