Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
en son 25 nisan da oldum cnm adet.

neden sordum biliyormusun durualya arkadaşımızında günü geçmişti ona en son adet tarihini yaz bana dedim bende netten gebelik hesaplayıcılarına bakmıştım uğurlu gelmişti belki sanada uğur getirir diye düşündüm ..senin içinde baktım 5+2 günlik hamilesin canım:CüvCüv:inşallah

aboowww burda bunu duymak bile beni heycanlandırdı.ayy inşallah banada uğurlu gelir.canımcım valla bunlar bi gerçek olsa dile benden ne dilersen.ayyy nasil gülller actı suratimda bi görsen.sanki hamileyimde sevindirik oldum birden.delikafaduldendelikafadulden

işallah işallah hamilesindir:ecrin_bebek::CüvCüv:

yaaa yarın yap şu testi:mymeka:seninde için rahat etsiz bizimde
valla seni duru arkadaşıma benzettim oda o sıralar senin yaptığını yapıyordu yok yapmam yok zaten gecikir adetim inşallah seninde sonun duru arkadaşımıznki gibi olur canım ne diyim

anacımmm inşallah sonum duru gibi olur da hamileyim derim size.ee duru öğrendiğinde kaç haftalık tı?

sanirim kimse yok. nasilsiniz kizalr, kac gündür giremedim dogru dürüst. özledim sizi valla.

selam kızlar nasılsınız
bugünlerde hep geziyorum valla ama aklım burda eve gelince hemen soluğu topikte alıyorum:)))))))
bende az önce adaçağı(acı elma yağı) koydum bugün adetimin 5.günü 2 ay öncede denemiştim herhangi bir akıntı gelmemişti bakalım 5 gün daha deniycem sanırsam bende iltihap felan yok zaten bu ay ilk defa doktora gidicem ne var ne yok anlıycaz....

selam kızlar öncelikle bütün hamişleri tebrik edeiyorum. Ben bu ay klomen +bal polen arısütü çörek otu tarçın karışımı yiyorum adaçayı yağını da denedim gece soğan suyu içiyorum Yarın doktora gidip yumuş ölçümü yaptırcam bakalım işe yaramış mı Nasılmış yumuşum

Herkese GÜNAYDIIINNNN a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

günaydın kızlar haydi uyanın sizleri bekliyorum :))))))))

duru canım sana da günaydın çalışanlara iyi çalışmalar, ev hanımlarına iyi ev işleri diliyorum

bakalım bugün hamile olan bir arkaşımızı öğrenecekmiyiz güzel rabbim hepimize nasip eder inşallah

kedersiz canım günaydın, benim adım ayşe senin nedir acaba .................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…