Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

su içerler demişsin yaa benim kadar su içen olmasın benim çocukkende göbeğim çok kaçardı ama rahmetli babaannem yapadı vefat ettikten sonrada yaşlı bir teyze vardı ona gidiyordum ama yıllardır olmadı ara ara çok ağrım olur göbeğim kaçtı herhalde diye düşünürüm ama kendi kendime onlardan gördüğüm hareketleri yapıp biraz rahatlıyordum ama bu olayın bebekle bağlantısı olabileceği hiç aklıma gelmezdii valla ben akşama eşime yaptırayımm ne varki herşeyi deniyoruz bide kocakarı yöntemini deniyelim çok sağol canımm belli olur dermanın nerden geleceği opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

öyle bir tanıdığım yok ama büyüklere sormak lazım bardak nereye çekiyorlar kasıklaramı belemi :uhm::uhm::uhm:

VALLA AYNEN ÖYLE CANIM OKADAR SU İÇİYORUMKİ SANKİ ÇÖLÜN ORTASINDAYIM ÖYLE İÇİM ALEV ALEV AĞZIM HEP KURU OLUR VE HERZAMAN SOĞUK SU İÇERİM ANCA İÇİMDEKİ ALEV ÖYLE DİNİYOR

GÖBEĞİM HENÜZ YERİNE GELMEDİ CANIM KADIN SICAK SU VE SABUNLA MASAJ YAPTI ONDAN SONRA TOPRAK BİR ÇANAKLA ÖNCE BİRAZ ISITIP SONRA KARNIMA KOYUP ÇEKTİ O KADAR İNATÇIKİ YERİNE GELMİYOR BİR TÜRLÜ

allah razı olsun.inşallah hep beraber

öyle bir tanıdığım yok ama büyüklere sormak lazım bardak nereye çekiyorlar kasıklaramı belemi :uhm::uhm::uhm:

CANIM BENİM TAM GÖBEĞİMİN OLDUĞU DELİĞE KOYUP ÇEKMİŞTİ KADIN benneyaptımki

CANIM BENİM TAM GÖBEĞİMİN OLDUĞU DELİĞE KOYUP ÇEKMİŞTİ KADIN benneyaptımki

sağol canımm bu konuyla ilgili inaşallah birilerini bulabilirimm eşim kızar gibi geliyor ama bi umut işte bunu öğrendiğim iyi olduu hiç bilmiyordumm Şeniz

hem söylediler hem yaptırdım, yaptıranlar o ay hamile kalmışlar, bizde inşallah vakti saati geldi ise kalalım hamiş ve sağlıcakla kucağımza almaya nasip etsin rabbim... :)

burdayız canımm ama hepımız Şok ıÇındeyız selımına arkadaŞımız hamıle 5 sene sonra hamıle kaldı

ooo hanımlar topik yine çok yoğun üzülenler, sevinenler, göbeğini düşürenler yazıları okurken film izliyormuş hissine kapılıyorum ne güzel her telden, bakın ne farkettim ben 5 yıllık dönemde ne çok şey yaşamışım buraya yazarken farkediyorum yine yaşadığım rahim ters dönmesi diye bişey var ve bunu dr anlamıyorlar arkadaşımın annesi baktı ve dönmüş dedi düzeltti ağrılarım kesildi ama hamile kalamadım bi 5 yıl daha geçerse maceralarımı kaleme alacam

selimina arkadaşımızı kutluyorum sağlıkla kucağına almasını nasip etsin Allah artık 15 güne bir hamile haberi geliyo darısı hepimizin başına:teytey:

sağol canımm bu konuyla ilgili inaşallah birilerini bulabilirimm eşim kızar gibi geliyor ama bi umut işte bunu öğrendiğim iyi olduu hiç bilmiyordumm Şeniz
BENıMDE EŞıM KIZAR BU TıP ŞEYLERE DR LAR DURURKEN KOCAKARILAR NE BıLSıN DıYOR AMA DR LAR GÖBEK KAYMASI DıYE BıŞEY YOK DıYO YANILIYORLAR BENCE BU KONUDA

