Hamile kalmak isteyenler?

Kuzum bugün dr gidecektin inşallah hayrlı güzel müjde ile dönmüşsündür seni merak ettim
Doktor5den sonra alacakti onemli bi isi cikmis pazartesiye atti ama ben bugun bos durmadim bitane bizim mahallede teyze var ona gittim bi bakti yumurtaliklarin asagida senin dedi yarin yaki yapmaya baslicak 5 gun gidecem

Doktor5den sonra alacakti onemli bi isi cikmis pazartesiye atti ama ben bugun bos durmadim bitane bizim mahallede teyze var ona gittim bi bakti yumurtaliklarin asagida senin dedi yarin yaki yapmaya baslicak 5 gun gidecem
Hayrlısı kuzum inşallah faydası olur yakının Rabbim inşallah meleğini tez vakitte gönderir inşallah ama inşallah mutluluktan ayakların yerden kesilir evinin neşesi cennet kokun ile uyuyup uyanırsın amin Ya Rabbim

Ay amin canimn agzindan bal gibi dua akio masallah

Canım sen bir dene benim tanıdığım kız kardeş ve abla var senin dediğin bel çekme yönteminden sonra her ikisinde hamile kaldı. bende bu ay hamile değilsem yaptıracağım..

Nerde oturuyorsun canim

Canım sen bir dene benim tanıdığım kız kardeş ve abla var senin dediğin bel çekme yönteminden sonra her ikisinde hamile kaldı. bende bu ay hamile değilsem yaptıracağım..
ay ne guzel canm insllah bizler icinde vesile olur. Ben yaptirdim bu ay bkalm simdi bekliyorum hayirlsi sende yaptr ne kaybetcz sanki

yaaa ep gene trakyali beaa :) sen nerelerden :) insllah o zamana kadar benm teyzede durur cunku cok yaslydi bana zor yapti kulaklarida duymuyo hep bagira bagira anlastik :)
ayy bendeki sans ben ona gidene ka tobe yarabbi :)) uzunkoprulym bende havsaya evlendim.yaza kade beklyeyem diyorm insallah gerek kalmazda kalirsada giderz senden adres alirim takipteym:)

:)) dur kz belki gerek kalmaz. Tamam canim alrsn adresi dedgn gbi gerek kalmaz umarm. Hee bende hayrabolu:)
ayy insallahh canim kismet artk.amaan ayrabol:)) yakinmis kiz.bu arada sen sogan kurunu yapmis miydn.burda bi arkadas yapmis gecen ay dun hamile oldgnu ohrendi.adet olunca kusa kusa da olsa icicen o soganin suyunu koydum kafaya :))

ayy insallahh canim kismet artk.amaan ayrabol:)) yakinmis kiz.bu arada sen sogan kurunu yapmis miydn.burda bi arkadas yapmis gecen ay dun hamile oldgnu ohrendi.adet olunca kusa kusa da olsa icicen o soganin suyunu koydum kafaya :))
evet canim ama cerkezkoyde oturyorm :) yok canim cok duydum ama yapmadim . Valla insllah gerek kalmaz. Olmazsa onuda dneriz kiz bebis icin yapmadgmz kalmdi :))

Canım sen nerde oturuyorsun ve o yeyze nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…