- 21 Aralık 2016
- 640
- 545
- 53
- Konu Sahibi Vatanimsensin
-
Tamam bakalim yapisilis zamaninida sor ben bu ay meryemana otunu vesile kilacam
dogrudur canim ben adet olunca ckarmstm ustumden. Hurmayida bilmiyorum canim denemek lazimAma hamile kalana kadar ustunuzden cikarmayin deniliyordu bide 41 meryem suresi okunuyor
Bide 41 hurmaya her birine 41defa meryem suresi okunalacak esle bwraber yenecekmis
canim yapipta kalanlar varmis eskiden doktor yokken teyzeler yaparmis. Tabikide doktora gdyorum 2. Asilamamda oldu bu ay bnuda yaptrdm sakncali bsyde degl canin acmyoki. Tabikide olcak olduktan sonra her turlu olur. Ama bunlarda vesile olabilir teyzede kendi uydurmadi sonucta bunu yillarca yapmis kendide oyle kalmis. Zaten allah izin verrse olur yoksa ne yaparsan yap ksmette yoksa zaten olmz.Canım bırakın böyle şeyleri..saçma sapan öneriler bunlar.bu kadar hamile kalan insan bu şekilde mi kalıyor allah aşkına.gidin doktora baktırın kendinize önerilerini dinleyin doktorun dediğini yapın yeter.!!!tıbbi olmayan hiçbirsey in doğruluk payı yoktur.allah korusun birşey olur falan.
Herşey gönlünce olur inşallah canım ne diyim...canim yapipta kalanlar varmis eskiden doktor yokken teyzeler yaparmis. Tabikide doktora gdyorum 2. Asilamamda oldu bu ay bnuda yaptrdm sakncali bsyde degl canin acmyoki. Tabikide olcak olduktan sonra her turlu olur. Ama bunlarda vesile olabilir teyzede kendi uydurmadi sonucta bunu yillarca yapmis kendide oyle kalmis. Zaten allah izin verrse olur yoksa ne yaparsan yap ksmette yoksa zaten olmz.
insallah canim tesekkur ederimHerşey gönlünce olur inşallah canım ne diyim...
Bende bu ay bardak çektirdim belime bi de iki gün yakı yapıştırdım ben adet bittikten bi kaç gün sonra yaptım canım yaklaşık 4 gün sonra da yumurtladım sen ne zaman yaptırdın bende çok merak ediyorum inşallah müjdeli haberi alırız canım bu ay inşallahArkadaslar hemile kalmak icin kasik cekme ve bele bardak cektirip hamile kalan duydunuz mu veya deneyip hamile kalan varmi aranizda. Ben bu ay yaptirdim hamile kalan varsa dahada umutlancam. Tabi onu vercek olan allah bunlar vesile
bende canim adetim bitmisti 1 2 gun sonra yasli bi teyze hem kasigimi cekti hem belime bardak vurdu șalla smski sardi o gece hc ckarmadim ertesi gun ckarip aksamda ilski demsti teyze oylede oldu. Bide ekstrdan bu ay 2. Asilamam oldu bkalim tutarsa hangsndn olcagi belli degl:) bunlar vesile biz elimzdn gleni yapp takdiri allahma brakyrz. Hepimiz icin hayirlsi neyse o olsun. Benm hftaya sonuc belli olcak bakalim. Suan adet olcakmisim gibi bel agrm var belirtileride inanmyrm artk her ay gebelik belirtsi zanndp umtlanydm sonra hastalnnca uzuluyodm ama bu ay umut var icimdeBende bu ay bardak çektirdim belime bi de iki gün yakı yapıştırdım ben adet bittikten bi kaç gün sonra yaptım canım yaklaşık 4 gün sonra da yumurtladım sen ne zaman yaptırdın bende çok merak ediyorum inşallah müjdeli haberi alırız canım bu ay inşallah
Rabbim gönlünün güzelliğini önce göbüşüne sonra kucağına kondursun canım inşallah umudun neşeye neşen mutluluğa mutluluğun ömrünün her gününe yayılır bebişlerinin anne anne sesleri ile uyanırsın inşallah kuzumbende canim adetim bitmisti 1 2 gun sonra yasli bi teyze hem kasigimi cekti hem belime bardak vurdu șalla smski sardi o gece hc ckarmadim ertesi gun ckarip aksamda ilski demsti teyze oylede oldu. Bide ekstrdan bu ay 2. Asilamam oldu bkalim tutarsa hangsndn olcagi belli degl:) bunlar vesile biz elimzdn gleni yapp takdiri allahma brakyrz. Hepimiz icin hayirlsi neyse o olsun. Benm hftaya sonuc belli olcak bakalim. Suan adet olcakmisim gibi bel agrm var belirtileride inanmyrm artk her ay gebelik belirtsi zanndp umtlanydm sonra hastalnnca uzuluyodm ama bu ay umut var icimde
ay canim masallah sna ne guzel dua ettin oyle amin insllah cok tesekkur ederim sana mutlu ettin beni gercekten allah senden razi olsun. Hayallermn tercumani oldun. Allah sna dhada guzel ve iyilerini nasip etsin insllah tez zamandaRabbim gönlünün güzelliğini önce göbüşüne sonra kucağına kondursun canım inşallah umudun neşeye neşen mutluluğa mutluluğun ömrünün her gününe yayılır bebişlerinin anne anne sesleri ile uyanırsın inşallah kuzum
Rabbim senden de razı olsun canım Amin amin inşallah inşallah Rabbim nasip etsin tez vakitte canımm ♥ ♥ ♥ay canim masallah sna ne guzel dua ettin oyle amin insllah cok tesekkur ederim sana mutlu ettin beni gercekten allah senden razi olsun. Hayallermn tercumani oldun. Allah sna dhada guzel ve iyilerini nasip etsin insllah tez zamanda
Eskiden tip bukadar yoktu bukadarda hamilelik sorunu yoktu caniCanım bırakın böyle şeyleri..saçma sapan öneriler bunlar.bu kadar hamile kalan insan bu şekilde mi kalıyor allah aşkına.gidin doktora baktırın kendinize önerilerini dinleyin doktorun dediğini yapın yeter.!!!tıbbi olmayan hiçbirsey in doğruluk payı yoktur.allah korusun birşey olur falan.
