Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayrolsun canım bişeylerin etkisinde kalmışsın korkma.sen hala test yaptırmadın dimi :sm_confused:

evt cnm yaaa yapmadım daha.dün yapacaktım işte eşime bigün önce dedim test alalım bakalım dedim tmm dedi ama işleri şu günlerde cok yoğun oldugu için unutmuş.dur ben nöbetçiden alayım dedi ama bulamadık hangisi oldugunu.inşlh bugün unutmaz alır ve bende test yaparım.sizlerede mutlu haberleri veririm allahın izniyle.dua edin nolur emi.bu kızın tekrar kisti oluşmamış olsun deyiverin.

hayırlar olsunnn rüyanın sadece bebeğinin olma kısmı çıkar inşallah diğer sorunları yaşamadan sağlıcakla kavuşursun bebeğine.

bende öle düşünmeye calişiyorum.çünkü hala kızıda 3 ay önce rüyasında görmüştü ve gördükleri hep gercekleşti.bnde bebeğim olacağina inanıyorum.o yüzden görmüşümdür diyorum.

GÜNAYDIN CANIM
HAYROLSUN RÜYAN RÜYALARDAN PEK ANLAMAM ...CANIM SENDEDE PEYGAMBER SABRI VAR VALLA NEDEN YAPMIYORSUN BİR TEST SEN TEST YAPMIYANA KADAR KONUŞMUYORUM SENLE:dilcikar:

GÜNAYDIN CANIM
İNŞALLAH BU KULLANDIĞIN KÜRLER ADETİNİ DÜZENE SOKACAK CANIM STERS ADETİN DÜZENSİZ OLMASININ BAŞ DÜŞMANI O YÜZDEN RAHAT OL İNŞALLAH DÜZELECEK BEBEĞİNDE EN KISA ZAMANDA GÖBİŞİNDE OLACAK İNŞALLAH :CüvCüv:

GENÇLİĞİNİ REZİL ZİYAN ETMEYE NE HAKKIN VAR SEN DAHA ÇOCUKSUN AYOL YAŞIN ÇOK GENÇ ÖNÜNDE DAHA ÇOK GÜZEL YILLAR OLACAK ŞUANDA SANA DÜNYANIN EN DERTLİ İNSANI SENMİŞSİN GİBİ GELİYOR AMA ÖYLE DEĞİL YAPMA LÜTFEN BEN HEP DİYORUM ALLAHIM EN BÜYÜK DERDİM BU OLSUN ALLAH DAHA BÜYÜK DETRLER VARMESİN
SENİN O AKRABALAR HALT ETMİŞ BENİMDE BAŞIMDA BÖYLE PSİKOPAT BİR ELTİM VAR AMA BİLMYİYORLARKİ VERENDE ALLAH ALANDA ALLAH BUNU HİÇ DÜŞÜNMÜYORLAR OYSAKİ ALLAH SEVDİĞİ KULLARINI SINIYOR BİZİDE BÖYLE SINIYOR İNŞALLAH BU SINAVIMIZIN SONUCUNU HAYIRLI ELİ AYAĞI DÜZGÜN BİR MELEKLE SEVİDİRECEK

HİÇ BİŞEY İÇİN DERT ETMEYE DEĞMEZ SENİN VE EŞİNİN CANI SAOLSUN HERŞEY ÇOCUK DEĞİL BUNU UNUTMA :teselli:

kıyamam sanaa yaa neden bu kadar karamsarsın kiii bırak insanlar ne düşünürse düşünsünnn kötüler belki bu dünyada kazanırmış gibi görünür ama allah katında onların yeri yokk hem bilmezmisin allah sevdiği kullarını denermişş kulum buna dayanabilecekmi diyee sen yinede allahına şükret bak daha 22 yaşındasın yuvanı kurmuşsunn elbette bebeğinde olacak hiç takma o cahil insanlarııı .. eşinle mutluysann mutluluğunla onlara derslerini ver herşey bebek değil önce sağlık önemli ve sen bu şekilde üzülmeye devam edersen bu gencecik yaşında antidepresanlar kullanmaya başlarsın kimseye birşey olmaz olan sana olurr iyi düşünelim iyi olsun sakınn üzülmee opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım bendede basit yumurtalık kisti vardı gitti gene gelmediyse eger.bende senin gibi laflara maruz kalıyorum.az önce arkadaşim aradı cnm bişe var mı dedi.bende yok dedim eee adetlerin düzene girdimi dedi ben evt dedim sinirime.aman boşver dedi olur daha dedi bebeğim dedi benim olduda noldu dedi bende yapmasaydın madem dedim eşim istedi işte yoksa yapmazdım dedi.ayrıca daha 1 yıl oldu evleneli ilk ay hamile kaldı.tabi onun için hava hoş.sinir olmamak elde değil seni gayet ii anlıyorum.

yanlış yaparsın arkadaşlarımında dediği kiste dönüşür bu sefer kist için uğraşırısın sakın kendin kullanma doktor kontrolünde kullan

canııımmmm oku oku ama aradada yaz olurmu kürlerini bırakma sakın allaha emnat ol

hayır olsun inşallah abbaauuuuwww kız sen hala test yapmadınmı anam benden de inatmışın heeeeeeeee kıssss çatladık burdaaaaaaaaa :dilcikar:

canııııııımmmm daha 22 yaşındasııınn sen çevrene ne bakıyosuuuunnn yeni evlisin gez toz dolaş eşinle.....kulaklarını tıka boşveeerrr olur bebişin senin dur bakiiimmmm acele etme onlar sinir etmek için yapıyolardır hiç düşünme tatlıımm boşveerrrr a.s.

