iyiyizz canım sen nasılsınnn ?
listemizi beğendinmi cute en yakın zamanda senide ekleriz umarım tarihini neden bilemiodun sen
aynen devam canim beklemedeyim bakalim hayirlisi bu ay kizlar ben listeye 24 subat yazdirdim ama dr.cuma yap testi dedi ona göre yazarim artik
anladım tatlım e biz o zaman şimdilik mart 25 falan yazalım değişirse tekrar bildirirsinevet canım çok beğendimmm uğurlu olur inşallahhh hepimiz hamiş kalırızz :) ocak ayından beri düzensizlik yaşıyorum canım bu ay 19 unda oldum martta 20 olur herhalde
aynen devam canim beklemedeyim bakalim hayirlisi bu ay kizlar ben listeye 24 subat yazdirdim ama dr.cuma yap testi dedi ona göre yazarim artik
anladım tatlım e biz o zaman şimdilik mart 25 falan yazalım değişirse tekrar bildirirsin
tamamm canımm
İSİM BEKLENMEYEN ADET TARİHİ SONUÇ
ASİfirari.................................25 Şubat..............................
Bahar1212.............................28 Şubat..............................
Laleee...................................25 Şubat...............................
Sinem_ahmet..........................hamiş.................................
Cute.......................................25 mart...............................
bilemiyorum ki simdilik cuma ögrenicez artik insallah ALLAH BIZEDE NASIP EDER
isim beklenmeyen adet tarihi sonuç
asifirari.................................25 şubat..............................
bahar1212.............................28 şubat..............................
laleee...................................25 şubat...............................
sinem_ahmet..........................hamiş.................................
cute.......................................25 mart...............................
Hoşulduk canım,iyiyim işte nolsun....Sizlerden ne var ne yok?
baharım sende durumlar nasıl agrı falan varmıı??
İSİM BEKLENMEYEN ADET TARİHİ SONUÇ
ASİfirari.................................25 Şubat..............................
Bahar1212.............................28 Şubat..............................
Laleee...................................25 Şubat...............................
Sinem_ahmet..........................hamiş.................................
Cute.......................................25 mart...............................
ooo kızlar llıstemız bayaa cogalmıs ugurlu gelr hepımızı ınsallah..bu arada herkese ıyı aksamlar ben öle bı baktım ne var ne yok dıee.baharcm degstrcegn zaman bnmkınıde 28 yaparmısın gecıkme oluyo bnm 28 garantı olsun..tekrar ıyı aksamlar kızlar opuldunuz..:)
cnm aslında bende baya değişiklik var ama psikolojikmi diye de düşünüyorum
günüm çok yaklaşmasına rağmen ağrım yok normalde ben yatak döşek olurum
ikincisi göğüslerim iki haftadır çok acıyo şiştiler ama hani diolarya rengi değişiyo falan diye renkte değişme falan yok bunun dışında çok yemek yiyorum yine iki haftadır falan iştahım çok açık 4 kişiden şimdiye kadar popon çok büyümüş lafını duydum normalde zayıf olduğum için hemen göze çarpıyor ama ben bu folik asitten şüpheleniyorum sözde o çok iştah açıyomuş böle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?