E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #3.681
Yaptırabilirsin tabiki; yüz üstü yat yere uzunca kendini serbest bırak eşinden ayaklarından tutup silkelesin bi kaç sefer, nasıl bebeklere yapılır elleri bacakları carpraz birleştirilir sonrada serbest bırakılır ya.... onuda yapsın silkeledikten sonra.... hayırlısı inşallah bi tanem
evet çok yapanlar varmııış onu.bana da dedilerde işte benim amelyat girince arayaa vazgeçtiiik..yoksa doğru doğru arzuumm..bilen br kadın olucak çektirecek kasığınıı..organlar birbirne yapışıyomuuş engelliyomuş o yüzden bardakla çekilince ayrılıp hmile kalabiliyomuşsuuuun..valla yaptıır varsa öyle tanıdıık..neden olmazsıın
slm canım, göbeğini yerine getirdikleri zaman göbeğinin üstüne sabun koyup bir tülbent yada sarık denilen bütük bir bezle bağlıyorlar ve sen ilişkiye girdikten sonra o bağlanan bezi çözüp çıkarıyorsun, birde evde de kasıklarını aşağıdan yukarıya doğru bastırarak kendin çekebilirsin 5 dk yapsan yeterli olur. birde göbeği kaçık olanlar çok su içerlermiş sende çok su içiyormusun..........?
merhaba arkdaşlar
adaçayı yağı Yada acı elma yağı aynı dır. ben kullandım hafif yanma oluyor 15 dk kadar sonra geçiyor, biraz pamuğa damlattım SONRA BİR TÜLBENT e sardım. ve özel bölgene biraz iktirmen yeterli oluyor. arnavut güzelinden öğrendim inşallah iltihabımızı temziler
öyle bir tanıdığım yok ama büyüklere sormak lazım bardak nereye çekiyorlar kasıklaramı belemi :uhm::uhm::uhm:
CANIM BENİM TAM GÖBEĞİMİN OLDUĞU DELİĞE KOYUP ÇEKMİŞTİ KADIN benneyaptımki
BENıMDE EŞıM KIZAR BU TıP ŞEYLERE DR LAR DURURKEN KOCAKARILAR NE BıLSıN DıYOR AMA DR LAR GÖBEK KAYMASI DıYE BıŞEY YOK DıYO YANILIYORLAR BENCE BU KONUDAsağol canımm bu konuyla ilgili inaşallah birilerini bulabilirimm eşim kızar gibi geliyor ama bi umut işte bunu öğrendiğim iyi olduu hiç bilmiyordumm Şeniz
BENİMDE EŞİM KIZAR BU TİP ŞEYLERE DR LAR DURURKEN KOCAKARILAR NE BİLSİN DİYOR AMA DR LAR GÖBEK KAYMASI DİYE BİŞEY YOK DİYO YANILIYORLAR BENCE BU KONUDA
yerim been o meleğimiiii allahım korusuun onuu.:1hug::ecrin_bebek: ..
çoook teşekürederiiiim sağoluuuna.s...inşallaaah güzel duaların içiin amiiiiin allah razı olsuun.seni ve bebişimizii rabbim korusuuun...:1hug::ecrin_bebek:
tamam eşlerimize hak veriyorum ama ben iki seçeneğede inanıyorum ve artık doktor araştırırken alternatif tıppa inanan doktora gitmek istiyorum eskiden doktormu varmıış yaa
ohh yiyolarmış soğanı sarmısağı doğal antibiyotik ne iltihap oluyormuş ne bişey babam ceketini atınca annem hamile kalıyomuş lülülülülülülülülülülülülülülülülülü benimki değil ceketini dolabı üstüme yıksa tık yok vallaa o ister inansın ister inanmasınn ben yapıyom vallaa bizi hiç anlamıyolar hiççççççççç sankii çocuğu sadece kendimiz için istiyoruzzz çok modernler yaa ondan bizimkiler modern tıptan yanalar onada gitse benimki içim gam yemiycekk hep tamam diyo hiç yapmıyoo senağlamasenağlamasenağlama
ay bende güzin abla köşesine yazar gibi oldummm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
[sıze="2"]kızlarrr bi kusumuzzz daha hamile süper yaaa cok svndm cokkk darısı basımızaa bu iğnelerle olurr inş kızlar neolur duaedin cok masraf oldu bize buayy ckk dua edin bos cıkmasın nolurr:saruboceq:[/sıze]
[sıze="2"]umutsuzum aşılamayamı başladın hangi iğneler bunlar ???????
Canım allahım seninde emeklerinin karşılığını boş bırakmasın senin içinde burda halaylar çekeriz inşallah[/sıze]
kıZLARRR Bİ KUSUMUZZZ DAHA HAMİLE SÜPER YAAA COK SVNDM COKKK DARISI BASIMIZAA bu iğnelerle olurr inş kızlar neolur duaedin cok masraf oldu bize buayy ckk dua edin bos cıkmasın nolurr:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?