hamile kalmak isteyenler ve hamile kalmak icin denediginiz yöntemler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi egal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrr bende biliyorsunuz ki adet sorunu yasıyorum hala hastalanamadım en son subat 6da hastalanmıstım beklemedeyım doktorumu aradım kan testı yaptır eger gebelık yoksa adet sokturucu basla dedı cuma gunu kan verdım yarın sonucum cıkacak hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah ısteyen herkese Allahım nasıp etsınn aminnn :97: kızlar dua edın benım ıcın umarım sonuc pozıtıf cıkar :44:

ins canmmm.. inss inss pozitiftir sonucun hicc idrar testi yaptinmii?? merak ettim simdicikkk... yaa benimde 6 nisan agrilarim var hadi hayirlisi... hicc belirtin falan varmi tatliimmm..

cnm başladım ben folik aside beş aydır içiyorum... soğan kürü denedim oda adetimi geciktirdi beni çok umutlandırdı ama olmadı işte.... hani doktora gitsem spermlerde bir sorun yok derse içim rahatlıcak ve pozitif düşüncem....böyle bekleyince istemeden de olsa acaba olmıcak mı diye saçma sapan düşünüyorum engel olamıyorum....

kizlarrrr ben kirmizi karti yedimm. bugün regl oldummm ...

ins canmmm.. inss inss pozitiftir sonucun hicc idrar testi yaptinmii?? merak ettim simdicikkk... yaa benimde 6 nisan agrilarim var hadi hayirlisi... hicc belirtin falan varmi tatliimmm..

yok canımm belirtiye fln gerek kalmadı bugün kan sonucumu aldım ve sonuc malesef ki negatif :85: sıra adetime gelince hala tık yok :2: doktorla gorustum oda adet sokturucu basla dedı bakalım bırkac gun daha bekleyıp eger hastalanmazsam adet sokturucu kullanıcam cunku ıkı aydır adet gormuyorum karnım davul gıbı oldu :85: sende hastalanmıssın tatlım hayırlısı olsun hakkımızda demekkı hayırlısı boyleymıs ne yapalım sabredıp muradına eren dervıslerden oluruz ınsallah

demi demiii hahahahha hakkimizda hayirlisi buymus tatlim ben bu ay preseedi kullancan kulanamadim halada.. polen bali aalcammm keci boynuzu pekmezi yada kaci boynuzu alip kür yapcammm.. baskaa belki sogan kürü yaparim ölee allahimm bizi cok bekletmersinnn amiinnn

Kızlar ben belimi çektirdim, valla takır tukur sesler geldi çektiği her yerden ve sanki duruşum bile değişti. Üzerine bir de yakı yapıştırdı. Belin bayağı açıkmış senin dedi yapan kişi. Üç gün dinleneceksin ve asla üşümeyeceksin dedi, başka bir şeyler daha var aslında ama ehil ellerce yapılması lazım, onları işe yararsa anlatırım sonra. Bir karışım var, onun üzerine oturttu ve neredeyse havale geçirene kadar terledim. Bu işlemden sonra da üç akşam dayanabileceğin kadar sıcak sabunlu suda otur dedi. İki ay da mühlet verdi. Bakalım, bende işe yararsa diğer ayrıntıları sizinle paylaşırım. Şimdi bir taraftan da havuç-incir kürü yapıyorum. Artık taa ne yapem ben

hadi hayirlisi inss cabalarin bosa cikkmazz cnmm..

oyle tabıkı cnm hakkımızda hayırlısını nasıp etsın Allahım ben hala hastalanamadım doktora gıttım adet sokturucu basladım bakalım hayırlısı artık :2: bende polen balını yapıyorum cnm neredeyse 15 gun oldu umarım ıyı sonmuclar alırız hepımız aminnn

ohhh neler yaptırmıssın sen oyle belımden ses geldı deyınce ıcım bır tuhaf oldu cnmmm ınsallah emeklerın bosa cıkmaz da en kısa zamanda guzel sonuclarla bızıde mutlu edersın Allah o guzel haberı vermeyı hepımıze nasıp etsın ınsallah

mardincim canmm naptin doktora gittinmi??
ben gittim kist cikti cuma günü icin tekrar doktora gideceegimm .. kistten sonra iyiceemm umudum bittii ..

