Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:abbbaauuuuwww kıssss bu benim başıma çookk geldiiiiiii :roflol::roflol::roflol: hakkatten sinir bozucu bir durum
ama tişört fikrini sevdiiimmmsırnaşık şey

gelmiştir canım ya inanırım.sanki bizim bebekler onlara faydalı olacak kadin milleti kendine laf arıyo işte.ama varya kaldığim yerde tişört basan yer yok .bi olsa 1 dk bile kaybetmem inanki.eşime dedim gittiğin yerlerde bulursan sana zahmet olmassa bi bastırtsana diyorum.oda inanmıyorum sana yaa dio.koca koca kadınlar öle dedi die öle tiişörtlemi dolaşan dio.sacmala dio oda hakkı ama.ben yapacam ciddi sıkıldım sorulardan artıknnn.

süper cevapmışşşşş:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::lepi::lepi::lepi:

zaten direk karnına bakıyolarrr baktıklarında bende hemen bebek diilll göbek diyoduuummm afallıyolardııııııı :roflol::roflol::roflol:

kızlar valla aylardır ilk kez sizlerle moralim tırmanışa geçtiiiiiia.s.
takıl bize hayatını yaşa vereliniortak vereliniortak vereliniortak
:içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim:
yapıyom galik yapıyom akşama hadin bakalım nolacak görecez.kistmi bebek mi?varmısınız iddaya ben diyorum kist sizler ne diyosunuz bakalım hangimizinki doru cıkacak?sositososito

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:abbbaauuuuwww kıssss bu benim başıma çookk geldiiiiiii :roflol::roflol::roflol: hakkatten sinir bozucu bir durum
ama tişört fikrini sevdiiimmmsırnaşık şey
sana denizsizada nın tişörtünden değil DİKKAT BEBEK VAR tişörtünden lazım :CüvCüv:

kızlar ben yemeğe gidiyorum 13.30 dan sonra görüşürüüzz

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:esprikli arkadaşım gülme krizine girdim millet bakıyooo bana :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:süperdiiiiiii Şeniz

iyi demişsin ağzına sağlıkkaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

bundan sonrada bebek konusundanda bişey derlerse, verende allah alanda allah dersin gelde bir tırnak yap de onlara bakalım ne diyecekler

zaten direk karnına bakıyolarrr baktıklarında bende hemen bebek diilll göbek diyoduuummm afallıyolardııııııı :roflol::roflol::roflol:

aynen aynen canım.bende öle diyorum.tam soracak kadın hazırlanıyo bende bebek değil göbek diom.oturuyo kalıyo.sonra duruyo duruyo ee yap bi tane bak şunlar hamileymiş. sen eşin yokken canın sıkılmaz korkmazsın diyolar hem diolar.sanki eşiim yokken beni götürüyolarda bebek de annemi götürmeyin dicek allahım gülmekten başka bi şey değil bunlar.herkez herkesin ne yasadığini bilmezki onlara hava hoş ahh ahh...

kedersizimm sen özel üye olmuşşşsuuunn şimdi gördüüümmm canııııımmmmmm punalara bak haaaaa maşallah eeee esprikli hatuna bendende puan
hani kıss nerde yazıyor :uhm: ben neden görmüyorum :sm_confused:eee ne oluyorum şimdi bu drumda özel olunca bişey veriyorlarmı barii

bende gidiyom kısceler duşa girecem sonrada laflara maruz kalmaya gezmeye gidecem.gitmeden gene girerim.öptümmm hepiciğinizi.zemuszemus

bende gidiyom kısceler duşa girecem sonrada laflara maruz kalmaya gezmeye gidecem.gitmeden gene girerim.öptümmm hepiciğinizi.zemuszemus
GÖRÜŞÜRÜZ BY BYlülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

hani kıss nerde yazıyor :uhm: ben neden görmüyorum :sm_confused:eee ne oluyorum şimdi bu drumda özel olunca bişey veriyorlarmı barii

Puan yazan yeşil kutuların üzerine mouse getirince özel üye diyo tebriklerrrr alkisalkisalkis
bu arada ben nasıl puan verilecek bilmiyom turkbayragi

sağol çok teşekürederiiiiim estarfurullaaah..:1hug:
evet ben hayatta hep bu yüzden kaybettim kendim gibi sandım herkezi bana bir yapana 10 katını yapmaya çalıştım hem saygımdan hem allah rızası içiin.ama hiiiç önemli değil iyilik yap denize at demişler,deniz bilmezse elbet biri çıkaar..yaptığın iyilikleri zaten aynı kişiden değil başkasından görürsüüün.o yüzdeeen bana bişey olmaazz.sizller varsınııız bir eksildi ama bin kişii yanımdaa hiiiiiiç önemli değil siz eksilmeyindee:1hug:..canııım seninde herşey gönlüne göre olsuuun..öpüyoruum

duruuuuuum yaseminiiim sağool çok teşekür ederiiiim.kaydettim bileee.bebişinin uğuruu banada dokunsuun inşallaaaahh..dilerim bende bu avatar gibi sevincimi sizinle paylaşırıımm.ve ben inanıyorumki 2 ay içinde sonuç görücem vee bu avatar bu topik kadar ünlü olucaakk.herkeze dağıtıp dağıtııp herkez bu topiğe aynı avatarla katılıcaak:teytey:..tekrar sağoool öperiiiiim göbeşiniii yeğenimiii.zemuszemusopuyorumnanaktan bende sneii çook hem vallah hem billaaaah:1hug::asigim:

Puan yazan yeşil kutuların üzerine mouse getirince özel üye diyo tebriklerrrr alkisalkisalkis
bu arada ben nasıl puan verilecek bilmiyom turkbayragi

TEŞEKKÜR EDERİM
PUANMI VERMEK SİTİYORSUN İSTERSEN ÖNCE BENDEN BAŞLA ŞİMDİ BENİM YAZDIĞIM MESAJIN SAĞ ÜSTÜNDE TERAZİ ŞEKLİNDE BİR SİMGE VAR ORAYA BAS ,BAS BAS ÇEKİNMEkaydirigubbakcemile3 İKİ TANE SEÇENEK VAR BİRİNDE BU YORUMUNUZA SİZE KATILIYORUM DİĞERİ İSE BU YORUMUNUZA KATILMIYORUM HANGİSİNİ TERCİH EDERSEN ORAYA BAS HADİ BEKLİYORUMsengözlerimebaksanab

yaptımm vereliniortak 1 puanmı yükseldi yaa Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…