Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

günaydın canım ben işi başardım diye görüyorum artıkk .. sen dün bize katılamadın bende bugün olamıycam halılarımı yıkadım koltuklarımı camları falan silicem yani yaz temizliği hepimize kolay geldinn :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

günaydın şekerler..

arzucum kolay gelsin.. Ohh sen şu sigaradan temizlendin evde temizleniyo... off off tertemiz bir hava olacak.. Allah kolaylık versin canım..

günaydın şekerler..

arzucum kolay gelsin.. Ohh sen şu sigaradan temizlendin evde temizleniyo... off off tertemiz bir hava olacak.. Allah kolaylık versin canım..

sağol canımmm valla bide tülleri yıkadımmı nasıl misss missss kokacak heryerrr en sevdiğim koku temizlik kokusuu ..alkisalkisalkis

ben çok katılamam dedim ama meğer bütün kızlar benden daha yoğunmuş ara ara bakıyorummm kimsecikler yokkk :sm_confused::sm_confused:

arzucum kolay gelsin

sibelim annem iyi, saol canim

baska ne var ne yok kizla, bende simdi herkes burdadir dedim ama kimse yok

arnavutgüzelinin kürüyle hamile kalanlar

1-BSKK..................... :CüvCüv:

2-Ebrum.................... :CüvCüv:

3-Roka....................... :CüvCüv:

4-arzu38.................... :CüvCüv:

5-Zeynomh................ :CüvCüv:

6-asu1984................. :CüvCüv:

7-destna.................... :CüvCüv:

8-sevdiceğim............. :CüvCüv:

9-Cemre822.............. :CüvCüv:

10-nehir67................ :CüvCüv:

11-papatyaaa........... :CüvCüv:

12-nefican..................:CüvCüv:

selammmmma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.hepinizi bu listede görmek dileğiyle a.s.a.s.a.s.a.s.

nasılsınız bakiimmmm kaydirigubbakcemile2

arzuum kolay gelsin sana a.s.

sağolun kızlarr bittii ama bende bittimmm evet katılıyorum topik bugün çok sessizz nereye kayboldunuz yaaa senağlamasenağlama

geziyolar ablası geziyolarrrr:roflol::roflol::roflol:

kızlar bu sabah hamilelik için kan testi yaptırdım yarın akşam sonucu alacağım

dün eczaneden hamilelik testi aldım bu sabah yaptım 2.ci çizgi belli belirsiz anlamadım o yüzden kan tahlili yaptırdım yarın akşam belli olacak

--------------------------------------------------------------------------------

arnavutum sen bilirsin bu resim işini nasıl eklenmesi gerektiğini yazda duru arkadaşımız bizede göstersin testini hihoyyyt

farkındaysanııız buu sessizliğiiin sonuuuuuu :CüvCüv:HAMİLELİİİK HABERİYLEE ŞENLENİYOOOO :sm_cool:..DURUUM TEST YAPMIIŞ HAYIRLISI İLEEE DUALARLAAA KARŞILIYCAZ YARIN ONUU VALLAHA YOLA ÇIKAMAM YOKSAAA BAYILI VERİRİİM HABERİ ALMADAAAN:teytey:..ÇOK HEYCANLIYIIIIMMMM WÜÜÜÜŞ DIKHANDIIIM HAAAAA..sositososito.

KIZLAR BEN BUGÜN BİLETİ ALMAYA GİTİİİM ANCA PERŞEMBE SAAT 11,DE GÜNDÜZ ÇIKICAZ YOLLA KISMETSEE.AMELYAT GÜNÜMDE HAFTAYA ÇARŞAMBA HAYIRLI BAKALIIIM..koşturmacaa ve güzel bir ay geçicek benim içiin.ama herşey bir yanaaa DURUUM MÜJDELİ HABERİ VERSİİN DÜNYALAR BENİM OLUCAAAK..listede onunda adını görelim inşallah kızlaaaar..:teytey: :dance::teytey: :dance:

arzuuum güle güle kirlen canım beniiim.ne diye çağırmadın toplaşıverirdik evini bir çırpıda temizlerdiik canikooom..havalı hatuuun sen şimdi çok yorulmuşsunduuurr.ama değmiştiir dimmii ev misler gibi kokmuştuuuur ah o evde kahve içmek vardııııı ah BİDE SİGARA TÜTTÜRECEKSİİİN delikafadulden..inşallah evin içinde :1no2:sigara içmiyosunduur ??

