Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

İSİM BEKLENMEYEN ADET TARİHİ SONUÇ
  1. ASİfirari......................................24 Şubat...............................
  2. Bahar1212..................................28 Şubat......................................
  3. Laleee........................................25 Şubat...................................
[/LIST]

Deneme yapıyorum.....

İSİM.........................BEKLENMEYEN ADET TARİHİ...........................SONUÇ
  1. ASİfirari.................................24Şubat..............................
  2. Bahar1212............................. 28 Şubat.............................
  3. Laleee...................................28 Şubat...............................

Oldu galiba.........Hayırlı uğurlu olsun.......

amin cumlemıze:))

BEKLENMEYEN ADET TARİHİ SONUÇ

ASİfirari.................................24 Şubat..............................
Bahar1212.............................28 Şubat..............................
Laleee...................................25 Şubat...............................

Son düzenleme:

cifte liste öylemii harikasin bahar seninde ellerine saglikk

Yarın diğer arkadaşlardan da isteyenleri ekleriz listemize.......

Ayyy kızlar ben çıkıyorum artık çok geç oldu.....İyi geceler hepinize.....Yarın görüşürüz.....:79::80::79::80:

Yarın diğer arkadaşlardan da isteyenleri ekleriz listemize.......

Ayyy kızlar ben çıkıyorum artık çok geç oldu.....İyi geceler hepinize.....Yarın görüşürüz.....:79::80::79::80:

iyigeceler cnm biz listeyle ilgileniriz sen yat çalışıyosun sonuçta öptüm cnm bu arada bende çıkıyorum ya eşim geldi kızlar pc devir zamanı

hayirli geceler bebisim allaha emanet ol bende kaciyorum yarin belki gec gelirim baharcim laleee cim sizlerede hayirli geceler iyi bakin kendinize arkadaslar

kızlar nasılsınız ne var ne yok bakalım
hamılelık belırtılerınden bahsedıyım ılk forma geldıgımde sormustunuzya adet tarıhım gecdıkten 2 gun sonra basladı goguslerımde sıskınlık ben daha once oluyo dıye hatırlıyodum ama sımdı oldu bulantı yok canım tatlı ıstıyo oglumda eksı ıstemıstı onun dısında bulantı yok sıgara dısında cok sukur ogluma hamıleykende bırakmıstım tıksınıp yıne tıksındım
baskada bır belırtı yok ahmette baya seyler yasadım hatırlıyodum belkı bu kızdırda ondan farklıdır :)

ne kadarlık sinemcim öğrendinmi bu arada allah yüzünü görmeyi nasip etsin cnm

İSİM BEKLENMEYEN ADET TARİHİ SONUÇ

ASİfirari.................................24 Şubat..............................
Bahar1212.............................28 Şubat..............................
Laleee...................................25 Şubat...............................
Sinem_ahmet..........................hamiş.................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…