hamile kalmak isteyenler ve hamile kalmak icin denediginiz yöntemler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi egal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

egal

RÜZGAR ÇOK SERT ESECEK...
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
771
7
46
Almanya
hanimlarr hamile kalmak icin neler yaptiniz?. hangi yöntemler hamileligi kolaylastiriyorr. Kac aydir veya yildir ugrasiyorsunuz.. gelin beraber dertlesip beraber ögrenelimm.. BERABER ILERLEYELIMM

Son düzenleme:
slm canım ben hamıle degılım ama sanki hamıle gıbı hıssedıyorum kendımı cok tuhaf halller oldu ya goguslerım fena sıstı adetıme daha cok var ama belım kasıklarım acayıp agrıyo sımdıde halsızlık akıntı basladı ıns rabbım herkese hayırlı evlatlar nasıp etsın..adete kadar nası beklıcem bılemıorummmm

merhaba cnmm öncelikle hos geldinn.aminnnn allahim herkese nasip ederrr.. adetine cok varmis belki yumurtlama gününde olabilirsin yumurtlama günü oldugunda genelde agri ve gögüslerde hassasiyet baslar. belki belirtilerin yumurtlama belirtisidir yani gün asiri iliskiye girmeni öneririm yani bu günü kacirmayin derimm birde belirtilerin piskolojik olabilir insan ne düsünürse beyinde onu isler ve emin ol bende seini gibi cook umutlanip cook belirtiler yasayip hüsrana ugradim o yüzde fazla kafana takma akisina birak benim suan 2 yill oldu az bucuk tecrübeli sayilirimm .. ama allahim ins dualarini bos cevirmez.. daha kac gün var adetine??

Son düzenleme:

bir özlem var içimde uzaklara dogru
engin denizlere sana,ve aşkımıza
sisli bir maziden uzakta
yalnızca sana yakın
gönlümün dalgalarında sevgim kalsın
bitmeyen ruyalarimda hep sen varsin...
.

Son düzenleme:
canim ben yaklasik 2 yillik evliyim evlendigimden beri istiyordum esim istemiyordu ikimizin istedigi ilk ay hamile kaldm ama uzucu bitti sonucu kurtaj oldum gelismedi bebegim temmuzda yasadim bu uzucu olayim yaklasik 5 aydir istiyorum ama olmuyor ya ilk defa bu ay dikkat ettim ama yastik koydum sogan kuru yaptim bakalim ne olcak sen neler yapiyosun

hayirlisi canim insallah allah gonlune gore versin guzel haberlerini bekliyorum peki ne zaman adet olcan canim herseyin hayirlisi sikma canini optm

Meraba arkadaslar hamile kalmak için 2 yıl uğrastık.Allah ıma sükür sonunda hamile kaldım.Öncelikle ya musavvir ya bari ya halık olan Allah ın isimlerinden aklıma geldikçe tesbih çektim.Ve çaksır suyu içtim.Hep dua ettim.Bence sizde deneyin.Dua nın çok önemi var.

bizimde bebeğimiz olmuyordu doktora gittik. bi sorun yokmuş. doktor bazı tavsiyelerde bulundu. o ay hamile kaldım. işte doktorumun tavsiyesi.
gece yatmadan eşim 1 bardak havuç suyu içti.
sabah 6-10a kadar olan saatlerde ilişkiye girdik.
ilişki sonrası en az 1 saat ayağa hiç kalkmadım.
2 günde bir ilişkiye girdik.
gün içinde 1-2 kuru incir ve ceviz bunlar sperm kalitesini artırıyormuş.
en önemliside stres yok.
bebeğim olsun diye iliişkiye girmeyeceksiniz dedi. bu çok mümkün olmuyor ama deneyin bakalım hidi kolay gelsin
oğlum 4 aylık

kizlar öncelikle gelip yazdiginiz icin tesekkür ederimm.. artik umudumu kesmistim kimse gelmiyor diyee

cnmm nasilsinn üzülme seninki benden azz . doktora falan gittinmi kontrol falan oldunmu cnmm.bende bos gebelik yasadimm malesef evliligimden 8 aysonra hamile kaldim kendiliginde olmustu kürtajdan sonra istedimm 1 yilli gecti hala yok doktora gittim hersey normal diyor . ben neler yaptim
  1. sogan suyu yguladim
  2. hayit tohumu ictim
  3. ovulasyon testi kullandim
  4. yastik koydum
  5. bu ayda foliik asit + preseed+ ovulasyon testi kullancam hayirlisi bakalimm:86::86::86:

massalahhh allah ayirmasin.. darisi bizim basimizaaa
havuc suyunu ilk defa duydumm ne ise yariyormus kii??:44:

caksir suyu o nasil biseymiskii??? allahim ayirmasin. negüzell ins bize allahim nasip eder.. bende 313 tane ayetel kürsü okuyorum arkadaslarla ins allahim kabul eder..

