D
durualya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #3.741
kedersizim bugün erkencisin ŞenizŞeniza.s.
durucum naber nasılsın nasıl gidiyor hamişlik aşerme falan varmı canınız bişey istiyormu ekşi , tatlı ,acı ,tuzlu
kedersizim bugün erkencisin ŞenizŞeniza.s.
canıııımmmmmm nurcan haaa yerim seni bennnnn ŞenizŞenizŞenizŞeniz
yok be tatlım aşerme yok canım yemek yemek istemiyor tatlıyı çok severim inan onu bile gözüm görmüyor midem karışıyor çok yorgunum birde çok uykum varrrr mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
duruallya canım,sana bir soru sormak istiyorum, hamilelik testi yapmadan önce vücudunda herhangi değişiklik hissettin mi? hamileyim diyebileceğin bir belirti? kilo alma gibi, göğüslerinin sertleşmesi, yada başka bir şey yaşadıklarını anlatırmısınnnnn.....
Şeniz Şeniz Şeniz o yorgunluk, o uyku hali ,mide bulantıları dünyanın en güzel duygusudur herhalde tatlı acı gibi
canım özel birşey hissetmedim sadece belim inanılmaz ağrıdı zaten hep ağrır o yüzden anlamadım..göğüslerde şişlik yoktu adet olacakmış gibi ağrım vardı o kadar
canıııımmmm allah sanada yaşatsın en kısa zamanda :CüvCüv: :Saruboceq::Saruboceq:
annenlere gdecen ya hava değişimi sana iyi gelecktir kedersizim bak bu ara patlama oluyooo sakın pes etmeyin dünde serviste bir arkadaşımızın eşi hamleymiş şaşırdık eşimde hamile patlaması yaşanıyooo diye sevindiii o na göre haaaaaaaa :teytey:
amin amin :Saruboceq: :Saruboceq: 6 senedir hiç pes etmedim pes etmeyede niyetim yok ALLAHTAN hiç bir zaman ümidimi kesmedim her ay bekliyecem bebeğimi bıkmadan usanmadancanıııımmmm allah sanada yaşatsın en kısa zamanda :CüvCüv: :Saruboceq::Saruboceq:
annenlere gdecen ya hava değişimi sana iyi gelecktir kedersizim bak bu ara patlama oluyooo sakın pes etmeyin dünde serviste bir arkadaşımızın eşi hamleymiş şaşırdık eşimde hamile patlaması yaşanıyooo diye sevindiii o na göre haaaaaaaa :teytey:
canlarım hepinize günaydınnnnn
nurcanım demek pek gözel ismin var ..ben begendim))memlekete gidicen bende çok özledim annemleri .izin alabilirsem 1-2 hafta sonra bende gidicem.
inşallah durucum, eşimle 4 hazirandan sonra çalışmalara başlıcaz bakalım güzel rabbim inşallah bizede nurcanıma, arnavutgüzeline, verecek birer tane ve diğer ismini sayamadığım arkadaşlara................opuyorumnanaktan:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
benim adım yasemiinnnnn
sibeliiimmm sanada günaydııınnn
doktora gidecektiiinnnnnnnnnnnnnnnnn
canlarım hepinize günaydınnnnn
nurcanım demek pek gözel ismin var ..ben begendim))memlekete gidicen bende çok özledim annemleri .izin alabilirsem 1-2 hafta sonra bende gidicem.
Yasemincim günaydın
gittim canım eski yumurtamı atmışım çok güzel dedi.1büyük yumurtam 2 tanede gelişmemiş yumurta görünüyo dedi bunlar hızla büyüyebilir dedi.çalışmalara son gaz devam...
bu ay yine duphaston kullanıcam ama bu hapda dolaylı yoldan hamile kalmaya etkenmiş.
kısmet artık Dr bu ay sana yumurta tedavisine başlamıcam yumurtaların gayet güzel gelişi büyüyo dedi.bidahaki ayda adet olursan 3.gün gel dedi..
yani anlayacağınız DUA larınıza ihtiyacım var:Saruboceq:
günaydın sibelcim,git tabi dinlen.. tatil gibisi yok hele memeleket gibisi hiç yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?