bugün folic acid kullanmaya başladım acaba erken mi davrandım ?
merhaba arkadaslar ben geldım bu aksam nasılsınız
evet ama kizlarada söyledim korkuyorum adette olmadim ama korkuyorum iste yapmaya ya yine gecenki gibi olursa sonucc
hosgeldin canim idare eder iste sen nasilsin??
evet ama kizlarada söyledim korkuyorum adette olmadim ama korkuyorum iste yapmaya ya yine gecenki gibi olursa sonucc
herkese merhaba kızlar
arada geliyroum bakıyorum okuyorum ama bu ara dicek bişeyim kalmadı belkide düşünememeye çalışıyorum ondan katılamıyorum konuşmalara ama buralardayım haberiniz olsun hepinizi öpüyorum iyi geceler
en kısa zaman da güzel haberlerinizi verirsiniz inşaallah
Yok canım ya erken değil,gebelikten 3 ay önce başlanması gerekiyor....İyi yapmışsın....Ben de ha bu ay ha bu ay derken 13 aydır kullanıyorum işte....İştah açıyor sanırım,işte o zamandan bu zamana 10 kilo aldım onları vermeye çalışıyorum şimdi....
ay inşallah bana da kilo yapar :) bence kiloyu sorun etme verirsin zamanla yeterki bebiş olsun..
Hoşgeldi canım....:79::80:
Korkma korkma İnşaallah bu sefer olacak....kızlar hadi bakalım İnşaallah.....
amın canım ınsallah hepımız hayırlı haberler alırız allah yardımcımız olsun
amancanım ya saçma şeyler yine bizim kkda denemişler karbonatla gebelik testi yapmışlar onu okuyodum idrara bi tatlı kaşığı karbonat dökmüşler kabarırsa hamile kabarmazsa hamile değilmişsin ama sdoğruluğu tespit edilememiş kabaranda var hamile olmayıpta,kabarmayanda var hamile olupta anlamadım bende ,,,, bence bana kabaran bişeyler var kafayı sıyırdım yine
herkese merhaba kızlar
arada geliyroum bakıyorum okuyorum ama bu ara dicek bişeyim kalmadı belkide düşünememeye çalışıyorum ondan katılamıyorum konuşmalara ama buralardayım haberiniz olsun hepinizi öpüyorum iyi geceler
ınsallah amınnnnherkese merhaba kızlar
En kısa zaman da güzel haberlerinizi verirsiniz inşaallah
herkese merhaba kızlar
daha yeni adet oldum çooooook var bitmedi bile 19 martAman napalım aklımızdan hiç çıkmadığı için devamlı bu konuyu araştırıyoruz işte....
Niye canım ya sen de katıl konuşmalarımıza ...Bak ben de adetim şu anda....Senin ne zaman adetin?
bende 26 ama 27 de olabilir :)Bu arada günlerdir merak edip de bir türlü sormayı unuttuğum şeyi sormak istiyorum
kaç yaşındasınız ? ben 26
Kızlar ne yemek yapcam yarın diye düşünüyorum yaa....Yapacağımı bulduktan sonra yapması kolay....Esas karar verme aşaması vaktimi alıyor benim....
Var mı bana bi fikriniz?
daha yeni adet oldum çooooook var bitmedi bile 19 mart
cute bende 26 yaşındayım
bu arada fsane cnm bize eğer hatırlıyorsan ilk gebelik belirtilerini anlatırmısın cnm ama en erken belirtileri benim okuduklarım hep ilerleyen zamanlardaki belirtiler ben en erken belirtileri merak ediyorum da
daha yeni adet oldum çooooook var bitmedi bile 19 mart
bende 26 ama 27 de olabilir :)
25 oldum canim ya canim ayiptir söylemesi gögüsümün uclari aciyor ve cokta sicak hissettim suanda bigin varmi
bende merak ediyorum ne merakliyiz yabiz böylecute bende 26 yaşındayım
bu arada fsane cnm bize eğer hatırlıyorsan ilk gebelik belirtilerini anlatırmısın cnm ama en erken belirtileri benim okuduklarım hep ilerleyen zamanlardaki belirtiler ben en erken belirtileri merak ediyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?