kizlar aranizda hiicc preseed kulanan varmi yada tanidigi biri kullanan varmi eger varsa ssizce iyiimi kötümü satin aldim ama kararsizim kulansammi diye kimyasal madde ise yaramaz diye ??

caksir suyu o nasil biseymiskii??? allahim ayirmasin. negüzell ins bize allahim nasip eder.. bende 313 tane ayetel kürsü okuyorum arkadaslarla ins allahim kabul eder..

allah kabul etsin canim eger okumam gerekirse bende gonullu olarak okurum haberin olsun canim hayirlii yinede peki sen ne zamandir istiyorsun canim bu arda benim ismim aysegul canim

kizlar aranizda hiicc preseed kulanan varmi yada tanidigi biri kullanan varmi eger varsa ssizce iyiimi kötümü satin aldim ama kararsizim kulansammi diye kimyasal madde ise yaramaz diye ??

o nasil birsey canim hic duymadim faydali birsey se bende kullanmak isterim

allah kabul etsin canim eger okumam gerekirse bende gonullu olarak okurum haberin olsun canim hayirlii yinede peki sen ne zamandir istiyorsun canim bu arda benim ismim aysegul canim

merhaba cnmm. SAOL cnm aminn ins allahim kabul ederr eger topic tutulursa burdada eger kabul edilirse tabi okumak icin teklif sunmayi düsünüyorum.. bende funda cnmm tanistigima cok sevindimm

2 yillik evliyim 1 yil önce hamile kalmistim kendiligimden sonra bos gebelik cikti tekrar istedigim icin korunmadim hatta bisiler uyguladim ama aradan 1 yil gecti tik yook sen nezamandir istiyorsun neler yaptin.b

o nasil birsey canim hic duymadim faydali birsey se bende kullanmak isterim

Pre~seed nedir?

Pre~seed, " Doğal Yolla Hamile Kalmaya Yardımcı-Destekleyici ", sperm dostu bir vajinal jeldir. Pre~seed haricindeki tüm vajinal, jellerin yağlandırıcıların sperm ve embriyo üzerinde zararlı etkileri olduğu klinik çalışmalarla tespit edilmiştir. Pre~seed, içerdiği DOĞAL bitki şekeri olan Arabinogalaktan sayesinde antioksidan ve enerji desteği vererek, spermlerin hücre yapılarını güçlendirir. Bu sayede spermlerin daha güçlü bir şekilde, yumurtaya doğru olan yolculuğunda, onlara büyük destek sağlayarak, döllenmenin gerçekleşmesine yardımcı olur. Ayrıca, kadınlarda ovülasyon(yumurtlama) dönemlerinde serviks tarafından sümüksü bir sıvı (mukus) salgılanır. Bu sümüksü sıvı spermlerin rahimde kalmasını sağlamakta ve döllenmeye yardımcı olmaktadır. Pre~seed' in pH dengesi bu sümüksü sıvıya en uygun yapıdadır. Bu sebeple Doğal Yolla Hamile Kalmaya Yardımcı-Destekleyici, benzeri olmayan bir üründür

sayfasindan kopyalayip yapistirdimm cnmm kayginlastiriciymis ve spremmin canli kalmasini ve yumurtaya zarar vermeden gitmesini sagliyormuss.. diger sitelerde okudum herkes iyi falan diyorda kararsiz kaldim iste

Son düzenleme:
Herkese merhaba kızlarrr bende aranıza katıldımm hoşgeldin diyen var mı acebaaa

Herkese merhaba kızlarrr bende aranıza katıldımm hoşgeldin diyen var mı acebaaa

hos geldin canim benim bende aslen gazi antepliyim hemserimsin nasilsin insallah hayirli ugurlu olur herkez burdan hamis gider bebeklerini ellerine alir herseyin hayirlisi bu arada adim aysegul canim senin ismin ne canim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…