mardincim canmm naptin doktora gittinmi??
ben gittim kist cikti cuma günü icin tekrar doktora gideceegimm .. kistten sonra iyiceemm umudum bittii ..

canım napıım gittim doktora progestan diye adet söktürücü ilaç verdi onu kullanmaya basladım dunden berı 10gun ıcmem gerekıyormus o ılacı tabı oncesındede hastalanabılırmısım beklıyorum bakalım cnm ne sonuc verecek sende umudunu yıtırme cnm hemen oyle herseyın bır cozumu var elbettekı kıstınde vardır ılacla tedavı baslar hemen doktorun gereksız yere umudunu kırıp uzulme lutfen Allah buyuktur sen gonlunu ferah tut Allah hepımızın yardımcısı olsun ınsallah canım benım senı umutsuz gormek ıstemıyorum lutfen topla kendını bakııımmmm kızarım bak cuma günü için haberlerini bekliyorum sanada bolca dua edicem gönlünü ferah tut tatlımm..

saol iyi niyetin icn cnmm.. canm kafamdan atmak istiyorumm düsünmemek istiyorum amma durduk yere aklima geliyorr.. sonraa esim tv cocuk gördügünde ona hayranlikla ^baktiginda cok üzülüyorumm bi cocuk gördügünde bizimde olsun derdiii sonra kizdi elimde deill bende istiyorum olmuyo böylee söyleyipp sadece canimi yakiyorsun dedimmm .. sonra esimmm simdi hic bisi söylemiyor bi her ay gelirdi hamilemisin diee simdi onuda yapmioo .. önceden ne kadar basit sanardimm cocuk yapmasini hatta korkardimm en basta hemen hamiele kalcam dieee ahhhh ahhh .. allahimmm herkese nasip etsinnn.. canmm kendim yapamiyorum ama sana tavsiyem üstüne düsmee üstüne düsdükce bebis yerine kist oluyorr

Son düzenleme:

haklısın valla canım uzerıne dusmemek hatta hıc dusunmemek gerekıyor ama dedıgın gıbı yapamıyorsun ıste aslında bız yanlıs yapıyoruz rahat olmalıyız hıc aklımıza getırmemelıyız bız ılıskıde bıle ona odaklanıyoruz kendımızı baska seylere vermelıyız elbettekı hayırlı bır vaktı ve zamanı vardır bızım ıcın bızde o gunu beklıyoruz ılk baslarda ınsana gercekten cok kolay gelıyor hemen hamıle kalabılecekmısız gıbı dusunuyoruz ama malesefkı oyle olmadıgını yasayarak goruyoruz eskıdenmıs valla ha deyınce hamıle kalmak eşlere de fazla kızmamak lazım aslında dusunemıyorlar bızım ne kdr uzuldugumuzu karsılıklı anlayıs gostermek lazım bak esınde senın ne kdr uzuldugunu anlamıs artık uzerıne gıtmıyor eşlerimiz anlayışlı bu bıle pozitif bizim icin Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versın cnm bnm uzme kendını pozıtıf dusunmeye calıs

cok hakilisin tatlimmm .. zamana birakalimm herseyii

cok hakilisin tatlimmm .. zamana birakalimm herseyii

öyle canım valla benim sinir stres iyice sınırda ama artık şu adet bende acap sıkıntı yaptı sürekli eşimle tartışma için bahaneler aramaya başladım canım cok sıkkın valla şu ilaç bir bitsede hastalansam die dua ediyorum artık

mardincim bisiler duydum dogrumu acepp???hamileymissin.. egr dogruysa seni cani gönülden kutlarim tatlimmm

mardincim bisiler duydum dogrumu acepp???hamileymissin.. egr dogruysa seni cani gönülden kutlarim tatlimmm

canımmm benimmmmm dogruuu Allaha sukurler olsunkı bu guzel haberı vermeyı nasıp ettıı Allahım tamamına da erdirsin inşallahh sana ve isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin..dualarım sizinlee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…