E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #3.461
slm
kızlar bu gün test yaptırdım bakalım sonuç varmı bebiş
dua edin bana olurmu birazdan alcam sonucu
slm
canııımmm geçmiş olsuuunnn a.s.iyimisin varmı ağrın kalbini temiz tut
yat sen şimdi ... eşin yok şu an herhalde... geldiğinde bence yaptır kan testini derim kaç gün geciktin
dikkat et canım kendine
geçmiş olsun.
slm
slm
saol cnm ya.psikoljikmi biliyorum ama karnımda acı hissettim.sonrada hemen oturdum takmamaya caliştim ama halen cicim titriyor.25 mayıs da olacaktım cnm adet 3 gün gecmiş oluyor demi o zman.
:Saruboceq::Saruboceq: hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahhh pozitif sonuç alırsın :Saruboceq::Saruboceq:
Fıstıklarımmmm
Çok heyecanlandım çok sevinçliyim ya
Arnavutgüzelimiz ameliyatttan çıkmış alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis .
Dualarınız :Saruboceq: için çoook teşekkür ediyor...
Şimdi konuştum.Sesi biraz durgun geliyodu ama çok mutlu :lepi: :lepi: :lepi: ..
aNlayacağınız herşey yolunda
gayet iyiyim diyo1-2 saat hastanede yatıp çıkacakmış
denizsizadam evet 3 gün geçmiş eczaneden aldığın testte negatif çıkma ihtimali olabilir benim öyle olmuştu 8. yada 9. günde eczaneden alıp yapmıştım...öncekiler negatifti....eğer kan tahlili yaptırırsan net belli olur canım inşallah sendende güzel haber alacaz...alkisalkisalkis
arzuuumm sen nasılsın canıııımmmmm sendende güzel haber alacaz inşallahhhhhalkisalkisalkis
gidecem bugün eşimi öle böle razı edecem kan tahlili yaptıracam.Düştüm deyince içi acır tmm der götürür.3 gündede kan da cıkarmı yani.:CüvCüv:
sağol durucummm iyiyim allaha şükür ben buay hiç bebekle ilgili birşey yapmadım dört gözle adet olup doktora gitmeyi bekliyorum en son 2 mayıstı günüm ama benim düzensiz olduğu için haziranın 15 ine kadar yolu varr bi gelse tedaviye başlasam o yüzden pek dert edinmedim bu ay çok rahatım belki rahatım diye bana süprizz yapar bebiş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
lalehan dimiiii??:1hug: hoşgeldin sende tekraaar..seni tanıdığıma gördüğüme çok memnun olduum..benle olmazsa bile ablamla görüşmenizi çok isterim kopmayalım diyee:1hug:..
eveet herşeye rağmen geldiim korka korkaa,biliyosuunyerimseniben ama iyiki gelmişiiim..:1hug:
amiiin canııım güzel temenilerin içiiin amiin senideee öyle görmek dileğilee..güzel oğluşunaa güzel bir kardeş vermen dileğileeee..
bende seni tanıdığımaaaa:1hug: resim çekinmeyi unuttuuuuum biliyomusuun:çok üzgünüm: hatıra kalırdı ne güzeeel.neyse bidaki seferee okmuu kucağındaa kızınlaayerimseniben :CüvCüv: hihoyyyt[/QUOTEselam canım canım öncelikle çok geçmiş olsun inş. sonucunu en kısa zamanda:CüvCüv:alırsın :ecrin_bebek: gelir
inşallah görüşürüz sevinirim .
evet ya resim çektirmeyi unuttuk heyecandan sanırım başka zaman inş. inşallah seninde güzel kızınla ve oğlunla (ikiz olur inş. )a.s.:dance:
bence çıkar aşılama bile yapıldığında 14 yada 16. günde yap derler emin olmak için
İnşallah canımm hamişsindirrr :Saruboceq: haberini beklioss
sevimim seni merak ettik ya nerelerdesin sen....
Dualarımız :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: senle canım inşallah bebiş vardır göbişinde
güzel haberlerinibekliyoz ,çabuk gel
canııımmmm sevimcim nerdesin çok merak ettim Şeniz inşallah güzel haber vercen inşallah
:Saruboceq::Saruboceq: hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahhh pozitif sonuç alırsın :Saruboceq::Saruboceq:
arzuum ne bilim hani düşünmedin ya bu ay belki bebiş tutunmuştur....:ecrin_bebek:
martta aşılama oldum nisanda dinlen mayısta gel dedii dr bende nisanda rahattım kürlerin hepsini yaptım ama nasılsa olmaz dedim belki sürpriz olur gibi geliyor bana:ecrin_bebek:
senin kaçinçi günde kanda baktırdın?bende catlatma iğnesi olmuştum.ona güvenerek erken belli olur die gidecem birde eger varsa merdivenden düştüğümde bişe olmuşmudur diye korktum.varsada ben korkunca korkudan gitmiştir.zaten halimi bi görseydiniz demirlerden tuttum ama aşağiya baktım anam burdan aşağiya gidecem herhal sandım.kendimi frenleyemedim tık tık tık gittim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?