hamile kalmak isteyenler ve hamile kalmak icin denediginiz yöntemler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi egal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

slm canım benımkı uzun hıkaye ben 2 bucuk senedır evlıyım ben ılk 1 sene vagınusmusla savastım kendı kendıme doktor oldum bu arada yurtdısında yasıyordum gorusu usulu evlendım altı ayda bır gıdıyordum ama nısan 2010 dan berı dusunuyoruz daha 2010 11 cı ayda tam anlamıyla geldım yanı ben ocakta doktora gıttım horman testı ıcın kan tahlılı verdı ultrason verdı bende polıkıstık over sendromu var dedı ıkı tane hap verdı serephone progestan ne oldugunu bılmedıgım ıcın cok uzulmustum daha sonra ıbrahım saracoglunun sogan kurunu duydum uyguluyorum suan persembeye kadar uygulayacam ınsallah bu ay ultrasonda farkı goruruz herseyın hayırlısı banı bende bır senedır cocuk ıstıyoruz yınede verecek olan allah allahtan dılerım tum kardeslerımıze en kısa zamanda yuzlerını guldursun benım durumda boyle benıde azda olsa tanıtmıs oldum

hos geldin canim benim bende aslen gazi antepliyim hemserimsin nasilsin insallah hayirli ugurlu olur herkez burdan hamis gider bebeklerini ellerine alir herseyin hayirlisi bu arada adim aysegul canim senin ismin ne canim ?

hoşbulduk canım benimmmm bu ne güzel bir karşılama teşekkür ettimmm hemşeriimm benim adımda Burcu bende cok memnun oldumm iyiyim canım çok şükür sen nasılsın neler yapıyorsun Allahım isteyen herkese nasip etsin anne olmayı sanada etsin cnm hepimizin yardımcısı olsunn aminnn

Herkese merhaba kızlarrr bende aranıza katıldımm hoşgeldin diyen var mı acebaaa

hos geldin cnm topigimize inss sende hamle kalirsin peki senn nezamandir ugrasiyorsun ve neler yaptin???

hmmm ins istegini allahim kabul eder cnmm. yurdisinda yasiyorsun demek neresinde bende yurdisinda yasiyorumm. cnmm senide listeye ekleyecegimm.. ins bebisim olurda özlemimiz biterr sogan kürünü ben uygulaadim bence cok iyi eger sende polistik over sendromu varsa hayit tohumu kullan cnmm ben ondan kullandim ve cok faydasini gördüm tavsie ederim cnmm...

bende 1,5 aylık evliyim bebek istiyoruz korunmuyoruz soğan kürü nasıl oluyor:97:

bende 1,5 aylık evliyim bebek istiyoruz korunmuyoruz soğan kürü nasıl oluyor:97:

merhaba cnm.
Yumurtalık kisti-polikistik over için kuru soğan kürü:
1 beyaz kuru soğanı 4 e bölerek üstüne 1 yemek kaşığı sumak serperek yiyin. Bunu haftada 3-4 kez tekrar edin.

2.Vajinal akıntıyı gidermek için soğan suyu kürü :

1 orta boy beyaz soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz ) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğl ve akşam yemeklerinden önce 1er bardak suyunu için.

Uyarı: Bu soğan suyu kürünü 15 günden fazla uygulamayın.

Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. - 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.
a.s.
Bu kür adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.

selamlar..

bende bebiş istiyorum.. sizlerden fikirler duymak,öğrenmek biraz olsun rahatlamama sebep oluyor.
benide alın bakim yanınıza:78:

gunaydin cnim evet fransa pariste yasiyordum 16 sene ama 4 aydir temelei geldim ama cift vata ndasim turkiyede kalmaya karar verdik esimle amin canim allah tum kardeslerimize nasip etsin analigi tskler ekledigin i cin canim egal senin ismin ne canim ?

cok sukur iyim bi yaramaklik yok bende 1 bucuk 3 sene olcak temuzda evlendim konyada yasiyorum allah tum kardeslerimize nasip etsin annelik duygusunu insallah allahim verecek olan bol dua canlarim

caksir suyu o nasil biseymiskii??? allahim ayirmasin. negüzell ins bize allahim nasip eder.. bende 313 tane ayetel kürsü okuyorum arkadaslarla ins allahim kabul eder..

Meraba canım çaksır suyu aktarlarda oluyo bitkisel bi su tadı çok kötüdür ama yinede 1 siseyi bitirmeden hamile kaldım.Biçok kisiden duymustum bu suyu içipde hamile kalan.İns sizlerdende duyarım en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırsınız Rabbim isteyen herkese versin.

ben de geldim :) ben de 1. 5 yıldır istiyom olmuyoo
neler neler yapmadımki macun yaptırdım 2 aydır kullanıyorum :) fiyatını hiç sormayın 260 verdim boşluk işte insAN EN YAPACAĞINI ŞAŞIrıYORR
AMA İŞE YARIYORR
YUMURTALARAI GELİŞTİRİYOR İÇİNDE HERŞEY VAR
BU AYDA PRESEED ALDIM OVULASYON TESTİ YİNE MACUN
KULLANIYORUM
YUMURTA TAKİBİ YAPTIRIYORUM
BENDEN BU KADAR UZUN OLDU BİRAZ :)

mardinli misinn canım benim de babam mardinli :)

cok sukur iyim bi yaramaklik yok bende 1 bucuk 3 sene olcak temuzda evlendim konyada yasiyorum allah tum kardeslerimize nasip etsin annelik duygusunu insallah allahim verecek olan bol dua canlarim

aminn cnm benım yaa Allah aratmasın bebişleri isteyen herkese hayırlı vaktinde hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahh birbirimize dua edelim Allah birimizinkini kabul eder elbet

mardinli misinn canım benim de babam mardinli :)

evet canım benim Mardinliyimm ne güzel hemseriyiz o zaman ben merkezindenim mardinin ama Ankarada dogdum burda yasıyorum her sene giderdm Mardinime ama evlenince olmuyor tabiki 2sene oldu gidemedim en kısa zamanda eşimi götürüp gitmeyi düşünüyorum :86:

canım Allah büyüktür diyorum bende elbette ki vardır bir vakti zamanı sabredicez dua edicez birbirimize valla benim adetim geciktiği için yumurtlama günümü hesaplayamıyorum ovulasyon testi bu konuda yardımcı olur mu

ne güzel wne gidiyorsun ben pek gidemedim :) ben de ankarada büyüdüm
bence de kandır götür kocanın canım baharda çok güzel oluyor oralar

canım ovulasyon testi işe yarıyor evt ama doktorda yumurtlama takibi yaptırmak daha garantili
dediğin gibi ben de zamanı bekliyom canım hayırlısı :) umarım isteyen herkesin olur

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…