Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

listemizi beğendinmi cute en yakın zamanda senide ekleriz umarım tarihini neden bilemiodun sen

evet canım çok beğendimmm uğurlu olur inşallahhh hepimiz hamiş kalırızz :) ocak ayından beri düzensizlik yaşıyorum canım bu ay 19 unda oldum martta 20 olur herhalde

evet canım çok beğendimmm uğurlu olur inşallahhh hepimiz hamiş kalırızz :) ocak ayından beri düzensizlik yaşıyorum canım bu ay 19 unda oldum martta 20 olur herhalde
anladım tatlım e biz o zaman şimdilik mart 25 falan yazalım değişirse tekrar bildirirsin

aynen devam canim beklemedeyim bakalim hayirlisi bu ay kizlar ben listeye 24 subat yazdirdim ama dr.cuma yap testi dedi ona göre yazarim artik

e ben değiştiririm hemen

İSİM BEKLENMEYEN ADET TARİHİ SONUÇ

ASİfirari.................................25 Şubat..............................
Bahar1212.............................28 Şubat..............................
Laleee...................................25 Şubat...............................
Sinem_ahmet..........................hamiş.................................
Cute.......................................25 mart...............................

Son düzenleme:

sağol canımcım :)

baharım sende durumlar nasıl agrı falan varmıı??

baharım sende durumlar nasıl agrı falan varmıı??

cnm aslında bende baya değişiklik var ama psikolojikmi diye de düşünüyorum
günüm çok yaklaşmasına rağmen ağrım yok normalde ben yatak döşek olurum
ikincisi göğüslerim iki haftadır çok acıyo şiştiler ama hani diolarya rengi değişiyo falan diye renkte değişme falan yok bunun dışında çok yemek yiyorum yine iki haftadır falan iştahım çok açık 4 kişiden şimdiye kadar popon çok büyümüş lafını duydum normalde zayıf olduğum için hemen göze çarpıyor ama ben bu folik asitten şüpheleniyorum sözde o çok iştah açıyomuş böle işte

ooo kızlar llıstemız bayaa cogalmıs ugurlu gelr hepımızı ınsallah..bu arada herkese ıyı aksamlar ben öle bı baktım ne var ne yok dıee.baharcm degstrcegn zaman bnmkınıde 28 yaparmısın gecıkme oluyo bnm 28 garantı olsun..tekrar ıyı aksamlar kızlar opuldunuz..:)

tabi cnm hemen yaparım

Hadi hayırlısı canım İnşaallah:81:,bence zaten göğüslerde renk değişimi daha sonra oluyor....Sen önden yolu aç,ayağını sürü biz de gelelim arkandan topik olarak.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…