Eskiden ebelere gidilirmiş benim halamın 5 sene olmadı dr gitti en son annemin teyzesi ebeydi rahmetli oldu ona gitti verdikleri ile Rabbim nasip etti oğlu oldu Rabbim kime ne şekil vesile vereceğini bilemeyiz inşallah umduklarımıza nail korkukarımızdan emin kılar Rabbim aminEskiden tip bukadar yoktu bukadarda hamilelik sorunu yoktu cani
Benim babannemde ebeymis ama okuyarak ebe olunmuodu koyde ineklere kadar babannem dogrultulmus... neyse kirici bi hal almasin canim tartismaya gerek yok senin fikrin bu ve fikrine saygimda sonsuzEskiden ebelere gidilirmiş benim halamın 5 sene olmadı dr gitti en son annemin teyzesi ebeydi rahmetli oldu ona gitti verdikleri ile Rabbim nasip etti oğlu oldu Rabbim kime ne şekil vesile vereceğini bilemeyiz inşallah umduklarımıza nail korkukarımızdan emin kılar Rabbim amin
Yok canım ben sana hak veriyorum bende bu ay bardak çektirdim vesilemiz ne olur belli olmaz zaten halam da ebe ile hamiş kaldı bizlere de nasip olur inşallah tez vakitteBenim babannemde ebeymis ama okuyarak ebe olunmuodu koyde ineklere kadar babannem dogrultulmus... neyse kirici bi hal almasin canim tartismaya gerek yok senin fikrin bu ve fikrine saygimda sonsuz
Insallah canim Allah once gobusimizi sonra kucagimizi doldursun benjm adetim gecikti baya 1hafta once kan testi yaptim hamileljk yoktu yarin tekrar doktora gidecem neden olmuyorum bilmiyorum daYok canım ben sana hak veriyorum bende bu ay bardak çektirdim vesilemiz ne olur belli olmaz zaten halam da ebe ile hamiş kaldı bizlere de nasip olur inşallah tez vakitte
Amin canım ay hadi inşallah geç döllenmedir pozitif çıkar bu sefer inşallah canım bi arkadaşımız vardı bu sitede adeti geçmiş kanda çıkmamış gebelik 15 gün olunca geçikme kanda pozitifi görmüş inşallah seninki de geç döllenme olur inşallah hamişsindir canımInsallah canim Allah once gobusimizi sonra kucagimizi doldursun benjm adetim gecikti baya 1hafta once kan testi yaptim hamileljk yoktu yarin tekrar doktora gidecem neden olmuyorum bilmiyorum da
Sanki biri benim icin ilk defa bu kadar icten dua etti doktor aksam5den sonra alacak beni insallah haber veririm eger cikarsa oyle bisey Allah sesini duydu derim ama olmazsa nasip derim canim Allah benim icin ettigin dualarin 10 mislini sana versin insallah canim aminn...Amin canım ay hadi inşallah geç döllenmedir pozitif çıkar bu sefer inşallah canım bi arkadaşımız vardı bu sitede adeti geçmiş kanda çıkmamış gebelik 15 gün olunca geçikme kanda pozitifi görmüş inşallah seninki de geç döllenme olur inşallah hamişsindir canım
Hayrlı haberlerini 4 gözle bekliyorum canım inşallah kuzum inşallah Rabbim gönül muradını hayrlı sağlıklı ve sorunsuz yaşatır Mevlam bu gece hürmetine dualarımızı kabul ve makbul eylesin aminSanki biri benim icin ilk defa bu kadar icten dua etti doktor aksam5den sonra alacak beni insallah haber veririm eger cikarsa oyle bisey Allah sesini duydu derim ama olmazsa nasip derim canim Allah benim icin ettigin dualarin 10 mislini sana versin insallah canim aminn...
Amin canim insallahHayrlı haberlerini 4 gözle bekliyorum canım inşallah kuzum inşallah Rabbim gönül muradını hayrlı sağlıklı ve sorunsuz yaşatır Mevlam bu gece hürmetine dualarımızı kabul ve makbul eylesin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?