Kızlar ne yemek yapcam yarın diye düşünüyorum yaa....Yapacağımı bulduktan sonra yapması kolay....Esas karar verme aşaması vaktimi alıyor benim....
Var mı bana bi fikriniz?
bende merak ediyorum ne merakliyiz yabiz böyle
cute bende 26 yaşındayım
bu arada fsane cnm bize eğer hatırlıyorsan ilk gebelik belirtilerini anlatırmısın cnm ama en erken belirtileri benim okuduklarım hep ilerleyen zamanlardaki belirtiler ben en erken belirtileri merak ediyorum da
ya kızlar yemek işini konuşmayalım fsane hamile zaten akşamda ben bahsettim böyle yiyeceklerden falan bu kızcaz ne zaman gelse yemek lafı açılıyor :))
ya kızlar yemek işini konuşmayalım fsane hamile zaten akşamda ben bahsettim böyle yiyeceklerden falan bu kızcaz ne zaman gelse yemek lafı açılıyor :))
valla canım dedım ya bastan benım adetım cok duzensız oldugundan tam olarak bılemıyorum bazen 2 bazen 3 ayda oluyordum. 9 haftalık olmusum haberım yok anlamadım cunku depresan hapı kullandıgım ıcın ona yorum yaptım hep uyku yaptı bana karnım cok acıkıyordu,mıde bulantı + kusmam cok oldu sıgara da ıcıyordum ıcım bıle almıyordu su cok kotu kokuyordu bana ıcemıyordum dedım ya herseyı oluruna bıraktım dıe hamıle kaldım bunlara ragmen allaha sukurler olsun
valla canım dedım ya bastan benım adetım cok duzensız oldugundan tam olarak bılemıyorum bazen 2 bazen 3 ayda oluyordum. 9 haftalık olmusum haberım yok anlamadım cunku depresan hapı kullandıgım ıcın ona yorum yaptım hep uyku yaptı bana karnım cok acıkıyordu,mıde bulantı + kusmam cok oldu sıgara da ıcıyordum ıcım bıle almıyordu su cok kotu kokuyordu bana ıcemıyordum dedım ya herseyı oluruna bıraktım dıe hamıle kaldım bunlara ragmen allaha sukurler olsun
mercimek çorbası fırında kötfe patates şehriyeli pilav bide salata ohh miss :)
ya canim bende bulanti felan yok sadece cok yiyorum acaba ne zaman olur bulanti felan
2-2,5 aylık iken bulantı oluyormuş canım
bugün aldığım iki haber ver çok sevindim
ikiside arkadaşım ikiside hamile
biri 7 yıllık diğeri 12 yıllık evliydi
ikiside 1.5 aylıkmış
ne kadar sevinmişler tahmin edersiniz
okadar uğraştan sonra Allah şimdi kısmet etmiş
ama iksinide hatırlıyorum tamamen umutları kalmamıştı
bugün aldığım iki haber ver çok sevindim
ikiside arkadaşım ikiside hamile
biri 7 yıllık diğeri 12 yıllık evliydi
ikiside 1.5 aylıkmış
ne kadar sevinmişler tahmin edersiniz
okadar uğraştan sonra Allah şimdi kısmet etmiş
ama iksinide hatırlıyorum tamamen umutları kalmamıştı
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin cnm...bizlerede tabi... ayrıca cinsiyeti belli oldumu olmadı mı bilmiyorum ama içime doğdu kızz mı ne olcak sanki :)
daha var yani bebis varsa sevineyimmi üzüleyiimmi anlamadim insallah olur gögüslerinde agri varmiydi yani uclarinda
hmm anladım cnm 9 hafta da az değil 2 aylığı geçmişin ondan sonraki belirtiler zaten baya net oluyor bizim olduysa eğer çok erken o zaman bi değişiklik oluyomu onu merak etmişştim neyse cnm valla kızlar ben kaldıysam eğer bütün belirtileri aklımda tutuyorum ezbere saycam size
yok cnm ya bende hamıle oldugumu ogrendıkten sonra ıcıme hep kız dogru kız olucak dıe hep pembıs seylere bakıyordum ama doktorum erkek dedı.elı ayagı duzgun olsun da işh benım ılk oldugundan farketmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?