hamile kalmak isteyenler ve hamile kalmak icin denediginiz yöntemler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi egal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet canım inşallah kandırıp götürereğim kocamı da dediğin gibi yumurtlama için doktora gitsem daha iyi olacak tabi bunun için önce hastalanmam lazım pek nazlı benim adet 50gündğr gelmedi gitti bakalım ne zaman taşrif edecek :44:

EVET CNMM YARDIMCI OLUR BENDE OVULASYON TESTI kullaniyorummm.. gittigittiyordan yada ebayyyden alabilirsin.eczane biraz pahali oluyirrr

evett cnmm hayir tohumu kesin cözüm bence beni düzeltti diye bilirim eskiden adet öncesi kivranirdim simdi hiiiccc anlamiyorum vallaa bir de kafaya takma okeee.

Son düzenleme:

hamıle kalmak ısteyenlerın bekleme süresıı

Egal ===> 2 YIL

sevdalinka06 ===> 1.5 YIL

aysegul21072008 ===> 1 YIL

Ruuhi ===> 5 AY

Eklentiler

• $rosethanks5.gif
    44 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:

canım beniiim teşekkür ederimm kafama takmamaya calısıcam ınsallah becerırım birde bal yaptırdım adet duzenleyıcı bakalım ınsallah ıse yarar propolıs arı sutu fln var ıcınde oda adet duzenlıyormus her derde devaymıs bekleyelım gorelım dıyorum

bende hamile kalmak istiyorum ama nisan ayında belli olucak regl günümü bekliyorum inşallah hamile olurum :))

bende deniyorum 10 kasımdan beri..fakat olmuyor..
iş dolayısıyla sık ilişkiye giremedik son 1.5 ay ......
bu ay işler azaldı , bu ay olsun istiyorum yazın şöyle cici cici hamiş olayım :)) nazlanayım :))
diyorum ki keçi boynuzu,ceviz falan mı yedirsem eşime, bende ilişkiden sonra uzanırım falan.. bu ayy çok olsun istiyorum (
yumurtlama dönemini nasıl teşhis ediyorsunuz anlamıyorum..
ovulasyon testi aldım fakat sabhları işe zor gidiyorum ki ikinci idrarımı bekleyeyim..Akşam 10 dan sonra da sağlıklı değilmiş... ateş yöntemine mi başvursam acaba ? reglim biteli 6 gün oldu..

bende hamile kalmak istiyorum ama nisan ayında belli olucak regl günümü bekliyorum inşallah hamile olurum :))

inss hamilesindir cnmm benimde reglm nisanda ama pek umudum yok acikcasiii

ben burdayımm ama kısme yok baskaaa
bakiyorum bakiyorum kimse gelmioo bende unutulduk diyorumm

heheh ins hamis olursu tatlimmm :90::90::90::90: aaa aaa aaa cnmm senin o dedigin hamilelik testlerinde benim bildigimm ovulasyon testi sabah ilk idrarla ve cok sikisik olunca yapilmazz kesin sonuc vermez yani mesala saat 12 deyaptin testi dielim ersi gün tekrar 12de yapmad gerek maksat yumurlamayi kacirmamak ..

hanii baska kimse yokmu kimse baska yöntemler denemedimi???????????????

2.5 yıl oldu korunmayalı. Bu sırada yaklaşık altı ay yumurta takibi, iki aşılama, bir polip ameliyatı, bir tüp bebek denedik. En son ekimde bıraktım. Bir tüpüm tıkalı idi, soğan kürü yaptım bir ay ve kısmen açıldı. polikistik overli olduğum için incir kürünü denedim, yumurta çatlamadığı için kanama yaptı. Havuçla yapmak gerekiyormuş çatlatmak için, denedim ama tutmadı. Şimdi bu ay bir tanıdığa farklı bir yöntem uygulayacağım. Belimi çekecekmiş, yakı yapıştıracak, bir de bezir yağıyla bir şey yapacak. Bakalım sonuç alırsam yazarım ayrıntıları. Beni de ekleyin listeye

tmm cnmm ekledim bileee ... havucu ilk defa duyuyorumm cnmm. allahim inss en kisa zamanda kucagini doldururr.
bel cekmeekkk bence yaptirma derimm cünkü tehlikeli bisey.bu bel cekme olayinida ilk defa duyuyorum bel cekince ne oluyor acaba?????

hamıle kalmak ısteyenlerın bekleme süresıı

ferdaerd ===> 2.5 YIL

Egal ===> 2 YIL

aysegul21072008 ===> 1 YIL

Ruuhi ===> 5 AY

Son düzenleme:

Havuç yumurtayı çatlatıyormuş. Bel çekmeyi ben de pek bilmiyorum ama anneannem de anneme yaparmış, herhalde kayma filan mı oluyor az da olsa bilmiyorum ki, her yolu deniyoruz, henüz tıptan fayda göremedim biraz da alternatifine yöneleyim dedim :)

hmmm havucu bende kullaniyimda nasil direkmi yiyorsun yok suyunumu iciyorsunn... tibtan bisi bende görmedimmmm valla doktora gidiyorum sorun yok dio istiyosan tüp bebek yaptir dio bunlar kafayi yemis yaaa nie hemen tüp bebek yaptiriyimki hic sorunum yokkenn. aynen bende diger yöntemleri deniom bakalim hakkimizida hayirlisi olsun..

Benim yumurtam çatlamadığı için havuç suyu içiyorum, eğer öyle bir problemin yoksa olan düzenini de bozma derim ben. Eğer görünürde bir sorun yoksa arı sütü- bal - polen karışımı var, bir onu dene istersen. Bir de eşine fındık-ceviz-çekirdekli sarı üzümü rondoda çekip yedirebilirsin. Valla o kadar çok metod okudum ki artık ilk aklıma gelenleri yazıyorum :)

ustasi oldun yanii hmmm demek normal olan kisilerinkini bozuyorr söyledigin iyi olduu... canimmm ben ari sütü bali yedimmm ama hiiiccc bi faydasi olmadiii esime caten aradabi cevizli sucuk aliyorum o olmazmiii acepp cevizli sucugu yedirip yedirip Aradada kocisi kurturtuyorum ama olsun okadarrr

bende yaklaşık 2 yıldır evliyim ve 5 aydır korunmuyoruz bebek istediğimizde doktora gittik bana tahlil yaptı çok şükür temiz çıktı bu ay eşimin sperlerine baktırmak istiyorum aslında kararsızım 1 yıl olmadan doktorlar bakmıyorlarmış bende içim rahat olsun bir sorun varsa yapılması gerekenleri biran önce yapalım diye düşünüyorum ne dersiniz kızlar???

istersen biraz bekle cnmm kendini SIKMA stress falan yapmaa bi bir yil olsun bakalim aceleci davranma. ben kendimden örnek veriyim o kadar cook istedimki her ay ayri bir heycanlanip umudumu yetirdimm bizimde öyle hicc bir problemimiz yok ama sirf stresten SIKINTIDAN ALLAHIM HAYIRLI BIR EVLAT VERSIN YETERKI BEN BEKLERIMM sende kür falan dene folik asite basla sana tavsiyemm sonraa kafayi rahat tutt vur patlasin cal oynasin hesabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…