meyraaam canıım annene geçmiş olsun güzelim umarım herşey yolundadııırkaydirigubbakcemile5
kedersiziiim sen ne alemdesiiin bakeeem??tatildemisiin?göbeşin noldu sahi senin hala ovuyomu kadın??

sibeliiiiim sanaa kolay gelsiiin çalışkanım beniiim...öpüyorum tek tek herbiriniziiiiŞeniz :1hug:

ARNAVUTUM SEN DEMıŞTıN BU SESıZLıĞıN ARKASINDA BOMBA PATLIYACAK DıYE O BOMBAYI DURU ARKADAŞIMIZ PATLATTIşakkıdı HEP BÖYLE SESıZMı KALSAK NE KUZULARIN SESıZLıĞı GıBı:)
CANIM BEN KOCA KARIYA ADETLıYKEN GıTMıŞTıM EN SON,, GÖBEĞıN ÇOK ÇOK HAFıF KAYMIŞ DEDı OVDU BıRAZ SONRA KAVANOZLA ÇEKTı YERıNE GELECEK DEDı ADETıN GELıNCE YıNE GEL DEDı ÖYLE ıŞTE ARKADAŞIM :içelim:

dün eczaneden hamilelik testi aldım bu sabah yaptım 2.ci çizgi belli belirsiz anlamadım o yüzden kan tahlili yaptırdım yarın akşam belli olacak

--------------------------------------------------------------------------------

arnavutum sen bilirsin bu resim işini nasıl eklenmesi gerektiğini yazda duru arkadaşımız bizede göstersin testini hihoyyyt

ÖNCELİKLE TESTİN RESMİNİ ÇEKİP,BİLGİSAYARA YÜKLEMESİ GEREKİCEK..
1.. SONRAA GOOGLEDEN imageshack arayıp onu üstünü tıklayacak..
2..sonra bir sayfa açılıcak turunculu en üst kutucuğa resmi browse tıklayarak resmini bulum seç diycek o oraya gelir zaten
3..resize image kutucuğunu doldurum yani tıklayıp 800x600 seçicek
4..EN SONDA START DİYCEK .sonra bekliyceksin o dolucak..
5..resim yüklenince solda alta göreceksin zaten onun üstünü tıklayınca resim büyüyooo ..onun solundada bir sürüü yazı çıkar seeen FORUM YAZANIN YANINDAKİ YAZIYI SAĞ KLİK YAPARAAK KOPYALAYI SEÇİP ,BİZE YAZDIĞIN SAYFAYA YAPIŞTIR DEE VE CEVAP GÖNDER BİZEDE RESİM ÇIKMIŞ OLUCAAAK..ÇOK BASİT ASLINDAA BEN SANA ADIM ADIM ANLATTIM...HADİ KOLAY GELSİİİN.MUTLAKA YAP ÇOK SABIRSIZLANDIIIM YEĞENİMİN HABERCİSİNİN RESMİNİ GÖRMEK İSTİYORUUUUUUUUMMMhihoyyyt:teytey:sositososito

ANLADIM TATLIM İNŞALLAAH BU ŞEKİLDEE SANA YARDIMCI OLUR ,VE VESİLE OLUR HAMİLE KALMANAAAA:Saruboceq:..
evet aynen kuzuların sesizliğine benziyo bizim topiik..
bize bu sesizliik bizee UĞUUUUR GETİRİYOOOO...

arkadaşlar ben de aldım adaçayı yağı ama çok yakmadı hem bayağı da ıslattım pamuğu mentollu gibi hafif yakıyo doğrı yapıyorumdur inşallah bi de polani sadece sabah kahvaltıdan önce balla yiyorum günde bi kere yeterli mi

arnavutum yüreğine sağlık çok güzel anlatmışsın, ama duru arkadaşımız çıkmış çevrim dışı görünüyor :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…