L
latsibel
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #3.661
canım benimde öyle yazıyor aynı şu şekilde ADAÇAYI(ACIELMA)(uçucu) YAĞI ben bunu kullanmıştımArnavut güzeli,ben bişiii soracağim.bendede bebek yok malesef.geçen topiği okudum.aktardan adaçayıyağı aldım.ayrıca üzerinde acı elma yazıyor.yanlışmı almışım?başlarıda okudum yinede anlamadım.
cevap verirsen sevinirim
Arnavut güzeli,ben bişiii soracağim.bendede bebek yok malesef.geçen topiği okudum.aktardan adaçayıyağı aldım.ayrıca üzerinde acı elma yazıyor.yanlışmı almışım?başlarıda okudum yinede anlamadım.
cevap verirsen sevinirim[/QUO[/COLOR][/B]
canıım aynen böyle yazsıın doğrusu buuu..hadi hayırlısı olsuuuun.seninde adını listede görmemiiiiz dileğileee:1hug::dance:
canimsin yaaa
sen merak etme araba elime geçti ilk fırsatte yanındayım bu kes ararım artık kaydirigubbakcemile3
başka suprizler yaparım inşallah başka başka.
gene çıtı pıtıyım topuklu pabuç giymem pek ama senin yanına gelcem diye giydim tabiii o heyecandan ayaklarımı görmedin sen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ARNAVUT GÜZELİ SELAM NASILSIN tonicteki herkese selam
iyiyim bende teşşekür ederim. Bu hafta sonu anneme gittim. komşular geldi. Yine aynı muhabbet bebek ne zaman gelecek diye.
bende tedavi oluyorum dedim. Sonra kasıklarına baktır dediler. aşağıya düştü ise yerine getirsin hemen hamile kalırsın diye. Yengem bu işte anlıyordu. ona gittim belime baktı, kasıklarıma yerindeymiş beni yerde ters yatırarak bacalarımdan silkeledi, yakı yapıştırdılar. İnşallah yüce rabbim bu ay nasip edecek bebeğimizi. Kızlar sizde baktırık bi kocakarı bularak yada anlayan birİNE gidin. baktırın
[sıze="2"]canım benimde göbeğim kaçık :)yerinde değilmiş benimde kocakarıya gidiyorum bende ama benim uzun zamandan beri göbeğim kaçık olduğu için:)yerine gelmedi daha inşallah en kısa zamnda sende bize hamilelik müjdeni verirsin canım[/sıze]kasıkları düşük, beli açık olanlarında bebeğide olmuyormuş lütfen kızlar ihmal etmeyin.
iyiyim bende teşşekür ederim. Bu hafta sonu anneme gittim. komşular geldi. Yine aynı muhabbet bebek ne zaman gelecek diye.
bende tedavi oluyorum dedim. Sonra kasıklarına baktır dediler. aşağıya düştü ise yerine getirsin hemen hamile kalırsın diye. Yengem bu işte anlıyordu. ona gittim belime baktı, kasıklarıma yerindeymiş beni yerde ters yatırarak bacalarımdan silkeledi, yakı yapıştırdılar. ınşallah yüce rabbim bu ay nasip edecek bebeğimizi. Kızlar sizde baktırık bi kocakarı bularak yada anlayan birıNE gidin. baktırın
[sıze="2"]canım benimde göbeğim kaçık :)yerinde değilmiş benimde kocakarıya gidiyorum bende ama benim uzun zamandan beri göbeğim kaçık olduğu için:)yerine gelmedi daha inşallah en kısa zamnda sende bize hamilelik müjdeni verirsin canım[/sıze]
nasıl yanii nasıl ters tutup salladılar kasık düşmesi diye birşeymi varmış akşama kocişim gelince ayaklarımda tutup bi silkeleteyim ben kendimi o zaman ben böyle birşey ilk defa duydumm kime baktırcaz şimdii CADIARZUCADIARZUCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?