slm arkadaslar nasılsınız
slm bende paranoyak olanlardanım sıkıldım artık
bende istiyorum yahuu morelım kötü tesellı istiyorum
Tamam bu liste işini Bahar iyi yapıyor,renkli renkli hem de:81:,arkadaşlar listeye eklenmek isteyenler BAT'larını bahar'a iletsinler o eli değdikçe düzenler.....
İyi geceler laleee.....Esasında ben de çok kalamıcam,dün çok geç yattım ya bugün gözlerimden uyku akıyordaha da gidemiyorum işte bi 10 dk daha kalayım bari.... Napiyim aklım burda.....
ALLAH sonumuzu hayir etsin valla ne zormus beklemek ya
HAdi bakalım baharcım hayırlı haberlerini bekliyoruzzz sonrasında bizede dua et tamam mı cnm :)
bende istiyorum yahuu morelım kötü tesellı istiyorum
Sizler ne zamandır istiyorsunuz kızlar?
inşallah kızlar ama pek heveslendirmiyorum kendimi sonra çok üzülürüm daha şimdiden bi dahaki aya inşallah diye hazırladım kendimi napim ya üzülmek ve sonra moral bozukluğuyla devam etmek zor olur adetlerim düzensiz olduğu için umutlanmıyorum hiç olmadı diyorum direk eşime bile
bende 1 yıldır ugrasıyorum doktorlar bır sorun yok dıo daha önceden bır kurtajım var eşim uyudu oturdum ağlıyorum dua edıyorum.ne kadar zormus
bende 1 yıldır ugrasıyorum doktorlar bır sorun yok dıo daha önceden bır kurtajım var eşim uyudu oturdum ağlıyorum dua edıyorum.ne kadar zormus
amin canim SABIRLI OLMAKTAN BASKA YOLU YOK ISTE neyseki topigimiz varda dertlesiyoruzz seviyorum sizlerii
cok sevindim inan ALLAH KUCAGINA ALMAYIDA NASIP ETSIN INSALLAHkızlar bende de bu durum vardı doktorlara cok gıttım bekle yapıcak bısey yok dedıler hep bana ama sabrım kalmamıstı artık .sonradan psıkologa gıttım herseyı anlattım o bana hap verdı.hapı yuttum yattım hıcbısey dusunmedım kafam rahattı herseyı oluruna bıraktım.allaha sukur suan 6 AYLIK HAMILEYIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?