Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

slm
kızlar bu gün test yaptırdım bakalım sonuç varmı bebiş
dua edin bana olurmu birazdan alcam sonucu

sevimim seni merak ettik ya nerelerdesin sen....
Dualarımız :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: senle canım inşallah bebiş vardır göbişinde

güzel haberlerinibekliyoz ,çabuk gel

canııımmm geçmiş olsuuunnn a.s. iyimisin varmı ağrın kalbini temiz tut
yat sen şimdi ... eşin yok şu an herhalde... geldiğinde bence yaptır kan testini derim kaç gün geciktin

saol cnm ya.psikoljikmi biliyorum ama karnımda acı hissettim.sonrada hemen oturdum takmamaya caliştim ama halen cicim titriyor.25 mayıs da olacaktım cnm adet 3 gün gecmiş oluyor demi o zman.

slm
kızlar bu gün test yaptırdım bakalım sonuç varmı bebiş
dua edin bana olurmu birazdan alcam sonucu

:Saruboceq::Saruboceq: hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahhh pozitif sonuç alırsın :Saruboceq::Saruboceq:

saol cnm ya.psikoljikmi biliyorum ama karnımda acı hissettim.sonrada hemen oturdum takmamaya caliştim ama halen cicim titriyor.25 mayıs da olacaktım cnm adet 3 gün gecmiş oluyor demi o zman.

denizsizadam evet 3 gün geçmiş eczaneden aldığın testte negatif çıkma ihtimali olabilir benim öyle olmuştu 8. yada 9. günde eczaneden alıp yapmıştım...öncekiler negatifti....eğer kan tahlili yaptırırsan net belli olur canım inşallah sendende güzel haber alacaz...alkisalkisalkis

:Saruboceq::Saruboceq: hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahhh pozitif sonuç alırsın :Saruboceq::Saruboceq:

arzuuumm sen nasılsın canıııımmmmm sendende güzel haber alacaz inşallahhhhhalkisalkisalkis

allaha şükürler olsun arnavutumun gözü aydın bunuda atlattııı artıkk hamilelik haberini bekliyoruzz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bugün kedersizim de hiç görünmedi ağrısı vardı merak ettimmmm CADIARZU
kedersiziiiimmm nerdesiiiinnnnnnnnnnn

gidecem bugün eşimi öle böle razı edecem kan tahlili yaptıracam.Düştüm deyince içi acır tmm der götürür.3 gündede kan da cıkarmı yani.:CüvCüv:

arzuuumm sen nasılsın canıııımmmmm sendende güzel haber alacaz inşallahhhhhalkisalkisalkis

sağol durucummm iyiyim allaha şükür ben buay hiç bebekle ilgili birşey yapmadım dört gözle adet olup doktora gitmeyi bekliyorum en son 2 mayıstı günüm ama benim düzensiz olduğu için haziranın 15 ine kadar yolu varr bi gelse tedaviye başlasam o yüzden pek dert edinmedim bu ay çok rahatım belki rahatım diye bana süprizz yapar bebiş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

gidecem bugün eşimi öle böle razı edecem kan tahlili yaptıracam.Düştüm deyince içi acır tmm der götürür.3 gündede kan da cıkarmı yani.:CüvCüv:

bence çıkar aşılama bile yapıldığında 14 yada 16. günde yap derler emin olmak için

arzuum ne bilim hani düşünmedin ya bu ay belki bebiş tutunmuştur....:ecrin_bebek:
martta aşılama oldum nisanda dinlen mayısta gel dedii dr bende nisanda rahattım kürlerin hepsini yaptım ama nasılsa olmaz dedim belki sürpriz olur gibi geliyor bana:ecrin_bebek:

:

bence çıkar aşılama bile yapıldığında 14 yada 16. günde yap derler emin olmak için

senin kaçinçi günde kanda baktırdın?bende catlatma iğnesi olmuştum.ona güvenerek erken belli olur die gidecem birde eger varsa merdivenden düştüğümde bişe olmuşmudur diye korktum.varsada ben korkunca korkudan gitmiştir.zaten halimi bi görseydiniz demirlerden tuttum ama aşağiya baktım anam burdan aşağiya gidecem herhal sandım.kendimi frenleyemedim tık tık tık gittim.

İnşallah canımm hamişsindirrr :Saruboceq: haberini beklioss

sevimim seni merak ettik ya nerelerdesin sen....
Dualarımız :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: senle canım inşallah bebiş vardır göbişinde

güzel haberlerinibekliyoz ,çabuk gel

canııımmmm sevimcim nerdesin çok merak ettim Şeniz inşallah güzel haber vercen inşallah

kızlarmaalesef yokmuş senağlama..senağlama..bütün cesaretimi toplayıp gittim bu gün ama bu ayda yok sanırım
5 veya 6 gün sonra tekrar bakalım dedi dr um
benden önce gidip bakmış sağolsun kendisi dedi ben senden önce baktım maalesef yok ama biraz bekleyelim bidaha bakarız dedi
bakalım hayırlısı ama bu ay daha çok üzüldüm çünki herşeyi denemiştim demekki rabbim böylesini daha hayırlı gördüsenağlamasenağlama

inşallahh canım allahtan hayırlısıı ama hamilelerin hisleride dualarıda kuvvetli olurmuşş umarımm banada süpriz olurrr kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

11 mayısta olacaktım 19 mayısta test silik çıktı kan tahlili yaptırdım yani adet geçtikten sonra 8. günde canım

İnfertilite tedavilerinde yumurta çatlatmak amacıyla yapılan hCG enjeksiyonları sonrasında da hatalı pozitif sonuçlar görülebilir. Bu nedenle test son hCG enjeksiyonundan 10-14 gün sonra yapılmalıdır.
dr.alper mumcu'dan alıntıdır.

kızlar dualarınız için hepinize teker teker teşekkür ediyorum
ben inanıyorum allahım zamanını bekliyor elbetteki o kullarının duasını geri çevirmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…