Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
peki amuda kalkmak :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:[/QUOTE]

yok yok esrammm ona hiiiiç gerek yok..amuda kalkıp beynine kan gitmesin fazlaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

abbaaauuuwww esram ilişkiden sonra bacakları kaldır bacakları

peki amuda kalkmak :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

amuda kalkmayıdaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:hatta eşimde arada bana eşlik ettiiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol:[/QUOTE]

eşinde haaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

arnavutummm sıradakii hamişimizz sence kim olurrrrr ???? topiğin doping gibinn vallaaaa ama kızıyorum artıkkk dışarı çıkmıyorum meraktannn bugün nolcak acep diyeee

arzucum herkes yeemekte sanıırm
arnavutunda kesin kocası geldi çardak altında başbaşa kahvaltı yapıyolardır

arzucum herkes yeemekte sanıırm
arnavutunda kesin kocası geldi çardak altında başbaşa kahvaltı yapıyolardır

ohhh herkesee afiyet bal şeker olsun o zamannnn hadi bizde yemek molası verelim o zaman cokacimcoookcokacimcoook

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay sibeeeeel yok kııız ne çardağı ben onu spor gönderdiiim..eve gidicem hazırlanmam lazım önce ekin cimcimesini görmeye gidiceem sonra akşama geliriim.ama duruuu beniiii çatlattı haaa:)ah o prosedürleeer aaaahhhh kafamçokkarıştı..

vallaa 14. hamileyi açıklıyoruuuuuum yaaaa UMUTSUUUUUZ,YA SİBEEEEEEL hihoyyyt :teytey: :teytey: :dance:İNŞALLAAAAH 15. SORMAYIN SÖYLEMEM VALAHHAAAA OLMAAZ:1closedeyes:

ben çıkıyoruuum kızlaaar haberiniz olsuuun her an eşim girebiliir zaten siz yazıdan anlarsınııızz.o öyle diyoo girceeem herkezle konuşucam benimle idare edin diycem diyoooklava: AAA KISKANIYO BU BENİİİ
:mymeka: ..SİBEL BANA DURUNUN DURUMUNU MESAJ ÇEEEK KAÇTIM BEN KIZLAR TOPİK SİZE EMANET AKŞAMA GÖRÜŞÜRÜÜÜÜÜÜZ.ÖPÜYORUM SİZİİİ

tamam arnavutum sen merak etme...güzel haberi alınca sana mesaj çekerim

agzından da balları damlatarak gidiyon valla

biz senin yazmadıgını hemen anlarız sen merak etme

ekinide öp bizim için;

kaydirigubbakcemile3 :))) senin kesin haberini bekliyoruz :))))

tamam canım ozaman ben şampanyanın
tıpasını açmaya başlayayım:))))

ŞenizŞenizŞenizŞeniz

ayyyy sorma aradım söyleyemezmiş yasakmış klava: neyse 5 te çıkıyorum işten 06.-.06.30 da alacağım inşallah hemen size bildireceğim a.s.

ayyyyyy sinir oldum yaaaa nekadar sinirler ya!!!!!!!!!! alt tarafi mutluluguna mutluluk katacaklar onuda soylemiyorlar...bekliyoruz mutlu haberini....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…