Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

EVET DOĞRU UYGULUYOSUUUNa.shadi inşallaaah senide listede en kısa zamanda görmemiz dileğileee.kolay gelsiiiinn.sağlıcakla kal:1hug:

arnavutum yüreğine sağlık çok güzel anlatmışsın, ama duru arkadaşımız çıkmış çevrim dışı görünüyor :sm_confused:

-tatlicadiarzu-haydaaa ,belkidee resmi yüklemeye çıkmıştııır:dance:..ben burdayım akşama kadaar vallaaa gitmem bir yereee.ahanda buraya çöktüüüm

kızlar biraz bekletecem yüklemeye çalışıyorum

tamaaam duruuum ben dediiim burdayım akşama kadaar sen yeterki yükleee..oleeeeey

ben gördüm ben gördüm ikinci çizgi çıkmış delikafadulden

duruuuuuuuuuuuu hamilesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn canım benimmmmmmmmm 2. çizgi çok belli silik falanda değil

duruuuuuuuuuuuuuuuuum allahıııııııım sen hamilesiiiiiiiiiiiiiin:))))))))))))))))99rabbiiiiiim şükürler olsuuuun.eveet eveeet işte ikinci çizgii gayeet neeeeeeeet..allaaaaaaaaaaaaaaaaaah..

benndddeeeeeeeeee gördüm hiçde silik değil canım hamilesin işte....canım hamilesiiiinnnnnnnnnnnnn

kızlaarr o kadarda net değil ikinci çizginin yarısı yok o yüzden emin değilim yarın akşam kan tahlilinden sonra belli olacak

sevinçten ağlıyorum senağlama senağlama senağlama canım benim sen bunu çoktan haketmiştin

:CüvCüv: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: MÜJDELER OLSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUN CANIM ARKADAŞIIM HAMİLEEEEE KESİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN KESİİİİİİNNN HOPPAAAAA OYNA ŞIKIDIIIM ŞIKIDIIIIIMM SALLAA DURUUUUUU..ABOOW BİDE MEKİK ÇEKİCEKTİİİİİİİİİİİİİİİN :mymeka: BEBİŞİMİİİİZ HOŞ GELDİİİİİİİİİİİİİİN SEFALAR GETİRDİİİİİİİİNNNN NAZLI BEBİŞİMİİİZ BİZİİİİM ÇOK BEKLEDİİİK SENİİİ ANNENLE NE DUALAR ETTİİİİK CENNET KOKULUMUUUUZ :teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool: :dance: :dance: SABAHLARA DAYANAMAAAAAAAMhihoyyyt hihoyyyt

a.s. a.s. a.s.

rabbim sana şükürler olsun.. durumuz hamileee

TÜYLERİM DİK DİİK OLDUUUU RABBİİM SANA ŞÜKÜRLER OLSUUUUUN ARKADAŞIMIN CANINA CAN KATIĞIN İÇİİİİN..BİZE MELEĞİ BAĞIŞLADIĞIN İÇİİİİNNNNN...DURUUUUUM ÜSTÜM ÜRPERİYO DURUUUUU YERİMDE DURAMIYORUUUUM HAMİLESİİN İŞTEEEEEEEE HAMİLEEEEE OLEEEEEEEEEEEEYYYYYYYdelikafadulden delikafadulden delikafadulden :dance: :dance: duruum tebrik ediyoruum senii kucaklıyoruum seniiiiiiiii...kocamaaan öpüyoruuum seniiiii yeğenimiiin güzel asil anneesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :sm_cool: :sm_cool: sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito :teytey: :teytey: :teytey: a.s. a.s.

kızlarrr çok teşekkür ederim ama ben yine yarını bekliyoruumm eğer pozitif ise yarın akşam ilk ailem olarak sizlere bildireceğim a.s.

YAAAA 2 DAKıKA KAYBOLDUMMM NELER OLMUŞ DURUUUUUU CANIM NE SıLıĞı YA AHANDAA ORDA ıŞTE ıKıNCı ÇıZGı KAN TAHLıLıNDEDE POZıTıF ÇIKACAKKK AYY ALLAHIMM NE GÜZELLL BEN ÇOKTAN GıDıP ıKıNCı TESTı ALMIŞTIMM TAM ÇıZGı ÇIKACAKMI ACABA DıYEEEE AMA BıZE BU YARIM ÇıZGı BıLE YETERRRR BEBıŞ KONMUŞ GÖBıŞEEEE SÜPERRRR SÜPERRRR ŞÜKÜRLER OLSUNN senağlama alkisalkisalkis :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…