herkese günaydın
duru nasılsın canım bize bu ay neler yaptığını ayrıntılarıyla yaz tamammı tatlım,belirtilerin neler olduu onlarıda yaz bide ilşkiden sonra ayakların havada bekledinmi
inşallah sevimsu arkadaşımızda duru arkadaşımız gibi bize müjdeli haberini verir
ayyyyyy sinir oldum yaaaa nekadar sinirler ya!!!!!!!!!! alt tarafi mutluluguna mutluluk katacaklar onuda soylemiyorlar...bekliyoruz mutlu haberini....
merhaba arkadaşlar
canım benim yumurta çatlatıcı iğneyi vurundukdan 13 gün sonra test yapınca çıkıyomuş inş güzel haberler veririm sizlere..
merhaba arkadaşlar
canım benim yumurta çatlatıcı iğneyi vurundukdan 13 gün sonra test yapınca çıkıyomuş inş güzel haberler veririm sizlere..
latsibelim canım aç tabiiiiii :içelim:
ALLAHIM yüzümü kara çıkartma arkadaşlarıma karşııı:Saruboceq:
canım arkadaşlarım bende kendime giitti gidiyordan ovulasyon testi istedim.. 19 tane varmış içinde.. bakalım artık hayırlısı.. tarçın kökü ve böğürtlende aldım.. artık hayırlısı..
hadi canım inşallah ikinci bombayıda sen patlat..:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
canım inş hamilesin biz senin için hep dua ediyoz bak
hem neden yüzün kara çıkacakmış bize karşı senin canın sağolsun ama bebek olursa inan çok mutlu olacaz içimden bir ses kesinlikle allahın izniyle duru hamile diyorr..
esram tarçın kökümü :uhm:
hah birde preseed al canım ovulasyon testiyle beraber kullan
böğürtlen kökü olcak canım çubuk tarçınla iç ok
sorma diyorumki telde en azından negatif pozitif deseniz
yoookkkk yasak prosedürrrrrrrrrr
gidiyim sorcam ben onlara paramla rezil oluyorum yaaaaaklava: klava:
ayyyy canım hadi inşallah bekliyoruz ne zaman yaptırcaksın:CüvCüv:alkisalkisalkis
canım ayın 12 ikisinde yaptırdım iğnemi bu gün 8 gün oluyor birkaç gün daha bekliyecem hem çok üzülürüm yok derlerse onun için tam günüm geçsin diye bekliyorum..
inşallah sevimsucum eee senin diğer topicte -1 gün sende bir gelişme varmı ?
yani son dört gün... allahımm inşallah inşallahhh..
yok be anacıımmm size sakin görünmeye çabalıyom ama çatlattı beni burası yaaaa bilseydim gitmezdim şaşkın ördek bennnnkafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?