Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
düşünsene o 2paket içiyo,ben1 toplam min.10 lira ayda 300 lira ennnnazzz

hiç sorma yaaa bizde hesapladık yani ciddi rakamlar tutuyor o parayla kendimize birşeyler alsakta işe yarasa mesela geçen gün ben eczaneden ovulasyon testi alacaktım eşime diyorum kii ama 25 milyonmuş bi sinirli sinirli baktı bana sigaraya hergün 5 milyon verirken demiyon ama 5 milyoonn diyee al şunu dedi şimdi adam haklı ne denirkii faydalı bişey olsa o parayı vermeyiz zaten herşey beyinde başlıyor beyinde bitiyor elime yanmamış sigara aldım ilk gün içiyomuş gibi resmen el alışkanlığı olmuş ama hepiniz haklınız kızlar sigara sağlığada keseyede zararlııı :dilcikar:

ben buna şahit oldum çocuğa dayanamam çok sinirliyim diyenleri nasıl sakinler a.sinsanın kendi çocuğu olunca farklı olur herhalde

kızlar arnavutların güzelii bugün hiç gözükmediiii nerelrdeeeee bu ziliiiii CADIARZU

bu duyguyu bizde tadariz insallah, bakalim nasil oluomus insanin kendi cocugu olunca. tabii olursaa

ben kactim kizlar. annem bugün dr a gidecekti, tahlil falan yaptirmis, elinde sürekli sisen bir beze var. insallah temiz cikar sonuclar. dua edin. bide uzak olunca elinden bisey gelmio filan, caresiz hissediyorum kendimi.
bu sondan 8. pazartesim burda. 8 hafta sonra ankaranin havasini soluycam insallah. heyecan yaptim:)

çok geçmiş olsunn meyracımm annene acil şifalarr dilerimm kötü birşey çıkmaz inşallah kalbini ferah tut senn :Saruboceq::Saruboceq:

canım annene geçmiş olsun a.s.

hava güzel kesin geziyordur gezsiinn gezsiiinnnn

ayy evett zaten bu havalar bu aydan böyle sıcaksaa ağustos ayında arnavutum ne yapacak antalyalardaa lazım küvette otursun arada buz ilave edipp :roflol::roflol::roflol:

ben haziranda dayanamadım Antalya'ya yüzüm sıcaktan kabardı ama çok güzel bir memleket beeeee

geçmiş olsun canım inşallah kötü bişey çıkmaz..

fıstıklaaaar yaw size yetşemiyorum artıık.yazdıklarınız birikmişte birikmiiş..hangi birinize yazayım diye düşündüm..hiçnbiri aklımda kalmadıı:)) size bişey diyimmiiii sigracılaar huuu SıZ BıNEVı TıNERCıSıNııZ DUMAN TıRYAKıCLERı..BEBıŞıNıZ SÜTÜNÜZÜ EMDıĞıNDE ONA BÜTÜN HASTALIKLARI GEÇıRECEKSıNıZ..haberiniz olsuun.ayrıca herbiriniz pis kokuyosunuuz kanalizasyoncular:))ben hiç içmedim eşimde derdiki bana içersen ayrılırız diye .dedesini sigara yüzünden etleri kurtlanıp öldü nihayetinde.damar tıkanıklığıı yüzündeen..boğazını da deldileer.yaa şimdi o askere gitti ve orda başladıı ..çok zor oluyo benim için .inşallah bırakıcak ben hamile kaldığım gün hemdeee..en çok ta ondan istiyom bebişi.nolur biraz kenizi toparlayn ve düşünün senedee DUBAı PARASI veriyosunuz çöpe atıyosunuz yaniii..mis gibi gezmek varkeeen siz kokarcalar gibi gezmeyiin.birazda olsa bu laflarımdan inşallah alınıp bırakırsınıız şu lanetii.lütfen ilerdee bebişleriniz size daha çok sarılıcak.LÜTFEEEN BIRAKIN hatrım içiiin..sizi çok seviyorum ve zarar görmenizi istemem hele yeğenlrime bişey olsun o dumanınız yüzündeeen bir öksürsün varyaaa uçarım yanınızaaa

sensin o kokarcaa naniknaniknaniknanik bu kadardaa ezilmezki insan beee ama ben artık mis gibi kokuyorumm valla eşimin saçları bile sigara kokuyormuş meğerse yani içmeyene benimkilerdee 4 günde olsaa inan değişiklik fark ediliyorr :sm_cool::sm_cool: bu bebiş dahada gelmezsee 3 paket içcem bananeeee süprizzzzzsüprizzzzz

