Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkes burda, hemen toplanmisiz müjde icinnn harikasiniz kizlarrrr

Demekki arkadaşlar neymiş duru hani adeti gelince pasta börek yapacaktı ya

eee bebiş gelince bizleri yemege davet eder değilmi bebişin şerefineee

ohh be durucum çok sevindim yaaa

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

vayyyyyyyyyyyyyyyyy iste buuuuuuuuuu.....tekrar tebrikler canim...rabbim sag salim saglikli bir sekilde kucagina almayida nasip eder insallah canim........

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

Demekki arkadaşlar neymiş duru hani adeti gelince pasta börek yapacaktı ya

eee bebiş gelince bizleri yemege davet eder değilmi bebişin şerefineee

ohh be durucum çok sevindim yaaa

beni de cagirinnn size kisir getiriyimdelikafadulden

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:bu habere toplanılmaz mı meyracım

inan bugun işde hep aklımda duru vardı

meyramın dediği gibi
sanki ben hamileyim çatladım meraktan:)))))))))):teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ayagini iyice surt canim hepimiz pesinden gelelim,rabbim senide meleginide nazarlardan korusun...

alkisalkisalkis durummmmmmmmmmmmmmmmmmmm tekrarr tebriklerrrrrrrr canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm benmmmmmmmmm allah tamamına erdirsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

herkes burda, hemen toplanmisiz müjde icinnn harikasiniz kizlarrrr

canım pcde sorun var yavaş ilerliyor duruyu çok merek ettiğim için sürekli sayfaları yeniliyorum ama şükür artık durumuz hamile ..hihoyyyt..kaydirigubbakcemile2..:CüvCüv:.....

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:tamam meyracım seninki bi gelsinn kıslarla toplanır sana kısır yemeye geliriz....

demekki neymiş tamamen psikolojikmiş

kıslar bakın sizde gelecek diye ikramlar yapmaya başlayın :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

arnavut güzelimmmmm nerdesin ayolll halaya katıl çabuk ol :teytey: :teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…