- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi Vatanimsensin
-
Doktor5den sonra alacakti onemli bi isi cikmis pazartesiye atti ama ben bugun bos durmadim bitane bizim mahallede teyze var ona gittim bi bakti yumurtaliklarin asagida senin dedi yarin yaki yapmaya baslicak 5 gun gidecemKuzum bugün dr gidecektin inşallah hayrlı güzel müjde ile dönmüşsündür seni merak ettim
Hayrlısı kuzum inşallah faydası olur yakının Rabbim inşallah meleğini tez vakitte gönderir inşallah ama inşallah mutluluktan ayakların yerden kesilir evinin neşesi cennet kokun ile uyuyup uyanırsın amin Ya RabbimDoktor5den sonra alacakti onemli bi isi cikmis pazartesiye atti ama ben bugun bos durmadim bitane bizim mahallede teyze var ona gittim bi bakti yumurtaliklarin asagida senin dedi yarin yaki yapmaya baslicak 5 gun gidecem
Ay amin canimn agzindan bal gibi dua akio masallahHayrlısı kuzum inşallah faydası olur yakının Rabbim inşallah meleğini tez vakitte gönderir inşallah ama inşallah mutluluktan ayakların yerden kesilir evinin neşesi cennet kokun ile uyuyup uyanırsın amin Ya Rabbim
Canım sen bir dene benim tanıdığım kız kardeş ve abla var senin dediğin bel çekme yönteminden sonra her ikisinde hamile kaldı. bende bu ay hamile değilsem yaptıracağım..canim yapipta kalanlar varmis eskiden doktor yokken teyzeler yaparmis. Tabikide doktora gdyorum 2. Asilamamda oldu bu ay bnuda yaptrdm sakncali bsyde degl canin acmyoki. Tabikide olcak olduktan sonra her turlu olur. Ama bunlarda vesile olabilir teyzede kendi uydurmadi sonucta bunu yillarca yapmis kendide oyle kalmis. Zaten allah izin verrse olur yoksa ne yaparsan yap ksmette yoksa zaten olmz.
Nerde oturuyorsun canimbende canim adetim bitmisti 1 2 gun sonra yasli bi teyze hem kasigimi cekti hem belime bardak vurdu șalla smski sardi o gece hc ckarmadim ertesi gun ckarip aksamda ilski demsti teyze oylede oldu. Bide ekstrdan bu ay 2. Asilamam oldu bkalim tutarsa hangsndn olcagi belli degl:) bunlar vesile biz elimzdn gleni yapp takdiri allahma brakyrz. Hepimiz icin hayirlsi neyse o olsun. Benm hftaya sonuc belli olcak bakalim. Suan adet olcakmisim gibi bel agrm var belirtileride inanmyrm artk her ay gebelik belirtsi zanndp umtlanydm sonra hastalnnca uzuluyodm ama bu ay umut var icimde
ay ne guzel canm insllah bizler icinde vesile olur. Ben yaptirdim bu ay bkalm simdi bekliyorum hayirlsi sende yaptr ne kaybetcz sankiCanım sen bir dene benim tanıdığım kız kardeş ve abla var senin dediğin bel çekme yönteminden sonra her ikisinde hamile kaldı. bende bu ay hamile değilsem yaptıracağım..
tekirdag canimNerde oturuyorsun canim
amaan topragam bende edirnee:) bende yaza kadr kalmazsam senin su teyzeye bi gidelm diyrom yaa.kismet artiktekirdag canim
yaaa ep gene trakyali beaa :) sen nerelerden :) insllah o zamana kadar benm teyzede durur cunku cok yaslydi bana zor yapti kulaklarida duymuyo hep bagira bagira anlastik :)amaan topragam bende edirnee:) bende yaza kadr kalmazsam senin su teyzeye bi gidelm diyrom yaa.kismet artik
ayy bendeki sans ben ona gidene ka tobe yarabbi :)) uzunkoprulym bende havsaya evlendim.yaza kade beklyeyem diyorm insallah gerek kalmazda kalirsada giderz senden adres alirim takipteym:)yaaa ep gene trakyali beaa :) sen nerelerden :) insllah o zamana kadar benm teyzede durur cunku cok yaslydi bana zor yapti kulaklarida duymuyo hep bagira bagira anlastik :)
:)) dur kz belki gerek kalmaz. Tamam canim alrsn adresi dedgn gbi gerek kalmaz umarm. Hee bende hayrabolu:)ayy bendeki sans ben ona gidene ka tobe yarabbi :)) uzunkoprulym bende havsaya evlendim.yaza kade beklyeyem diyorm insallah gerek kalmazda kalirsada giderz senden adres alirim takipteym:)
ayy insallahh canim kismet artk.amaan ayrabol:)) yakinmis kiz.bu arada sen sogan kurunu yapmis miydn.burda bi arkadas yapmis gecen ay dun hamile oldgnu ohrendi.adet olunca kusa kusa da olsa icicen o soganin suyunu koydum kafaya :)):)) dur kz belki gerek kalmaz. Tamam canim alrsn adresi dedgn gbi gerek kalmaz umarm. Hee bende hayrabolu:)
evet canim ama cerkezkoyde oturyorm :) yok canim cok duydum ama yapmadim . Valla insllah gerek kalmaz. Olmazsa onuda dneriz kiz bebis icin yapmadgmz kalmdi :))ayy insallahh canim kismet artk.amaan ayrabol:)) yakinmis kiz.bu arada sen sogan kurunu yapmis miydn.burda bi arkadas yapmis gecen ay dun hamile oldgnu ohrendi.adet olunca kusa kusa da olsa icicen o soganin suyunu koydum kafaya :))
aynen canim belki vesile olur kismet artkevet canim ama cerkezkoyde oturyorm :) yok canim cok duydum ama yapmadim . Valla insllah gerek kalmaz. Olmazsa onuda dneriz kiz bebis icin yapmadgmz kalmdi :))
tabi canim nasip ksmetaynen canim belki vesile olur kismet artk
Canım sen nerde oturuyorsun ve o yeyze nerdeCevabn icin tesekkur ederim canm tabikide vesile onlar umut dunyasi iste. Bu ay yaptirdm bi yasli teyzeye cok yasli zaten gencken onunda 3 sene olmamis halasi yapmis bu teyzeye o ay hamile kalmis. Sonra halasindan ogrenip o da baskalarina yapmaya baslamis. Ona gidipte hamile kalanlar olmus hatta tyzeye bebeklerini alip zyarete gtmsler. Bakalm smdi adet zmanimi bekliyorum hayirlsi
tekirdag/cerkezkoy canim o teyzede yoncali yenikoyde oturuyo sen nerdensn biliyomusun bu taraflariCanım sen nerde oturuyorsun ve o yeyze nerde
Ay yok ya ben istanbuldayım bilmiyorum oralarıtekirdag/cerkezkoy canim o teyzede yoncali yenikoyde oturuyo sen nerdensn biliyomusun bu taraflari
aslinda istanbul bize 1 saat canim ama dogrudr bilemeyblrsn oralarda yokmu yapan falan gerci bende cok zor buldum tamamen tesadufen yaniAy yok ya ben istanbuldayım bilmiyorum oraları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?