Eylül bütün yazıyı okudum ve çok etkilendim çok güzel ve özel bilgiler var eline sağlık canım

eylülcüm yazın süperdi güzel bilgi n için teşekkür ederiimm a.s.

kedersizim

saol canım benim.kız vallaha hergün yaparımda gene kistim varsa die korkularım var.ondan sonra üzüntüden hergün geberirim ama dediğim gibi işte dün yapcaktım eşim unutmuş ama bugün unutmaz ben her dk ararım onu unutma diye.söz bugün unutmaz alırsa yaparım akşama yaparım akşam idrarıylada cıkar demi.hadin bakam akşamı heycanla bekliyorum benim melek içerdemi görecez.lafları bile heycanlandırıyor.hamile :CüvCüv:kalsam şakkıdanak bayılır giderim gari.

Bebegem bütün arkadaşlar gerekeni söylemiş zaten hepimiz senin dediklerini bi şekilde yaşıyoruz ama çok gençsin içini temiz tutman lazım psikolojik olarak kendini ilk önce hazırlaman lazım.Emin ol en büyük neden bu sen içini temiz tut söyleyenlere de takdir ilahi verende Allah alanda de akılları başına gelir susarlar ozaman.

hayır olsun inşallah abbaauuuuwww kız sen hala test yapmadınmı anam benden de inatmışın heeeeeeeee kıssss çatladık burdaaaaaaaaa :dilcikar:[/QUOTE]

yapıyom galik yapıyom akşama hadin bakalım nolacak görecez.kistmi bebek mi?varmısınız iddaya ben diyorum kist sizler ne diyosunuz bakalım hangimizinki doru cıkacak?sositososito

hepinizden allah razı olsun fikirlerinizi söylediklerinizi okudukça rahatladım inannın emin olun..

ama ya cahillikten bilmiyorum yada ben istiyorum olmuyor milletin söylediklerini çok kafama takıyorumm

işte yaşınız gidiyor

niye evlendiniz çocuk olmicaksa

çocuk erkeği eve bağlar

çocuksuz kadın boş karpuz gibidir

sen böyle devam et bak hiç olmaz

benim bir tanıdığımın kaç yıldır çocuğu yok dahada uğraşıyor

eşin istemiyormu

daha niceleri

hayır olsa olacak allah vermiyor napalım inşallah olurda çeneleri kapanır

adet olmama 10 gün var doktorada gitmedim aman artık gidiyorum hep aynı hep aynı bir değişiklik yok napim yani olmuyor iştee..

10 gün sonra yin e sigaramı yakar başlarım ağlamaya bende kaderim bu benimmm

kızlar valla aylardır ilk kez sizlerle moralim tırmanışa geçtiiiiiia.s.

ARNAVUTUM boşun demiyooo poztif topic diyeee buraya giren hamile çıkcak diyeeeee
arnavutum güzelim kulağın çınladımııııııı

hayır olsun inşallah abbaauuuuwww kız sen hala test yapmadınmı anam benden de inatmışın heeeeeeeee kıssss çatladık burdaaaaaaaaa :dilcikar:

yapıyom galik yapıyom akşama hadin bakalım nolacak görecez.kistmi bebek mi?varmısınız iddaya ben diyorum kist sizler ne diyosunuz bakalım hangimizinki doru cıkacak?sositososito[/QUOTE]

hadi inşallah iyi haberlerini bekliyoruz canııımmmmm

canııımmm ne olur moralini bozmaaa hep olumlu düşün ok ağlamak yok negatiflik yoookkk :1hug:

canım bak ben bugün gezmeye gidecem bana her hafta soruyorlar şimdide soracaklar.kız hamilemisin yoksa.yok diyorum göbek o hamileleik değil.inanmıyorlar sanki onlara yalan borcum varda.hee bide ne diyolar biliyon mu 9 ay sonra bize haber vermeden doğurmaya mı gidecen yoksa diyolar.bende evt ya bak kimseye sölemeyin size söledim ilk diyom daha 9 ay sonra doğurcam bi süpriz yapcam alın siz büyütün dicem ellinize verecem diyorum.allahım sinirden geberiyom bide ben hamile kalsam sanki onlara bi faydası olacakta.meraktan catlıyolar.bi tişört bastıracam sırf onlara gezmeye giderken giyecem dikkat bu bebek değil göbektir die.

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:abbbaauuuuwww kıssss bu benim başıma çookk geldiiiiiii :roflol::roflol::roflol: hakkatten sinir bozucu bir durum
ama tişört fikrini sevdiiimmmsırnaşık şey

canııımmm ne olur moralini bozmaaa hep olumlu düşün ok ağlamak yok negatiflik yoookkk :1hug:
yooook yok artık üzülmicem sırf bu üüzntü yüzünden zona denilen rahatsızlık geçirdim günlerce sırtımın üstüne yatamadım sivilceler bastı sırtımı antibiyotikler kullandım

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ay doğru o tşörtten bende isterimm

geçen biri bana dediki eşinin yaşı gidiyor yap bir tanede adam baba olsun neymiş görsün dedi....CADIARZUCADIARZU

düşündüm düşündüm cevap verdimmmm

madem bu kadar eşimi düşünüyordunuz neden o zaman daha önceden evlendirmediniz dedim :lepi::lepi::lepi:

şok oldu kaldıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…