isim.........................beklenmeyen adet tarihi...........................sonuç[lıst=1]
[*]asifirari.................................24şubat..............................
[*]bahar1212............................. 28 şubat.............................
[*]laleee...................................28 şubat...............................
[/lıst]
oldu galiba.........hayırlı uğurlu olsun.......
İSİM BEKLENMEYEN ADET TARİHİ SONUÇ
[/LIST]
- ASİfirari......................................24 Şubat...............................
- Bahar1212................................28 Şubat......................................
- Laleee........................................25 Şubat...................................
Deneme yapıyorum.....
BEKLENMEYEN ADET TARİHİ SONUÇ
ASİfirari.................................24 Şubat..............................
Bahar1212.............................28 Şubat..............................
Laleee...................................25 Şubat...............................
Yarın diğer arkadaşlardan da isteyenleri ekleriz listemize.......
Ayyy kızlar ben çıkıyorum artık çok geç oldu.....İyi geceler hepinize.....Yarın görüşürüz.....:79::80::79::80:
bu nasıl oldu kızlar
ıkısıde ck gusel elınıze saglk herkese hayrlı gecelerr.tanıstgma memnun oldum ..:79:
kızlar nasılsınız ne var ne yok bakalım
hamılelık belırtılerınden bahsedıyım ılk forma geldıgımde sormustunuzya adet tarıhım gecdıkten 2 gun sonra basladı goguslerımde sıskınlık ben daha once oluyo dıye hatırlıyodum ama sımdı oldu bulantı yok canım tatlı ıstıyo oglumda eksı ıstemıstı onun dısında bulantı yok sıgara dısında cok sukur ogluma hamıleykende bırakmıstım tıksınıp yıne tıksındım
baskada bır belırtı yok ahmette baya seyler yasadım hatırlıyodum belkı bu kızdırda ondan farklıdır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?