- Konu Sahibi EU2
-
- #3.961
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:abbbaauuuuwww kıssss bu benim başıma çookk geldiiiiiii :roflol::roflol::roflol: hakkatten sinir bozucu bir durum
ama tişört fikrini sevdiiimmmsırnaşık şey
yooook yok artık üzülmicem sırf bu üüzntü yüzünden zona denilen rahatsızlık geçirdim günlerce sırtımın üstüne yatamadım sivilceler bastı sırtımı antibiyotikler kullandım
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ay doğru o tşörtten bende isterimm
geçen biri bana dediki eşinin yaşı gidiyor yap bir tanede adam baba olsun neymiş görsün dedi....CADIARZUCADIARZU
düşündüm düşündüm cevap verdimmmm
madem bu kadar eşimi düşünüyordunuz neden o zaman daha önceden evlendirmediniz dedim :lepi::lepi::lepi:
şok oldu kaldıı
gelmiştir canım ya inanırım.sanki bizim bebekler onlara faydalı olacak kadin milleti kendine laf arıyo işte.ama varya kaldığim yerde tişört basan yer yok .bi olsa 1 dk bile kaybetmem inanki.eşime dedim gittiğin yerlerde bulursan sana zahmet olmassa bi bastırtsana diyorum.oda inanmıyorum sana yaa dio.koca koca kadınlar öle dedi die öle tiişörtlemi dolaşan dio.sacmala dio oda hakkı ama.ben yapacam ciddi sıkıldım sorulardan artıknnn.
takıl bize hayatını yaşa vereliniortak vereliniortak vereliniortakkızlar valla aylardır ilk kez sizlerle moralim tırmanışa geçtiiiiiia.s.
yapıyom galik yapıyom akşama hadin bakalım nolacak görecez.kistmi bebek mi?varmısınız iddaya ben diyorum kist sizler ne diyosunuz bakalım hangimizinki doru cıkacak?sositososito
sana denizsizada nın tişörtünden değil DİKKAT BEBEK VAR tişörtünden lazım :CüvCüv::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:abbbaauuuuwww kıssss bu benim başıma çookk geldiiiiiii :roflol::roflol::roflol: hakkatten sinir bozucu bir durum
ama tişört fikrini sevdiiimmmsırnaşık şey
takıl bize hayatını yaşa vereliniortak vereliniortak vereliniortak
:içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim:
sana denizsizada nın tişörtünden değil DİKKAT BEBEK VAR tişörtünden lazım :CüvCüv:
iyi demişsin ağzına sağlıkkaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5yooook yok artık üzülmicem sırf bu üüzntü yüzünden zona denilen rahatsızlık geçirdim günlerce sırtımın üstüne yatamadım sivilceler bastı sırtımı antibiyotikler kullandım
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ay doğru o tşörtten bende isterimm
geçen biri bana dediki eşinin yaşı gidiyor yap bir tanede adam baba olsun neymiş görsün dedi....CADIARZUCADIARZU
düşündüm düşündüm cevap verdimmmm
madem bu kadar eşimi düşünüyordunuz neden o zaman daha önceden evlendirmediniz dedim :lepi::lepi::lepi:
şok oldu kaldıı
afiyet olsuncokacimcoookkızlar ben yemeğe gidiyorum 13.30 dan sonra görüşürüüzz
afiyet olsuncokacimcoook
zaten direk karnına bakıyolarrr baktıklarında bende hemen bebek diilll göbek diyoduuummm afallıyolardııııııı :roflol::roflol::roflol:
hani kıss nerde yazıyor :uhm: ben neden görmüyorum :sm_confused:eee ne oluyorum şimdi bu drumda özel olunca bişey veriyorlarmı bariikedersizimm sen özel üye olmuşşşsuuunn şimdi gördüüümmm canııııımmmmmm punalara bak haaaaa maşallah eeee esprikli hatuna bendende puan
GÖRÜŞÜRÜZ BY BYlülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülübende gidiyom kısceler duşa girecem sonrada laflara maruz kalmaya gezmeye gidecem.gitmeden gene girerim.öptümmm hepiciğinizi.zemuszemus
hani kıss nerde yazıyor :uhm: ben neden görmüyorum :sm_confused:eee ne oluyorum şimdi bu drumda özel olunca bişey veriyorlarmı barii
Sen gerçekten iyilik meleğimisin insanlar için bu kadar iyi düşünmen ne güzel sen herkesi kendin gibi zannettiğin için böyle oluYor ama inan senin gibi güzel yüreklere ihtiyacımız var allah kalbini bozmasın.....
a.s.kızlaaarrrrrrrr günaydıııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn akide şekerlerim beniiimmmmmm a.s.a.s.a.s.a.s.
nasılsınız bakeeeemmmmm yepyeni bir günnn canlarım gününüzün çoooookkkk güzel geçmesi dileğiyleeeee ALLAH HEPİNİZİN KARŞISINA YÜREĞİ TEMİZ KALBİ TEMİZ İYİ İNSANLAR ÇIKARSINNNNN
güzellerimmm selimina üyeliğini sildirmiş diğer topicte okudum üzüldüm gerçekten allah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin başka bir şey söylemiycem diğer topiğe yazdım zaten
Arnavutum güzelim benim avatarı kullan canım bana uğur getirdi sanada getirsin hatta diğer arkadaşlarda kullanabilirler hiç sorun etmem ben daha çok sevinirim
bu arada listemiz kayboldu bence hergün bir arkadaşımız listeyi kopyalasın bak oda uğur getirecek
dün giremedim çok fazla işim vardı evdende giremedim çünkü eve gider gitmez yattımmm delikafadulden
merak etmeyin ben burdayım canlarııımmmm sizi çoookkkk seviyooommmmmm yawwwww Şeniz Şeniz
Puan yazan yeşil kutuların üzerine mouse getirince özel üye diyo tebriklerrrr alkisalkisalkis
bu arada ben nasıl puan verilecek bilmiyom turkbayragi
arnavutgüzelinin kürüyle hamile kalanlar
1-BSKK..................... :CüvCüv:
2-Ebrum.................... :CüvCüv:
3-Roka....................... :CüvCüv:
4-arzu38.................... :CüvCüv:
5-Zeynomh................ :CüvCüv:
6-asu1984................. :CüvCüv:
7-destna.................... :CüvCüv:
8-sevdiceğim............. :CüvCüv:
9-Cemre822.............. :CüvCüv:
10-nehir67................ :CüvCüv:
11-papatyaaa........... :CüvCüv:
12-nefican..................:CüvCüv:
13-durualya.................:CüvCüv:
14-Sudennnaz............:CüvCüv:
Maşallaaaaaaah maşallaaaaaaah..:içelim::teytey:
TEŞEKKÜR EDERİM
PUANMI VERMEK SİTİYORSUN İSTERSEN ÖNCE BENDEN BAŞLAŞİMDİ BENİM YAZDIĞIM MESAJIN SAĞ ÜSTÜNDE TERAZİ ŞEKLİNDE BİR SİMGE VAR ORAYA BAS ,BAS BAS ÇEKİNMEkaydirigubbakcemile3 İKİ TANE SEÇENEK VAR BİRİNDE BU YORUMUNUZA SİZE KATILIYORUM DİĞERİ İSE BU YORUMUNUZA KATILMIYORUM HANGİSİNİ TERCİH EDERSEN ORAYA BAS HADİ BEKLİYORUMsengözlerimebaksanab
AFERİN SANAalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisyaptımm vereliniortak 1 puanmı yükseldi yaa Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?