E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #2.621
düşünsene o 2paket içiyo,ben1 toplam min.10 lira ayda 300 lira ennnnazzz
herkese versin Allah. isteyenlere insallah.
dün 2 arkadasim geldi, ev arkadasiydik üni den. simdi ikisininde cocuklari var, ama öyle yaramazlardiki, onlar gittikten sonra acaba gercekten olsami diye düsündüm yani. ben dayanamam öyle gürültüye filan. evdeki hicbir esya yerinde degildi gittiklerinde düsünün... ama kendi cocugu olunca daha farkli oluodur insanin. diye düsünüyorum:) insalalh yanilmam
bu duyguyu bizde tadariz insallah, bakalim nasil oluomus insanin kendi cocugu olunca. tabii olursaa
ben kactim kizlar. annem bugün dr a gidecekti, tahlil falan yaptirmis, elinde sürekli sisen bir beze var. insallah temiz cikar sonuclar. dua edin. bide uzak olunca elinden bisey gelmio filan, caresiz hissediyorum kendimi.
bu sondan 8. pazartesim burda. 8 hafta sonra ankaranin havasini soluycam insallah. heyecan yaptim:)
bu duyguyu bizde tadariz insallah, bakalim nasil oluomus insanin kendi cocugu olunca. tabii olursaa
ben kactim kizlar. annem bugün dr a gidecekti, tahlil falan yaptirmis, elinde sürekli sisen bir beze var. insallah temiz cikar sonuclar. dua edin. bide uzak olunca elinden bisey gelmio filan, caresiz hissediyorum kendimi.
bu sondan 8. pazartesim burda. 8 hafta sonra ankaranin havasini soluycam insallah. heyecan yaptim:)
kızlar arnavutların güzelii bugün hiç gözükmediiii nerelrdeeeee bu ziliiiii CADIARZU
hava güzel kesin geziyordur gezsiinn gezsiiinnnn
fıstıklaaaar yaw size yetşemiyorum artıık.yazdıklarınız birikmişte birikmiiş..hangi birinize yazayım diye düşündüm..hiçnbiri aklımda kalmadıı:)) size bişey diyimmiiii sigracılaar huuu SİZ BİNEVİ TİNERCİSİNİİZ DUMAN TİRYAKİCLERİ..BEBİŞİNİZ SÜTÜNÜZÜ EMDİĞİNDE ONA BÜTÜN HASTALIKLARI GEÇİRECEKSİNİZ..haberiniz olsuun.ayrıca herbiriniz pis kokuyosunuuz kanalizasyoncular:))ben hiç içmedim eşimde derdiki bana içersen ayrılırız diye .dedesini sigara yüzünden etleri kurtlanıp öldü nihayetinde.damar tıkanıklığıı yüzündeen..boğazını da deldileer.yaa şimdi o askere gitti ve orda başladıı ..çok zor oluyo benim için .inşallah bırakıcak ben hamile kaldığım gün hemdeee..en çok ta ondan istiyom bebişi.nolur biraz kenizi toparlayn ve düşünün senedee DUBAİ PARASI veriyosunuz çöpe atıyosunuz yaniii..mis gibi gezmek varkeeen siz kokarcalar gibi gezmeyiin.birazda olsa bu laflarımdan inşallah alınıp bırakırsınıız şu lanetii.lütfen ilerdee bebişleriniz size daha çok sarılıcak.LÜTFEEEN BIRAKIN hatrım içiiin..sizi çok seviyorum ve zarar görmenizi istemem hele yeğenlrime bişey olsun o dumanınız yüzündeeen bir öksürsün varyaaa uçarım yanınızaaa
helal sana beee alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis bırakacaksın bırakacaksın bebeğin içinde olsa bunu başaracaksınsağol canım iyiyim ben inatçı keçinin tekiyim yaa 4 gün olacak ben sigara içmiyorum demek isterdim ama dün sadece piknikte 1 tane içtimm ama yinede ben bu durumdan çok memnunumm herşey bebeğim içinn diye düşünerek sigaradan tiksindiriyorum kendimii ama bazenn çok canım istiyor hemen iş buluyorum kendime azimliyim sigarayı hayatımdan tamamen çıkartıcamm :lepi::lepi:
