- 21 Aralık 2016
- 640
- 545
- 53
- Konu Sahibi Vatanimsensin
-
bele bardagi cok duydum canim birdada okumustm.bende o ay meraktan esime yaptirdm acemi isi tabi.sur buhari falansa yaptm esimede kecu boynuzu pekmezi yedirdm o ay hamile kaldim tabi kimyasaldi ama hangisi vesile oldu bilemiycem.dene istersen ama iyi yapan birini bul tecrubeli olsunArkadaslar hemile kalmak icin kasik cekme ve bele bardak cektirip hamile kalan duydunuz mu veya deneyip hamile kalan varmi aranizda. Ben bu ay yaptirdim hamile kalan varsa dahada umutlancam. Tabi onu vercek olan allah bunlar vesile
ayy ne guzel insallah sana da vesile olur canim.tez zamanda guzel haberi alirsn insallah.bi dahaki ay ben de kocise yaptirsammi naapsam:))Cevabn icin tesekkur ederim canm tabikide vesile onlar umut dunyasi iste. Bu ay yaptirdm bi yasli teyzeye cok yasli zaten gencken onunda 3 sene olmamis halasi yapmis bu teyzeye o ay hamile kalmis. Sonra halasindan ogrenip o da baskalarina yapmaya baslamis. Ona gidipte hamile kalanlar olmus hatta tyzeye bebeklerini alip zyarete gtmsler. Bakalm smdi adet zmanimi bekliyorum hayirlsi
tahmini ne zaman yaptiriliyo bu acaba.ben o zaman yaptrdm ama adetten sonraki gunlerde daha uygunmudr acaba.ben ocakta kimyasal gecirdm.o kanamdn tam 38 gun sonra ilk adetimi gordum.allak bullak oldu duzen yani.simdo ne zaman olursam bi kac gun sonrasi yaptirym ben.insallah guzel haberleri aliriz canimYaptir kiz nolcak ne kaybetcez :) teyze diyoki bana aa ne doktoru be canim bak gor nasl olcak ne gerek varms doktora onlar bilmez bunu dyo :) hem bu ay 2. Asilamam oldu hemde bunuda yaptrdm bkalm hftaya belli olcak sonuc takdir rabbmn:)
insllah cann isteyen herks bran once kavssn yavrularna. Valla bana teyze adetn btsin yikan gel demisti bende oyle yaptim canm temzlendkten sonra oluyo adet btncetahmini ne zaman yaptiriliyo bu acaba.ben o zaman yaptrdm ama adetten sonraki gunlerde daha uygunmudr acaba.ben ocakta kimyasal gecirdm.o kanamdn tam 38 gun sonra ilk adetimi gordum.allak bullak oldu duzen yani.simdo ne zaman olursam bi kac gun sonrasi yaptirym ben.insallah guzel haberleri aliriz canim
hee taamdr o zaman martta ne zaman olursam o zaman yaparim sagolsan caniminsllah cann isteyen herks bran once kavssn yavrularna. Valla bana teyze adetn btsin yikan gel demisti bende oyle yaptim canm temzlendkten sonra oluyo adet btnce
sende sagol canimhee taamdr o zaman martta ne zaman olursam o zaman yaparim sagolsan canim
hadi yaaa. Benimde teyze hem kasigimi cekti hemde belime bardak vurdu sonrada șalla simsiki sardi 1 gece sonra cikarip iliski olduBurda bi kadin var gobek cekmeden hamile kalamiyormus
Hamile kaldimi bari bende yaptirim olduysahadi yaaa. Benimde teyze hem kasigimi cekti hemde belime bardak vurdu sonrada șalla simsiki sardi 1 gece sonra cikarip iliski oldu
Haftaya belli olcak canim daha varHamile kaldimi bari bende yaptirim olduysa
Tamam bakalim yapisilis zamaninida sor ben bu ay meryemana otunu vesile kilacamHaftaya belli olcak canim daha var
Olmadimi sende canim ustumdemi tasidin suyunumu ictinOnuda eylul gibi yapmistim canim insllah sende olur. Adet bittigi gibi yapiliyo canm
Ama hamile kalana kadar ustunuzden cikarmayin deniliyordu bide 41 meryem suresi okunuyorOlmadi canim malesf hem ustumde tasdm hemde esimle suyunu icmistik
Canım bırakın böyle şeyleri..saçma sapan öneriler bunlar.bu kadar hamile kalan insan bu şekilde mi kalıyor allah aşkına.gidin doktora baktırın kendinize önerilerini dinleyin doktorun dediğini yapın yeter.!!!tıbbi olmayan hiçbirsey in doğruluk payı yoktur.allah korusun birşey olur falan.Arkadaslar hemile kalmak icin kasik cekme ve bele bardak cektirip hamile kalan duydunuz mu veya deneyip hamile kalan varmi aranizda. Ben bu ay yaptirdim hamile kalan varsa dahada umutlancam. Tabi onu vercek olan allah bunlar vesile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?