ne güzel wne gidiyorsun ben pek gidemedim :) ben de ankarada büyüdüm
bence de kandır götür kocanın canım baharda çok güzel oluyor oralar
canım ovulasyon testi işe yarıyor evt ama doktorda yumurtlama takibi yaptırmak daha garantili
dediğin gibi ben de zamanı bekliyom canım hayırlısı :) umarım isteyen herkesin olur
canım Allah büyüktür diyorum bende elbette ki vardır bir vakti zamanı sabredicez dua edicez birbirimize valla benim adetim geciktiği için yumurtlama günümü hesaplayamıyorum ovulasyon testi bu konuda yardımcı olur mu
cnm adet düszesizligin varsa hayit tohumu kulllanabilirsin. yumurlama günlerini bulmak icinde ovulasyon testi öneririm allah tez zamanda kucagini doldursun.. folik asitte iyi kara vermisssin zamana birak stresss yapmaaa.
canım cok tesekkur ederım Allah hepımıze nasıp etsın ınsallah en yakın zamanda canım aslında benim kafama takılan şey adet gecıkmesı bebiş için hayırlısını dılıyorum her zaman adetım duzene gırse yada en azından bu ay artık bır hastalansam kafama bu kdr takmayacagım bekledıkce stres oluyorum elımde degıl :18: hayıt tohumu adetı duzenlıyor mu canım benım ısıme yararsa bır an once kullanmak ıstıyorum
EVET CNMM YARDIMCI OLUR BENDE OVULASYON TESTI kullaniyorummm.. gittigittiyordan yada ebayyyden alabilirsin.eczane biraz pahali oluyirrr
evett cnmm hayir tohumu kesin cözüm bence beni düzeltti diye bilirim eskiden adet öncesi kivranirdim simdi hiiiccc anlamiyorum vallaa bir de kafaya takma okeee.
kizlarrr nerelerdesiziiniizz....
bende hamile kalmak istiyorum ama nisan ayında belli olucak regl günümü bekliyorum inşallah hamile olurum :))
bende hamile kalmak istiyorum ama nisan ayında belli olucak regl günümü bekliyorum inşallah hamile olurum :))
bakiyorum bakiyorum kimse gelmiooben burdayımm ama kısme yok baskaaa
bende deniyorum 10 kasımdan beri..fakat olmuyor..
iş dolayısıyla sık ilişkiye giremedik son 1.5 ay ......
bu ay işler azaldı , bu ay olsun istiyorum yazın şöyle cici cici hamiş olayım :)) nazlanayım :))
diyorum ki keçi boynuzu,ceviz falan mı yedirsem eşime, bende ilişkiden sonra uzanırım falan.. bu ayy çok olsun istiyorum(
yumurtlama dönemini nasıl teşhis ediyorsunuz anlamıyorum..
ovulasyon testi aldım fakat sabhları işe zor gidiyorum ki ikinci idrarımı bekleyeyim..Akşam 10 dan sonra da sağlıklı değilmiş... ateş yöntemine mi başvursam acaba ? reglim biteli 6 gün oldu..
2.5 yıl oldu korunmayalı. Bu sırada yaklaşık altı ay yumurta takibi, iki aşılama, bir polip ameliyatı, bir tüp bebek denedik. En son ekimde bıraktım. Bir tüpüm tıkalı idi, soğan kürü yaptım bir ay ve kısmen açıldı. polikistik overli olduğum için incir kürünü denedim, yumurta çatlamadığı için kanama yaptı. Havuçla yapmak gerekiyormuş çatlatmak için, denedim ama tutmadı. Şimdi bu ay bir tanıdığa farklı bir yöntem uygulayacağım. Belimi çekecekmiş, yakı yapıştıracak, bir de bezir yağıyla bir şey yapacak. Bakalım sonuç alırsam yazarım ayrıntıları. Beni de ekleyin listeye
tmm cnmm ekledim bileee... havucu ilk defa duyuyorumm cnmm. allahim inss en kisa zamanda kucagini doldururr.
bel cekmeekkk bence yaptirma derimm cünkü tehlikeli bisey.bu bel cekme olayinida ilk defa duyuyorum bel cekince ne oluyor acaba?????
Havuç yumurtayı çatlatıyormuş. Bel çekmeyi ben de pek bilmiyorum ama anneannem de anneme yaparmış, herhalde kayma filan mı oluyor az da olsa bilmiyorum ki, her yolu deniyoruz, henüz tıptan fayda göremedim biraz da alternatifine yöneleyim dedim :)
Benim yumurtam çatlamadığı için havuç suyu içiyorum, eğer öyle bir problemin yoksa olan düzenini de bozma derim ben. Eğer görünürde bir sorun yoksa arı sütü- bal - polen karışımı var, bir onu dene istersen. Bir de eşine fındık-ceviz-çekirdekli sarı üzümü rondoda çekip yedirebilirsin. Valla o kadar çok metod okudum ki artık ilk aklıma gelenleri yazıyorum :)
bende yaklaşık 2 yıldır evliyim ve 5 aydır korunmuyoruz bebek istediğimizde doktora gittik bana tahlil yaptı çok şükür temiz çıktı bu ay eşimin sperlerine baktırmak istiyorum aslında kararsızım 1 yıl olmadan doktorlar bakmıyorlarmış bende içim rahat olsun bir sorun varsa yapılması gerekenleri biran önce yapalım diye düşünüyorum ne dersiniz kızlar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?