Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

bendede ayni sayilir aslinda bugün arkadasla benim doktora gittik dedim cok agrim oluyor oda dedi normal yumurtalarin calisiyor fitil verdi sonra dediki 25de test yap bebis yoksa eger hapi birak dedi belirtelirimiz ayni egerki ikimizde hamile degilsek psikolojik yardim almamiz gerekcek heralde

İSİM BEKLENMEYEN ADET TARİHİ SONUÇ

ASİfirari.................................25 Şubat..............................
Bahar1212.............................28 Şubat..............................
Laleee...................................28 Şubat...............................
Sinem_ahmet..........................hamiş.................................
Cute.......................................25 mart...............................

aynen katılıyorum sana paranoyak olduk :95:

Tamam bu liste işini Bahar iyi yapıyor,renkli renkli hem de:81:,arkadaşlar listeye eklenmek isteyenler BAT'larını bahar'a iletsinler o eli değdikçe düzenler.....

İyi geceler laleee.....Esasında ben de çok kalamıcam,dün çok geç yattım ya bugün gözlerimden uyku akıyor daha da gidemiyorum işte bi 10 dk daha kalayım bari....Napiyim aklım burda.....

cnm e bütün gün çalışıyosun normaldir ama sen olmayıncada olmuyo be

aynen katılıyorum sana paranoyak olduk :95:

hakikatten öyle :)

Hadi hayırlısı canım İnşaallah:81:,bence zaten göğüslerde renk değişimi daha sonra oluyor....Sen önden yolu aç,ayağını sürü biz de gelelim arkandan topik olarak.....

HAdi bakalım baharcım hayırlı haberlerini bekliyoruzzz sonrasında bizede dua et tamam mı cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…