Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
durucum naber nasılsın nasıl gidiyor hamişlik aşerme falan varmı canınız bişey istiyormu ekşi , tatlı ,acı ,tuzlu

durucum naber nasılsın nasıl gidiyor hamişlik aşerme falan varmı canınız bişey istiyormu ekşi , tatlı ,acı ,tuzlu

canıııımmmmmm nurcan haaa yerim seni bennnnn ŞenizŞenizŞenizŞeniz
yok be tatlım aşerme yok canım yemek yemek istemiyor tatlıyı çok severim inan onu bile gözüm görmüyor midem karışıyor çok yorgunum birde çok uykum varrrr mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

kedersizim bugün erkencisin ŞenizŞeniza.s.

duruallya canım,sana bir soru sormak istiyorum, hamilelik testi yapmadan önce vücudunda herhangi değişiklik hissettin mi? hamileyim diyebileceğin bir belirti? kilo alma gibi, göğüslerinin sertleşmesi, yada başka bir şey yaşadıklarını anlatırmısınnnnn.....

..............................................................................

nurcan yaa beğenemedinmi :1closedeyes:sende ismini bağışlarsımısın acaba :1closedeyes:Şeniz Şeniz Şeniz
o yorgunluk, o uyku hali ,mide bulantıları dünyanın en güzel duygusudur herhalde tatlı acı gibi

yavv benim hatta bugün sorun var gidip geliyor

canım özel birşey hissetmedim sadece belim inanılmaz ağrıdı zaten hep ağrır o yüzden anlamadım..göğüslerde şişlik yoktu adet olacakmış gibi ağrım vardı o kadar

Şeniz Şeniz Şeniz o yorgunluk, o uyku hali ,mide bulantıları dünyanın en güzel duygusudur herhalde tatlı acı gibi

canıııımmmm allah sanada yaşatsın en kısa zamanda :CüvCüv: :Saruboceq::Saruboceq:
annenlere gdecen ya hava değişimi sana iyi gelecktir kedersizim bak bu ara patlama oluyooo sakın pes etmeyin dünde serviste bir arkadaşımızın eşi hamleymiş şaşırdık eşimde hamile patlaması yaşanıyooo diye sevindiii o na göre haaaaaaaa :teytey:

canlarım hepinize günaydınnnnn

nurcanım demek pek gözel ismin var ..ben begendim ))memlekete gidicen bende çok özledim annemleri .izin alabilirsem 1-2 hafta sonra bende gidicem.

benim adım yasemiinnnnn

sibeliiimmm sanada günaydııınnn

doktora gidecektiiinnnnnnnnnnnnnnnnn

inşallah durucum, eşimle 4 hazirandan sonra çalışmalara başlıcaz bakalım güzel rabbim inşallah bizede nurcanıma, arnavutgüzeline, verecek birer tane ve diğer ismini sayamadığım arkadaşlara................opuyorumnanaktan:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

amin amin :Saruboceq: :Saruboceq: 6 senedir hiç pes etmedim pes etmeyede niyetim yok ALLAHTAN hiç bir zaman ümidimi kesmedim her ay bekliyecem bebeğimi bıkmadan usanmadan
memlektten döndükten sonra eşim ikna oldu sonunda preseed siparişi verecez bir kaç ay onunlada deniyelim bakalım sonuç ne olacak

nurcanım demek pek gözel ismin var ..ben begendim ))memlekete gidicen bende çok özledim annemleri .izin alabilirsem 1-2 hafta sonra bende gidicem.

sanada günaydın canım teşekkür ederim sibelyerimseniben valla git tabii değişiklik olur inşallah izninide alırsın .. ben çok özledim 2 sene oldu memlekete gitmeyeli burnumda tütüyor resmen

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

Yasemincim günaydın
gittim canım eski yumurtamı atmışım çok güzel dedi.1büyük yumurtam 2 tanede gelişmemiş yumurta görünüyo dedi bunlar hızla büyüyebilir dedi.çalışmalara son gaz devam...
bu ay yine duphaston kullanıcam ama bu hapda dolaylı yoldan hamile kalmaya etkenmiş.
kısmet artık Dr bu ay sana yumurta tedavisine başlamıcam yumurtaların gayet güzel gelişi büyüyo dedi.bidahaki ayda adet olursan 3.gün gel dedi..
yani anlayacağınız DUA larınıza ihtiyacım var:Saruboceq:

benim adım yasemiinnnnn

sibeliiimmm sanada günaydııınnn

doktora gidecektiiinnnnnnnnnnnnnnnnn

vayyyyyy yasemin çok güzel ,çiçek ismi memnun oldum lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

günaydın sibelcim,git tabi dinlen.. tatil gibisi yok hele memeleket gibisi hiç yok

sanada günaydın canım teşekkür ederim sibelyerimseniben valla git tabii değişiklik olur inşallah izninide alırsın .. ben çok özledim 2 sene oldu memlekete gitmeyeli burnumda tütüyor resmen [/QUOTE]

ah canım baya uzun zaman olmuş özlemişsindir tabi özlenmezmi hele o ana kokusu hiç bişeyde yok.
ben gecen ay gitmiştim ama yine de çok özledim.inşallah güzelce gider gelirsin enerji depolarsın.Eşinde gelecekmi?

sibelcim maşallah herşey yolunda gidiyor demek rabbim inşallah sana bu ay sana meleğini göndersin inşallah. bu tedavi için gittiğin son muaynen olur gelecek aylar bebeğinin kesesini ,kalp atışlarını duymak için gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…