helal sana beee alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis bırakacaksın bırakacaksın bebeğin içinde olsa bunu başaracaksın
canım çok geçmiş olsun inşallah kötü bişey yoktur allah acil şifalar versin
tinercimi :1shok: kanalizasyoncumu :1shok:kokarcamı :1shok: ne diyon bacım o kadarmı kötü kokuyozfisfisfis
ama çokmu kolay sanıyon o zıkkımı bırakmak ben çok denedim olmuyor olmuyor olmuyor hep yenik düşüyorum o minik, zehirli, zıkkıma

arkadaşlar ben 18 gündür içmiyorum evim tertemiz, ben tertemiz yediklerimizden bile tat alıyoruz sigara içerken tatsız tuzsuz yaşıyormuşuz ben beş senedir hep kendimi oyaladım hamile kalırsam bırakacam diye ama hamile kalamadım, dün arkadaşlarla bir araya geldik ailecek hepsi sigara içiyor amaaaa biz içmedikinş hiçde içmeyiz inş, arzu dayanabilirsin sende zor değil aslında bizde hep kendimizi kandırdık yıllarca çokk zor bırakamayız diye ama isteyince oluyor Allah sabır versin irade versin ki içmeyin:hooray:

hadi ordaan sizii başkası yönlendirmesi hoşunuza gidiyo dimiii:)iradenizee sahip çıkamıyosunuuuz,laf geçiremiyosunuuuz.benim bildiğim azimli arkadaşlarım bırakıır.inadınız tuttu dimiii?tinercilerden hiiiç bir farkınız yok.bırakın şuu lanet şeyii hadi lütfeeeen..başarın şunuu yeterki içmiycem diyiin ..sigarasızz daha sağlıklı bir yaşaaam diliyorum sizee:))..

bebeğin için değil KENDıNıZ ıÇıN BIRAKIIIIN..KENDıN ıÇıN DEĞıLSıN BAŞKASI ıÇıN HıÇBıŞEY DEĞıLSıııN .BU ARNAVUTÇA BıR ATASÖZÜ TAM ÇEVıRıSı BÖYLE DEĞıL AMA SıZ ANLADINIZ NE DEMEK ıSTEDıĞıMıııı...

alkisalkisalkis HELAAAAAL SANAAA ..SENİ ŞU ANDA AYAĞA KALKIP ALKIŞLIYORUUUUM CANİ GÖNÜLDEEEN kaydirigubbakcemile5süpersin işte buu işte buuu..artık yemeklerin ve yediğin herşeyin tadlarını daha güzel alıyosuunn,nefes alış verişlerin değişmiştiiirr.:lepi:hiç başlamaman dileğilee:teytey:..sağlıkla kaaal mutlu kaaaal:1hug:

delikafadulden delikafaduldendelikafadulden

öncelikle annem icin olan iyi dilekleriniz icin coook saolun arkadaslar. iyimis birseyi yok cok sükür.

arnavutum benim, ne söylesen az bunlara. sigara icmeyen icin, icen birinin yanindan gecsen bile les gibi kokuyor ve icmeyen hemen farkediyor o kokuyu. darisi diger icinlere, herkes birakir insallah. everest arkadasimi burdan tebrik ediyorum, herkese örnek olsun. benim kocis icseydi eger evlenmezdim valla onunla, o kadar nefret ediyorum yani sigaradan.

en basta saglik versin Allah, huzur versin. sonrada o huzurlu eve bir hayirli bir bebis versin. hepinizi öptüm kizlarrrr dert ortaklarim benimmmm

CANIM ARKADAŞLARIM GÜNAYDIN
DÜN SıZE FAZLA KATILAMADIM ıŞLER YOGUNDU,

MEYRACIM ÇOK GEÇMıŞ OLSUN a.s.,ŞıMDı NASIL OLDU ANNECıN.

DURUCUM GÜZEL HABERLERıNı BEKLıYOM :lepi:,DUALARIM HEP SENLE ARKADAŞIM.

ARZUCUM BRAVO SANADA S........BIRAKMA YOLUNDA HIZLI ADIMLARLA ıLERLıYORSUN ...SANA BENDUAM ıNŞALLAH BıR AN ÖNCE BEBıŞ KONAR GÖBıŞıNEDE:ecrin_bebek: S................... ıÇEMEZSıN EMııı

HEPıNıZı ÖPÜYORUM ..Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…