BENİMDE EŞİM KIZAR BU TİP ŞEYLERE DR LAR DURURKEN KOCAKARILAR NE BİLSİN DİYOR AMA DR LAR GÖBEK KAYMASI DİYE BİŞEY YOK DİYO YANILIYORLAR BENCE BU KONUDA

tamam eşlerimize hak veriyorum ama ben iki seçeneğede inanıyorum ve artık doktor araştırırken alternatif tıppa inanan doktora gitmek istiyorum eskiden doktormu varmıış yaa
ohh yiyolarmış soğanı sarmısağı doğal antibiyotik ne iltihap oluyormuş ne bişey babam ceketini atınca annem hamile kalıyomuş lülülülülülülülülülülülülülülülülülü benimki değil ceketini dolabı üstüme yıksa tık yok vallaa o ister inansın ister inanmasınn ben yapıyom vallaa bizi hiç anlamıyolar hiççççççççç sankii çocuğu sadece kendimiz için istiyoruzzz çok modernler yaa ondan bizimkiler modern tıptan yanalar onada gitse benimki içim gam yemiycekk hep tamam diyo hiç yapmıyoo senağlamasenağlamasenağlama

ay bende güzin abla köşesine yazar gibi oldummm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kıZLARRR Bİ KUSUMUZZZ DAHA HAMİLE SÜPER YAAA COK SVNDM COKKK DARISI BASIMIZAA bu iğnelerle olurr inş kızlar neolur duaedin cok masraf oldu bize buayy ckk dua edin bos cıkmasın nolurr:Saruboceq:

canım çok geçmiş olsun nasılsın ben bu aralar çok giremiyorum tam ayağa kalktınmı canım iisin demi

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: AYYY ALEMSİN ARZU KIZIM DOLABIN ALTINDA SAÇ EKMEĞİ OLRSUN ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİNkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
BENİMDE EŞİM SENİNKİ GİBİ DİYO TAMAM DİYORUM DR LARDA BİLİYO SEN GİT OZAMAN BİR GÖRÜN DİYORUM TAMAM TAMAM GİDERİM BİR ARA DİYİP GECİŞTİRİYOR :mymeka:NEDİR BU ADAMKLARDAN ÇEKTİĞİMİZ YAHU KEÇİBOYNUZU PEKMEZİ ALMIŞTIM MİDESİ BULANIYORMUŞ BEYEFENDİNİN YİYEMİYOR FINDIK ,FISTIK ALIYOR ORDA BAYATLIYOR EN FAZLA 2 GÜN YER MEYVE DESEN YİNE AYNI SEVMİYORUM DİYOR YEMİYOR NE YAPMAK LAZIM BUNLARA BİLMİYORUM :sm_confused:

[sıze="2"]kızlarrr bi kusumuzzz daha hamile süper yaaa cok svndm cokkk darısı basımızaa bu iğnelerle olurr inş kızlar neolur duaedin cok masraf oldu bize buayy ckk dua edin bos cıkmasın nolurr:saruboceq:[/sıze]

[sıze="2"]umutsuzum aşılamayamı başladın hangi iğneler bunlar ???????
Canım allahım seninde emeklerinin karşılığını boş bırakmasın senin içinde burda halaylar çekeriz inşallah
[/sıze]

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
KEDERSıZ, cemre822, everest, Eylül_ce, meleqq_, nazanım, sevdanehri, Sevimsu, sonce, umutsuzz, _arzu_+

HERKES BURDA MAŞALLAHHHHH

[sıze="2"]umutsuzum aşılamayamı başladın hangi iğneler bunlar ???????
Canım allahım seninde emeklerinin karşılığını boş bırakmasın senin içinde burda halaylar çekeriz inşallah
[/sıze]

yok askım asılama diil ama iğne vuruluorum menogon die bir iğne bugun 4.yü vurulvam carsamba gitcem dr.a inşşş askım yaaaaa aminnnn kedersizim aaminnn hepimiz için çekerz inşş....allahımmmmmmm bukadr masraf yapıldıııı inş bosa gitmez....allahım sen büyüksn DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN NOLUR KIZLAR:Saruboceq::Saruboceq:

kıZLARRR Bİ KUSUMUZZZ DAHA HAMİLE SÜPER YAAA COK SVNDM COKKK DARISI BASIMIZAA bu iğnelerle olurr inş kızlar neolur duaedin cok masraf oldu bize buayy ckk dua edin bos cıkmasın nolurr:Saruboceq:

inşallah olur göbişin boş kalmaz bu iğneler ne içindi çatlatmamı yoksa aşılamamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…