Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

aynen canım benimde şuan gözlerimden uyku akıyor ama gitmemekte direniyorum

HAdi bakalım baharcım hayırlı haberlerini bekliyoruzzz sonrasında bizede dua et tamam mı cnm :)

inşallah kızlar ama pek heveslendirmiyorum kendimi sonra çok üzülürüm daha şimdiden bi dahaki aya inşallah diye hazırladım kendimi napim ya üzülmek ve sonra moral bozukluğuyla devam etmek zor olur adetlerim düzensiz olduğu için umutlanmıyorum hiç olmadı diyorum direk eşime bile

bende istiyorum yahuu morelım kötü tesellı istiyorum

üzülme canım bizlerde çok istiyoruz ama heray hüsrana uğruyoruz en azından bu kervanda yalnız değilsin bu bil ve morelini düzgün tut inşallah rabbim zamanı geldiğinde bizlerede meyvelerimizi sunacak sadece bu süre zarfında sabr etmemiz gerekiyor...sabrr ett cnm benim dualarınıda eksik etme

bende 1 yıldır ugrasıyorum doktorlar bır sorun yok dıo daha önceden bır kurtajım var eşim uyudu oturdum ağlıyorum dua edıyorum.ne kadar zormus

Sizler ne zamandır istiyorsunuz kızlar?

arkadaslar benım adetlerım duzensızdı herkes gıbı bende anne olmak ıstıyordum.sonralardan adet duzensızlıgınden dolayı sol tarafımda kıst cıktı bu da agrı yapıyordu tabı gebelıgı de engellıyordu.2.5 senedır bebegımın olmasını bekledım gecelerı uykum kacıyordu artık o kadar cok takıyordum kafama.her ay bekledım hamıle kalıcam dıe sonradan herseyı oluruna bıraktım bırazda psıkolojık durum bence .kendınızı rahat bırakın kafanıza takmayın

aslında en güzelini yapıyorsunnn bunu yapabilmek bile ayrı bir meziyet...şahsım adına ben bunu beceremiyorum bilee heray aynı şeyi yaşayıp birdaha çöküntelere uğramayacağım desemde nafilee yaşanılıyo sonra geçiveriyo ama döngü hiç bozulmuyo

bende 1 yıldır ugrasıyorum doktorlar bır sorun yok dıo daha önceden bır kurtajım var eşim uyudu oturdum ağlıyorum dua edıyorum.ne kadar zormus

Yapmaaaa!Cnm bnm evet onu yaşamadım yorum yapmam yanlış olur özür dilerim!!!ama güçlü ol cnmmmmm.Güçlü ol düşünmeki birde vücudun sen bilmeden tepki vermesinnn. Bekle meleğin geleceği zamanı bilir sen bilmezsinnn!

amin canim SABIRLI OLMAKTAN BASKA YOLU YOK ISTE neyseki topigimiz varda dertlesiyoruzz seviyorum sizlerii

kesinlikle canımmm...inan burda olmaktan ve bu süreci sizlerle paylaşıp atlatmaktan inanılmaz haz ve moral alıyorumm...iyi ki varsınızzz canlarım benimmm...

kızlar bende de bu durum vardı doktorlara cok gıttım bekle yapıcak bısey yok dedıler hep bana ama sabrım kalmamıstı artık .sonradan psıkologa gıttım herseyı anlattım o bana hap verdı.hapı yuttum yattım hıcbısey dusunmedım kafam rahattı herseyı oluruna bıraktım.allaha sukur suan 6 AYLIK HAMILEYIM

banada öyle dıolar psikoloık bebegının olmasını degıl.su an bebegım var nasıl gelecek verırım hayellerı kur dedı doktorlar daha önce 1 kürtajım var.çok borcumuz vardı ve bız kımseye söylemeden aldırdık.şimdide dıoruz kı bu bıze allah ın bı cezası..çilemızı çekelım elbet verır dıoruz..çok üzgünüm gercekten

cok sevindim inan ALLAH KUCAGINA ALMAYIDA NASIP ETSIN INSALLAH

Evet canım seni çok iyi anlıyoruz emin ol....Ben de 13 aydır bekliyorum ve bu ay adetim geldiğinde ne kadar ağladım anlatamam sana....

Ama kızların da dediği gibi sabretmeye çalışıyoruz....Burda birbirimizi bulduk ve dertleşip en azından birbirimize destek oluyor ve dua ediyoruz....Böyle olunca insan sadece kendisinin bu halde olmadığını daha iyi anlıyor ( mesela benim etrafımda o kadar çok istediği zamanda hemen hamile kalan var ki,büyük ihtimal sizlerin de öyle olduğu için moraliniz daha da bozuluyordur.....) ve moral buluyor canım....

ne kadar ağlama üzme kendini desekte hepsi havada kalıyor anlıyorum canım seni...ama lütfen pes etme harap etme kendini...önce senin sağlığın önemli dirayetli ve metanetli olasınki meleğine kavuşabilesin dimi ama....bizlerde hemen hemen 1 yıldır meyvemizi alamıyoruz ama harap etmiyoruz kendimizi..anlık elem yaşayıp burdaki arkadaşlarımız sayesinde teskin oluyoruzz ...lütfenn vazgeçme uzun zamanlı üzülmelerin ve ağlamaların olmasın !..rabbim hepimize kısmet edecek..bu ister 1 yıl içinde ister 5 yıl içinde olsun...ama gelecek meleklerimiz üzülme tamam mıı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…