- Konu Sahibi EU2
-
- #3.721
en son adet tarihin ne zamandı ??????*
en son 25 nisan da oldum cnm adet.
neden sordum biliyormusun durualya arkadaşımızında günü geçmişti ona en son adet tarihini yaz bana dedim bende netten gebelik hesaplayıcılarına bakmıştım uğurlu gelmişti belki sanada uğur getirir diye düşündüm ..senin içinde baktım 5+2 günlik hamilesin canım:CüvCüv:inşallah
aboowww burda bunu duymak bile beni heycanlandırdı.ayy inşallah banada uğurlu gelir.canımcım valla bunlar bi gerçek olsa dile benden ne dilersen.ayyy nasil gülller actı suratimda bi görsen.sanki hamileyimde sevindirik oldum birden.delikafaduldendelikafadulden
işallah işallah hamilesindir:ecrin_bebek::CüvCüv:
yaaa yarın yap şu testi:mymeka:seninde için rahat etsiz bizimdeaboowww burda bunu duymak bile beni heycanlandırdı.ayy inşallah banada uğurlu gelir.canımcım valla bunlar bi gerçek olsa dile benden ne dilersen.ayyy nasil gülller actı suratimda bi görsen.sanki hamileyimde sevindirik oldum birden.delikafaduldendelikafadulden
yaaa yarın yap şu testi:mymeka:seninde için rahat etsiz bizimde
valla seni duru arkadaşıma benzettim oda o sıralar senin yaptığını yapıyordu yok yapmam yok zaten gecikir adetim inşallah seninde sonun duru arkadaşımıznki gibi olur canım ne diyim
anacımmm inşallah sonum duru gibi olur da hamileyim derim size.ee duru öğrendiğinde kaç haftalık tı?
şimdilik en varım canım nasılsınsanirim kimse yok. nasilsiniz kizalr, kac gündür giremedim dogru dürüst. özledim sizi valla.
günaydın canım benimde nurcan vereliniortakkedersiz canım günaydın, benim adım ayşe senin nedir acaba .................
duru canım sana da günaydın çalışanlara iyi çalışmalar, ev hanımlarına iyi ev işleri diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?