Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

ewet cnm ya olmus tabı baya ama ben farkında bıle olmadım belkı de olmusumdur da hep aklımda oldugundan psıkolojık dıe dusunmustum hep o yuzden hatırlamıyorum.doktor soyledıgınde sok olmustum dunyalar benım oldu ya cok gusel bı duygu allah sıze de nasıp etsın

cnm senin göğüs uçlarında ağrımı var benim tüm göğsüm sızlıyo şiştiler ama ben adet olucam zaman ara ara böle oluyodu

ewet cnm benım de adet olacagıma yakın goguslerım sızlıyordu sısıyordu ama adet olucam dıe sallamadım dogrusu ama hamıleymısım bu belırtı de olabılır

Evet biraz kafamızı dağıtalım yaaa......Biraz da başka türlü bakalım hayata şu an.....:103:

:119::119::119::119::119: :115::115::115::115::115:

:118:

Sen şimdiden say bakayım benim bildiklerim var mı araların da.....

tamam cnm sayıyorum o zaman
1.göğüslerde şişme dokununca ağrı hatta südyen takamıyorum o kadar acıyo bu kadar olmazdı hiç
2.aşırı iştah (daha öncede belirtmiştim folik asitten olabilir)
3.popo büyümesi :)
4.sık idrara çıkma ( bunuda çok yiyip içmeme bağlıyorum )
5.ayın 6sı ile 10u arası yumurtlama günlerimdi ama biz şubat başında çalışmalara başlamıştık ve ayın 4ünde bir kaç damla koyu pembe kan geldi bunn ne olduğunu bilemiyorum bi önceki adetim 18 ocaktaydı adetim yeni geçmiş olsa tama dicemde değildi ama o gün kapkaça uğradım onun korkusundan olabilir diye düşündüm ama annem yerleşme kanaması olabilir diyerek beni heveslendirdi ama yumurtlama günüm bile henüz gelmemişti olabilirmi bilmiyorum işte bunlar bebeişim sen bi ölç tart bakalım yorumlarını bekliyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…