D
durualya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #3.481
kızlarmaalesef yokmuş senağlama..senağlama..bütün cesaretimi toplayıp gittim bu gün ama bu ayda yok sanırım
5 veya 6 gün sonra tekrar bakalım dedi dr um
benden önce gidip bakmış sağolsun kendisi dedi ben senden önce baktım maalesef yok ama biraz bekleyelim bidaha bakarız dedi
bakalım hayırlısı ama bu ay daha çok üzüldüm çünki herşeyi denemiştim demekki rabbim böylesini daha hayırlı gördüsenağlamasenağlama
kızlarmaalesef yokmuş senağlama..senağlama..bütün cesaretimi toplayıp gittim bu gün ama bu ayda yok sanırım
benden önce gidip bakmış sağolsun kendisi dedi ben senden önce baktım maalesef yok ama biraz bekleyelim bidaha bakarız dedi
bakalım hayırlısı ama bu ay daha çok üzüldüm çünki herşeyi denemiştim demekki rabbim böylesini daha hayırlı gördüsenağlamasenağlama
11 mayısta olacaktım 19 mayısta test silik çıktı kan tahlili yaptırdım yani adet geçtikten sonra 8. günde canım
İnfertilite tedavilerinde yumurta çatlatmak amacıyla yapılan hCG enjeksiyonları sonrasında da hatalı pozitif sonuçlar görülebilir. Bu nedenle test son hCG enjeksiyonundan 10-14 gün sonra yapılmalıdır.
dr.alper mumcu'dan alıntıdır.
canım inş sen güzel bir haber verirsinde moralim düzelirahhh cnm üzme canını diyecem ama fayda etmiyo.bende baktıracam bakalım bugün allah kısmet ederse kanda.böyle negatif sonucları duyunca hemen bende negatifmişim gibi hissediyorum.allah hepimiz için hayırlısını versin.
canııııım hayırlısı pes etmek yookkk 5-6 gün sonra tekrar yaptır bencede a.s.
canım çok ilgilendin cok tşk ederim.dua et artık benim içinde pozitif cıksn diye allahın izniyle.
canım inş sen güzel bir haber verirsinde moralim düzelir
evet ister istemez üzülüyo insan elimizde değilki üzülmemek
:çok üzgünüm:
evet canım baktırcam ama ümidim hiçççç yok
tabi adet oluncada rehim filmini çektircem belki o işe yarada olur bebişim inş ama insan gerçekden çokkk üzülüyor kızlar
kızlarrrrr pes etmekkk yooookkk lütfeeennnn çok zor olduğunu bende biliyorum bende yaşadım hepsini belki hafta sonu doktor kese boş diyecek bende tekrar kürlere başlayacam tekrar başa döncem kimbilir ne olur pes etmek yookk birbirimize destekle olacaktır
doktor+kür bu işin sonu = :ecrin_bebek::CüvCüv:
ben bu ay taamamen ümitsiz olduğum içinnn ve şuanda adetin 4. gününde olduğum içinn kafayı kürlerle bozdum... akıllı bir öğrenci oldum durunun sözünden çıkmıyorumm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sevimsu canımm üzme kendini dur bekle bazen belli olmuyor birkaç gün sonra tekrar baktır inşallah vardır ama sen böyle üzersen hiç olmaz... lütfen arkadaşım inşallah olacak olmamışsa bile zamanı değilmiş demekki...
denizsizada inşallah hamilesindir.. geçmiş olsun merdivenlerden düşmüşsün.. inşallah bebiş varsada etkilenemiştir...
hadi arzu bakarsın sende süpriz yaparsın bize...
sevimsu canımm üzme kendini dur bekle bazen belli olmuyor birkaç gün sonra tekrar baktır inşallah vardır ama sen böyle üzersen hiç olmaz... lütfen arkadaşım inşallah olacak olmamışsa bile zamanı değilmiş demekki...
denizsizada inşallah hamilesindir.. geçmiş olsun merdivenlerden düşmüşsün.. inşallah bebiş varsada etkilenemiştir...
hadi arzu bakarsın sende süpriz yaparsın bize...
canım elbetteki pes etmek yok ama inan çok pahalı bir tedavi ben birkaç ay daha deneyip bırakmayı düşünüyorum ama ne ümidimi kesmeyi nede bebek isteğimi elbetteki bırakmıyorum ve düşünmüyorum allahın izniyle ama insan ister istemez çok üzülüyor
hepiniz o kadar iyisinizki iyiki sizleri tanımasamda buraya girip sizlerle buradan tanışmışım hepinizi çok seviyorum yeni haber aldımya belkide ondan şimdi böyle yazıyorum pişman olurum belki böyle neden yazdım diye ama asla isyan etmiyorum rabbim belkide bundada bir hayır kılmıştır bir bildiği vardır onun ben böyle düşünüyorum hepinizi çok çok seviyorum ŞenizŞeniz
canım geçmiş olsun nasılsın şimdi .kalbini ferah tut umarım bişeyin yoktur ..canım bugünle beraber 4 günün geçiyor inşallah hamilesin canım:CüvCüv:hadi bize hayırlı haberlerinle dönhihoyyytsaol cnm ya.psikoljikmi biliyorum ama karnımda acı hissettim.sonrada hemen oturdum takmamaya caliştim ama halen cicim titriyor.25 mayıs da olacaktım cnm adet 3 gün gecmiş oluyor demi o zman.
ahh canım benim yaa çok umutluyduk senden ,çıkmayan canda ümit kesilmez be canımm belkide geç döllenme olmuştur ondan çıkmamıştır umarım öyledir.. yoksada üzülme diyicem ama insanın elinde olmuyor biliyorum herşeyin hayırlısı canımkızlarmaalesef yokmuş senağlama..senağlama..bütün cesaretimi toplayıp gittim bu gün ama bu ayda yok sanırım
canım benimmmm merak etmişsin beni saol canım bizim nette sorun var bu aralar gidip gidip geliyor hatbugün kedersizim de hiç görünmedi ağrısı vardı merak ettimmmm CADIARZU
kedersiziiiimmm nerdesiiiinnnnnnnnnnn
abbbaaauuuuwwwwwww öğrencime tam not kaydirigubbakcemile3 ALLAHIM utandırma beni yarabbim :Saruboceq::Saruboceq: ah şu presedi de alsaydınnn süper olur yaaaaa
yalnız kürleri yaparken düşünme bak o işide yaparken ve diğer günlerde aklına tatil gelsiiinnn çıkar aklından bebeği ok
bak arzuum düşünmedi belki sürpriz yapcakkk
Sevimsu canım üzülme denemeye devam zamanı gelince olacak
denizsizada inş.senden güzel haberler alırız
esramm senle bir gidiyoruz bende yarın sütlü maydonoz yapıcam kaydirigubbakcemile5 bu arada meslektaşmışız.Polenleride kullanmaya başladımm incirde yiyom bitçi çayları içiyomm ovulasyon testi alıcam bide şu neydi preseed mi ne onu alcam artık nasıl bişeyse bakcazz kaydirigubbakcemile2 durucum bende iyi öğrenci olmuşmuyum gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?