canım çok geçmiş olsun inşallah kötü bişey yoktur allah acil şifalar versinbu duyguyu bizde tadariz insallah, bakalim nasil oluomus insanin kendi cocugu olunca. tabii olursaa
tinercimi :1shok: kanalizasyoncumu :1shok:kokarcamı :1shok: ne diyon bacım o kadarmı kötü kokuyozfisfisfisfıstıklaaaar yaw size yetşemiyorum artıık.yazdıklarınız birikmişte birikmiiş..hangi birinize yazayım diye düşündüm..hiçnbiri aklımda kalmadıı:)) size bişey diyimmiiii sigracılaar huuu SİZ BİNEVİ TİNERCİSİNİİZ DUMAN TİRYAKİCLERİ..BEBİŞİNİZ SÜTÜNÜZÜ EMDİĞİNDE ONA BÜTÜN HASTALIKLARI GEÇİRECEKSİNİZ..haberiniz olsuun.ayrıca herbiriniz pis kokuyosunuuz kanalizasyoncular:))ben hiç içmedim eşimde derdiki bana içersen ayrılırız diye .dedesini sigara yüzünden etleri kurtlanıp öldü nihayetinde.damar tıkanıklığıı yüzündeen..boğazını da deldileer.yaa şimdi o askere gitti ve orda başladıı ..çok zor oluyo benim için .inşallah bırakıcak ben hamile kaldığım gün hemdeee..en çok ta ondan istiyom bebişi.nolur biraz kenizi toparlayn ve düşünün senedee DUBAİ PARASI veriyosunuz çöpe atıyosunuz yaniii..mis gibi gezmek varkeeen siz kokarcalar gibi gezmeyiin.birazda olsa bu laflarımdan inşallah alınıp bırakırsınıız şu lanetii.lütfen ilerdee bebişleriniz size daha çok sarılıcak.LÜTFEEEN BIRAKIN hatrım içiiin..sizi çok seviyorum ve zarar görmenizi istemem hele yeğenlrime bişey olsun o dumanınız yüzündeeen bir öksürsün varyaaa uçarım yanınızaaa
arkadaşlar ben 18 gündür içmiyorum evim tertemiz, ben tertemiz yediklerimizden bile tat alıyoruz sigara içerken tatsız tuzsuz yaşıyormuşuz ben beş senedir hep kendimi oyaladım hamile kalırsam bırakacam diye ama hamile kalamadım, dün arkadaşlarla bir araya geldik ailecek hepsi sigara içiyor amaaaa biz içmedikinş hiçde içmeyiz inş, arzu dayanabilirsin sende zor değil aslında bizde hep kendimizi kandırdık yıllarca çokk zor bırakamayız diye ama isteyince oluyor Allah sabır versin irade versin ki içmeyin:hooray:
fıstıklaaaar yaw size yetşemiyorum artıık.yazdıklarınız birikmişte birikmiiş..hangi birinize yazayım diye düşündüm..hiçnbiri aklımda kalmadıı:)) size bişey diyimmiiii sigracılaar huuu SİZ BİNEVİ TİNERCİSİNİİZ DUMAN TİRYAKİCLERİ..BEBİŞİNİZ SÜTÜNÜZÜ EMDİĞİNDE ONA BÜTÜN HASTALIKLARI GEÇİRECEKSİNİZ..haberiniz olsuun.ayrıca herbiriniz pis kokuyosunuuz kanalizasyoncular:))ben hiç içmedim eşimde derdiki bana içersen ayrılırız diye .dedesini sigara yüzünden etleri kurtlanıp öldü nihayetinde.damar tıkanıklığıı yüzündeen..boğazını da deldileer.yaa şimdi o askere gitti ve orda başladıı ..çok zor oluyo benim için .inşallah bırakıcak ben hamile kaldığım gün hemdeee..en çok ta ondan istiyom bebişi.nolur biraz kenizi toparlayn ve düşünün senedee DUBAİ PARASI veriyosunuz çöpe atıyosunuz yaniii..mis gibi gezmek varkeeen siz kokarcalar gibi gezmeyiin.birazda olsa bu laflarımdan inşallah alınıp bırakırsınıız şu lanetii.lütfen ilerdee bebişleriniz size daha çok sarılıcak.LÜTFEEEN BIRAKIN hatrım içiiin..sizi çok seviyorum ve zarar görmenizi istemem hele yeğenlrime bişey olsun o dumanınız yüzündeeen bir öksürsün varyaaa uçarım yanınızaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?