Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dilaram iyi dileklerin için sağol tatlıım Şeniz polen+ bal hemen başla derim 3 ay kullanman gerek istersen çörekotu+tarçında koy arnavutum detaylı cevaplar ilaçtan dolayı yoğun olursun adet bitiminde 5 gün başla akşam koy sabah çıkart ok

• bu ayda olmadı adet oldum az önce mafoldumbenmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

hepinize günaydın kızlarr .. nasılsınızz bakalımm inşallah herşey yolundadırr durucumm inşallah haftaya kalp atışlarını duyacaksınızz hiç sorun olmayacakk :Saruboceq:

valla canım okadarını bilmiyorum ama bu kürün bir zararı yok korkma aksine yararlıarnavutum tabiriyle vitamin deposu

canım eğer koymaya korkuyorsan pedinede koyabilirsin öylede olur

kedersizimm üzülmee canımm seninde anne olacağın günler çok yakındaa bak göreceksinn sendee hamileyim diye yıkacaksın buralarııı bak ben adet olsam sevinicemm en azındann şükret düzensizliğin yokk ben yumurta üretemediğim yada kalitesiz yumurta ürettiğim için sürekli adet düzensizliği yaşıyorumm sakınn sakınn üzülmeee güzel günlerr çok yakındaaa kaydirigubbakcemile5

:teselli::teselli::teselli::teselli: canııımmmm kedersizim az kaldı gelecek bebişin teyze olcazz ne olur pes etme

hepinize günaydın kızlarr .. nasılsınızz bakalımm inşallah herşey yolundadırr durucumm inşallah haftaya kalp atışlarını duyacaksınızz hiç sorun olmayacakk :Saruboceq:

arzuum inşallah duycaazzz inşallah siz teyzelerinden allah razı olsun hep dua ettiniz a.s.a.s.

üzülme kedersizim bende dün sabah erkenden kalktım denize gitmek için herşeyi hazırladım . Ahanda bi baktım ben kırmızı kartı yemişim deniz falan giremedim benim bey :) girdi ben öle izledim onu uslu çocuklar gibi

üzülme cnm üzülmee bak ne güzel adet oluyon.ben öle düzenli adet bile göremiyorum.o yüzden testi bile yapmak istemiyorum günümün gecmesine rağmen.usandım artık o hapları içmekten.

Kedersizim canım benim üzülme lütfen
Bana ne gzüel teselli verdiniz bak
Ya adet olamayanlar napsın
Adet olmak da sağlıklı olmanın habercisi değilmi
Lütfen üüzlme nolursunŞeniz

Benim dün kanamam başladı, öyle çok ağrım sızım yok
Her zamnki adet sancısı var sadece.
Hafta sonuna doktora gidicem temzlenince konuşucam ek vitamin almam lazımmı
Korunmam gereklimi diye, çünkü bende 10 ayın sonunda hamile kalmıştım
Yüce Allah bebek isteyen herkesin kucağını doldursun inş.:Saruboceq:

sibelim ben bu ay senden umutluyum hadi inşallahh doktora ne zaman gideceksin canım

:teselli::teselli::teselli::teselli: canııımmmm kedersizim az kaldı gelecek bebişin teyze olcazz ne olur pes etme

üzülme cnm üzülmee bak ne güzel adet oluyon.ben öle düzenli adet bile göremiyorum.o yüzden testi bile yapmak istemiyorum günümün gecmesine rağmen.usandım artık o hapları içmekten.
SAOLUN KISLAR :çok üzgünüm:BEN GERÇEKTEN YORULDUM ARTIK ,SANKİ HİÇ BEBEĞİM OLMUYACAKMIŞ GİBİ GELİYOR BU DÜŞÜNCE BENİ MAHVEDİYOR :çok üzgünüm:BENİMDE BİR PSİKİYATRİYE GİTMEM İYİ OLACAK :çok üzgünüm:
NEDEN OLMUYOR ALLAHIM NEDENNNNNNNNNNNNNNNN mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

[color="ındigo"]kıslar ben şimdilik çıkıyorum adet oldumya dip köşe temizlik yaparım benim böylede bir huyum var sanki diğer günler hamileyimde kendimi yormuyayım düşüncesindeyim akılsız kafam işte [/color]

sibelim ben bu ay senden umutluyum hadi inşallahh doktora ne zaman gideceksin canım

inşallah canım benim ya..bugun akşam iş çıkışı gideceğiz bakalım ne diyecek.İnşallah yumurtalarımı atmışımdır.

canııııımmm seni çok iyi anlıyorum bende aynı düşünceleri yaşadım üstelik yaş sınırım vardı (ameliyattan dolayı) lütfen isyan etme bir tanem hiç ummadığın bir anda sürpriz yapıyooo benim öyle oldu bak seliminaya onda sürpriz oldu
burdaki bütün arkadaşlarım hepiniz hamile kalacak anne olacaksınız peşimden geleceksiniz ben inanıyorum hepde inandım lütfen pozitif ol benim yüreği sıcak kalbi temiz arkadaşım ŞenizŞeniz

canııımmm kolay gelsin de sakın kendini yorma o kadar tamammı seni seviyorum kedersiziiiiimmmmm ŞenizŞenizŞenizŞeniz

inşallah canım benim ya..bugun akşam iş çıkışı gideceğiz bakalım ne diyecek.İnşallah yumurtalarımı atmışımdır.

sibelim inşallah atmışsındır herşey çok güzel olcak iyi haberlerini bekliyorum bir tanem Şeniz:lepi:a.s.

kolay gelsin canım bende bu konuda kendimi tek zannederdimm hiç akılsız kafam demee aynısnı bende yapıyorumm tedbirli olmakta yarar varr yinedee çok yakındaa müjdeler vereceksin bize yinede kendini çok yormaa sancılanırsın vallaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

arzuuuuummm senden ne haberrrrr müdemiz bu ay geliyo dimi adet günün geçtimiiii

sibelcimm senin kullandığın ilaç bu konudaa çok iyi attığını düşünüyorumm bugün doktorun kaliteli kaliteli yumuşların olsun diye tedaviye başlayacak bencee önümüzdeki aydaa güzel haberlerr bekliyorum sendenn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…