E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #3.441
ya kızlar bende çörekotu sabahları yiyince midemde acayip bir yanma oluyor.. acaba sizdede öyle oluyormu..-tatlicadiarzu-
Herkese günaydınnn.olsun susuzyaz bi dahaki sefere inşallah kafana takma hepimiz aynı şeyi istiyoruz ama zamanı gelmedi demekki bizler için.:1hug:
sevimsudan uzun zamandır haber yok yaa merak ediyom bende ne yaptı acaba :CüvCüv:
denizsizada da hadi sende bir an önce sonuçlandır listemiz çoğalsın.:CüvCüv:
arnavutgüzeline allah yardımcı olsun sorunsuz biter de yanımıza gelir bir an önce inşallahh :Saruboceq:
canım ben çörek otunun dövülmüş halini aldım yani toz halde hepsini karıştırdığım için pek hissetmiyom hele ki benimde meyra gibi mide sorunlarım var reflü ve bağırsak sorunu ama rahatsızlık vermedi allaha şükür.
sadece incir biraz motoru bozdu
yapıcam yapıcamda cnm gene negatif cıkacak onu kesin biliyorum büyükte konusmak istemiyorum.inşallah sizlerin dedikleri cıkarda ben utanırım.
Gül yüzlü güzel arkadaşlarım Hepiciğinize GüNaYıDıN:)))))))))))))
meyracım çok geçmişolsun..Umutsuzcum artık üzülmek yok napıyoruz Takmıyoruz Tak Hamile KAlıyoruz Slagonumuz Budur arkadaşlar...
Arkadaşlar Arnavut güzeli daha ameliyata girmemiş Dr bekliyorlarmış.:çıkınca beni arayacaklar bende size durumu bildiririm.
Sizden isteği bol bol DUA :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
bir de hepinize çooook selamı var.
Allahım ne olursun hayırlısıysa güzel haberlerle çıksın.:CüvCüv: 1-2 aya kalmadanda çifter çifter bebişleri olsun (AMİNNNNNNNNNN)
Fıstıklarımmmm
Çok heyecanlandım çok sevinçliyim ya
Arnavutgüzelimiz ameliyatttan çıkmış alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis .
Dualarınız :Saruboceq: için çoook teşekkür ediyor...
Şimdi konuştum.Sesi biraz durgun geliyodu ama çok mutlu :lepi: :lepi: :lepi: ..
aNlayacağınız herşey yolunda
gayet iyiyim diyo1-2 saat hastanede yatıp çıkacakmış
evet durucum çok şükür herşey yolunda
arnavut güzelimde pek mutlu artık 1-2 ay sonra daha da mutlu olacak inşallah
Fıstıklarımmmm
Arnavutgüzelimiz ameliyatttan çıkmış alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis .
Fıstıklarımmmm
kızlar üniversite kağidim gelmiş postaçı zili çaldı tam aşağiya inerken merdivenlerden düştüm.içim ılıdı gitti ellerim titredi.ben eğer hamileysem bişe olmaz demi.
kızlar üniversite kağidim gelmiş postaçı zili çaldı tam aşağiya inerken merdivenlerden düştüm.içim ılıdı gitti ellerim titredi.ben eğer hamileysem bişe olmaz demi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?