Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

anlaşılan herkes özenmiş benim gibi listeye ama bebişimden izin çıkmadan olmaz sonuçta biz onun sayesinde tanıştık oda haklı olmazsa üzülürüz diyo aslında benim fikrim o listede olmak bile bana heves verir daha bi umutlu olurum gibi geliyo çünkü diğerlerini görünce keşke aralarında bende olsam dedim amma abarttım bende dimi sanki listede olunca başım göğe ercek hihihii

Hamile kalan arkadaşlar teker teker söyledikçe düzelir zaten moralimiz de,ne bileyim böyle olunca çok takmayız,ama aylar geçtikçe listede hamile kalamayan arkadaşlarımız azınlığa inerse o daha çok dikkat çeker ve moral bozucu olabilir diye düşündüm....Yine de isterseniz yaparız...

Ben 7 aylık evlıyım ılk ay dogm kntrol hapı kullandm ama cok pısman oldum.. Bıraktm. Hala hamıle kalamıorum.. :2: Beklemedeyız bakalm

Tamam canım,İnşaallah bu ay hepimiz hamile kalırız,sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi de kucaklarımıza alırız....

güldürdün beni sen yaa
bebisime saygimiz büyükkkk o nasil isterseee

şimdi arkadaslar bu lıste tam olarak nasıl olacak??

Herkes istiyorsa yapalım liste ,ismini yazdırmak isteyenleri yazarız,istemeyenleri yazmayız o zaman olur biter....:81:İyi çözüm buldum dimi....

Hadi isteyenler söylesin o zaman beklenmeyen adet tarihlerini yapıyorum listeyi....

bitanesin sen ya ben hapima güvenerek 24 ü diyorummm

şimdi arkadaslar bu lıste tam olarak nasıl olacak??

şimdi herkes tarihini yazcak birbirinden alıntı yaparak liste tam haline dönüşcek bebişiminde dediği gibi baktık baya kalamıyoz güncellemeyiz listeyi o listede ara sayfalarda biyerlerde kaynaaaar gideeerr aaaa onlamı uğraşçaz dimi ama biz nasıl istersek öyle olur herşey hohoyt çok pozitifim bu akşam

kızlar ben de tam tarih bilmiyorum aslında ama 35-40 günde bri adet oluyorum değişiyo yani o yüzden ben 28 şubat diyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…