Bencede cok mantıklı ınsallah ugurlu gelır :))
gercekten belki ugurumuz olur bu liste bende istisna olarak aranizda olurum kizlar
amin canim insallahhhınsallah lıstede hepımız boleee sıralanırız tek tek
anladım cnm söylediğin mantıklı ama ne bilim işte hamişleri gördükçe moralimiz düzelir diye düşündüm bende ne bilim farklı açıdan bakmışız ama sen de haklısın moral bozucuda olabilir sizbilirsiniz özendim sadece
Ben 7 aylık evlıyım ılk ay dogm kntrol hapı kullandm ama cok pısman oldum.. Bıraktm. Hala hamıle kalamıorum.. :2: Beklemedeyız bakalm
güldürdün beni sen yaaanlaşılan herkes özenmiş benim gibi listeye ama bebişimden izin çıkmadan olmaz sonuçta biz onun sayesinde tanıştık oda haklı olmazsa üzülürüz diyo aslında benim fikrim o listede olmak bile bana heves verir daha bi umutlu olurum gibi geliyo çünkü diğerlerini görünce keşke aralarında bende olsam dedim amma abarttım bende dimi sanki listede olunca başım göğe ercek hihihii
anlaşılan herkes özenmiş benim gibi listeye ama bebişimden izin çıkmadan olmaz sonuçta biz onun sayesinde tanıştık oda haklı olmazsa üzülürüz diyo aslında benim fikrim o listede olmak bile bana heves verir daha bi umutlu olurum gibi geliyo çünkü diğerlerini görünce keşke aralarında bende olsam dedim amma abarttım bende dimi sanki listede olunca başım göğe ercek hihihii
Herkes istiyorsa yapalım liste ,ismini yazdırmak isteyenleri yazarız,istemeyenleri yazmayız o zaman olur biter....:81:İyi çözüm buldum dimi....
Hadi isteyenler söylesin o zaman beklenmeyen adet tarihlerini yapıyorum listeyi....
şimdi arkadaslar bu lıste tam olarak nasıl olacak??
bitanesin sen ya ben hapima güvenerek 24 ü diyorummm
ıyı bakalm bnmkısıde 25 i
ama benımde her ay 2-3 gun gecıkmelı oluyo ?
e bence o zaman sende 28 falan deki garanti olsun
- İSİM BEKLENMEYEN ADET TARİHİ SONUÇ
- ASIfirari 24 Şubat
- Bahar1212 24Şubat
bebisim istede laleee yok??
- İSİM BEKLENMEYEN ADET TARİHİ SONUÇ
- ASIfirari 24 Şubat
- Bahar1212 24Şubat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?