Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar hepinize çoooookkkkk ama çoooooooookk teşekkür ederim.

dr. yaşımın ileri olmasından dolayı dış gebelik olabilir dedi cumartesi kan testi pazartesi doktora gidecem

yok canim sen hic dis gebelik falan dusunme takma kafana........bal gibide hamilesin istee...bu dr lar meraklidir hevesimizi kursagimizda birakmaya....sen kendine dikkat et...yeter...

bacımm bende sana öteki topikden yazdım ...kaydirigubbakcemile3..sen burdaymışsın.
duru hamile hadin peşinden bizlerde koşacaz çalışmalara ve kürlere devamm.....kaydirigubbakcemile2

Napim her yere bakim dedim kaydirigubbakcemile3 inşallahhh arkadaşlarr yaaa sıra bizlerdeeeee delikafadulden

bence duru dış gebelik felan değil basbaya hamilesin alışsan iyi olur :CüvCüv:

Hee eşin ne durumda ailen felan anlatsana yaww -tatlicadiarzu-

hepinize dua edecem kızlar merak etmeyin sizlerde peşimden geleceksiniz buna emin oluuunnnn

eşim gayet sakin karşıladı o sağlamcıdır pazartesiyide bekler:roflol::roflol:

Napim her yere bakim dedim kaydirigubbakcemile3 inşallahhh arkadaşlarr yaaa sıra bizlerdeeeee delikafadulden

bence duru dış gebelik felan değil basbaya hamilesin alışsan iyi olur :CüvCüv:

pc çok yavaş bu gün alıuntı yapmadan mesaj bilem yazmıyorum ama olsun duruyu merak ediyodum öğrendim buda bana yeter.

hızınıza yetişemiyorum maşşallah size kaydirigubbakcemile5Şeniz

Valla bende böle bişey olsa eşim ne yapar hep merak etmişimdir kaydirigubbakcemile

valla çok sevindim yaa hala etkisindeyim kaydirigubbakcemile2 allah hayırlısıyla kucasına almak nasip etsin boy boy resimlerini bize göstermek nasip etsin

reyitnge bak süpersiniz bacılarrrrrra.s.

canım hamile haberi alınca kendimiz hamişmişiz gibi seviniyoz çok sevindik hep burada herkes .....hihoyyyt..senin ve bebişin için toplandık canımm..kaydirigubbakcemile5.

inşallah sevimsuu inşallaaaah canım beniiiim hayırlı olsuuun hepiniz içiin.dualarım sizinleee..ben çok güzel bir hafta yaşadım sayenizdee çok mutlu olduuum.devamınızı bekleriiiiim...

inşallah sevimsuu inşallaaaah canım beniiiim hayırlı olsuuun hepiniz içiin.dualarım sizinleee..ben çok güzel bir hafta yaşadım sayenizdee çok mutlu olduuum.devamınızı bekleriiiiim...

canım inş sende bizim dualarımızla tez zamanda bizleri teyze yapacaksın ben buna inanıyorum..

canım inş sende bizim dualarımızla tez zamanda bizleri teyze yapacaksın ben buna inanıyorum..canım bu hafta hepimiz için gereçekden güzel başladı inş devamı gelir.....

inaşşalaaaaah inaşallaaah sevimsuuu hepimiz sıraylaa.nezaman rabbim ol dersee ozaman olsuun.hayırlısı olsuuun.herşeyin zamanı vardıııır..bende onu bekliyoruuum sabırlaaa..rabbimiz hepimizin en kısa zamandaaa yüzümüzü güldürsün bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsiin..

verecek ben inanıyoruum kızlar inanın lütfeennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…