Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canimsin yaaa
sen merak etme araba elime geçti ilk fırsatte yanındayım bu kes ararım artık kaydirigubbakcemile3
başka suprizler yaparım inşallah başka başka.

gene çıtı pıtıyım topuklu pabuç giymem pek ama senin yanına gelcem diye giydim tabiii o heyecandan ayaklarımı görmedin sen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar biri cevap verebilirmi.aldım.kullanmayı bekliyorum cevaplarınıza göre.

ıkiside aynı şey acıelma yağı yada adaçayıyağı diye geçer kullan yani yanlış değil

canım benimde öyle yazıyor aynı şu şekilde ADAÇAYI(ACIELMA)(uçucu) YAĞI ben bunu kullanmıştım

denizsizada sende yap bir test yaa nasıl dayanıyorsun hayret doğrusu ben olsam 40 defa yapmıştım :)

yüzüne hayran hayran bakmaktaaaaan..evet kıyafetin çok şıktıı belliiii o gözümden kaçmaaazz.ama düşmanın değilmki ayağına bakayııımm..altına terlik bile giyseen farketmiycekmişim deseneee..gene gel ister arabayla ister arabasııız..:teytey:

merhaba arkdaşlar
adaçayı yağı Yada acı elma yağı aynı dır. ben kullandım hafif yanma oluyor 15 dk kadar sonra geçiyor, biraz pamuğa damlattım SONRA BıR TÜLBENT e sardım. ve özel bölgene biraz iktirmen yeterli oluyor. arnavut güzelinden öğrendim inşallah iltihabımızı temziler

ARNAVUT GÜZELı SELAM NASILSIN tonicteki herkese selam

iyiyim bende teşşekür ederim. Bu hafta sonu anneme gittim. komşular geldi. Yine aynı muhabbet bebek ne zaman gelecek diye.
bende tedavi oluyorum dedim. Sonra kasıklarına baktır dediler. aşağıya düştü ise yerine getirsin hemen hamile kalırsın diye. Yengem bu işte anlıyordu. ona gittim belime baktı, kasıklarıma yerindeymiş beni yerde ters yatırarak bacalarımdan silkeledi, yakı yapıştırdılar. ınşallah yüce rabbim bu ay nasip edecek bebeğimizi. Kızlar sizde baktırık bi kocakarı bularak yada anlayan birıNE gidin. baktırın

kasıkları düşük, beli açık olanlarında bebeğide olmuyormuş lütfen kızlar ihmal etmeyin.

ayşeeem canıım desenee sende hamileler kervanına katılıcaksıııın...kaç kişi biliyorum beeen senin gibi yaptırııp hamile kaldırlaar hemde o ay içindeee...:teytey:hadi bakalıım sendee bize hayılrı haberlerle dön inşallaaaaah:teytey: hihoyyyt :CüvCüv::ecrin_bebek: zemuszemus

inşallah yüce rabbim hepimize versin 3 aydır uğraşıyorum kürler ve doktorumla, doktorlarları pek sevmiyorum ama onlarsız da olmuyor, allahım aratmadan versin hepimize bir tane bebeiş sağlıcaklı inşallah....

arnavutgüzeli canım, ben çalıştığım için ara ara giriyorum siteye, bir var olurum bir kaybolurum ama hamiş kalasıya kadar buradayım, öğrendiklerimi de sizinle paylaşacağım senin gibi... hayırlısı allahtan

kasıkları düşük, beli açık olanlarında bebeğide olmuyormuş lütfen kızlar ihmal etmeyin.
[sıze="2"]canım benimde göbeğim kaçık :)yerinde değilmiş benimde kocakarıya gidiyorum bende ama benim uzun zamandan beri göbeğim kaçık olduğu için:)yerine gelmedi daha inşallah en kısa zamnda sende bize hamilelik müjdeni verirsin canım[/sıze]

nasıl yanii nasıl ters tutup salladılar kasık düşmesi diye birşeymi varmış akşama kocişim gelince ayaklarımda tutup bi silkeleteyim ben kendimi o zaman ben böyle birşey ilk defa duydumm kime baktırcaz şimdii CADIARZUCADIARZUCADIARZU

slm canım, göbeğini yerine getirdikleri zaman göbeğinin üstüne sabun koyup bir tülbent yada sarık denilen bütük bir bezle bağlıyorlar ve sen ilişkiye girdikten sonra o bağlanan bezi çözüp çıkarıyorsun, birde evde de kasıklarını aşağıdan yukarıya doğru bastırarak kendin çekebilirsin 5 dk yapsan yeterli olur. birde göbeği kaçık olanlar çok su içerlermiş sende çok su içiyormusun..........?

Yaptırabilirsin tabiki; yüz üstü yat yere uzunca kendini serbest bırak eşinden ayaklarından tutup silkelesin bi kaç sefer, nasıl bebeklere yapılır elleri bacakları carpraz birleştirilir sonrada serbest bırakılır ya.... onuda yapsın silkeledikten sonra.... hayırlısı inşallah bi tanem

evet çok yapanlar varmııış onu.bana da dedilerde işte benim amelyat girince arayaa vazgeçtiiik..yoksa doğru doğru arzuumm..bilen br kadın olucak çektirecek kasığınıı..organlar birbirne yapışıyomuuş engelliyomuş o yüzden bardakla çekilince ayrılıp hmile kalabiliyomuşsuuuun..valla yaptıır varsa öyle tanıdıık..neden olmazsıın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…